Samsung Galaxy mi ? Sony Xperia mı ?

Pounc3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 ay içerisinde telefon alacağım ama samsung galaxy ve sony xperia arasında kararsız kaldım. Bu markaların hangi modellerini önerirsiniz ve hangi marka daha iyi sizce ? Limit 750 TL civarı :S

leoni_turk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
galaxy s2 asagi samsung a kesinlikle bakma . kafana gore bir xperia mutlaka vardir.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
sıfır alacaksan galaxy wonder al androidin keyfini çıkar süper bir telefon

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Eger bulabiliyorsan o fiyata xperia s veya galaxy s2 al ikisi de yakin telefonlar karar senin

ReTRiBuTioN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia p kullanıyorum :) son derece memnunum :) şimdi de jb yükledim :) s3 mini ile kıyaslıyorum performans bakımından çok daha önde xperia p :) xperia p'nin ekranı pek sağlamlık hissi vermiyor, s3 mini'nin ekranı gorilla glass 2. ben xperia p'yi 2 hafta önce aldım. ekranında bir sürü kılcal çizik oluşmuş. jelatinde takmamıştım. ama çok önemsemiyorum açıkcası. çok ufak çizikler. ekranı çizilmeye dayanıklı değilmi diye düşündüm bir an. sonra aldım elime anahtarı :D çiziyorum çiziyorum bişey olmuyo :D kısacası xperia p harika olur :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
xperia p kullanıyorum :) son derece memnunum :) şimdi de jb yükledim :) s3 mini ile kıyaslıyorum performans bakımından çok daha önde xperia p :) xperia p'nin ekranı pek sağlamlık hissi vermiyor, s3 mini'nin ekranı gorilla glass 2. ben xperia p'yi 2 hafta önce aldım. ekranında bir sürü kılcal çizik oluşmuş. jelatinde takmamıştım. ama çok önemsemiyorum açıkcası. çok ufak çizikler. ekranı çizilmeye dayanıklı değilmi diye düşündüm bir an. sonra aldım elime anahtarı :D çiziyorum çiziyorum bişey olmuyo :D kısacası xperia p harika olur :)
en mantıklı seçim bu sonra boyası çizildi yok ekranı sarardı derdi olmaz bende ch@t527 var onun bile kasası çizik içinde ki bu en dandik samsung...

0conan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En basitinden samsung ace 2 bile performans testlerinde geçiyor wonder i ve fiyatları çok farklı değil o olmadı sony olur garanti konusunda kafası ağrımaz insanın..

Pounc3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar daha çok benim istediğim telefon dayanıklı olacak. Çünkü şuan nokia 5800 :S kullanıyorum. Ekranını görmek istemezsiniz işkence edilmiş gibi (benden dolayı öyle orası ayrı konu). Mesela şuan xperia go hoşuma gidiyor.Suya toza falan gayet dayanıklı. Xperia go tarzında ufak tefek şeyden ekranı çizilmeyecek, yere düşünce içimin cızzz etmeyeceği bi telefon lazım bana :D Ayrıca yorumlar için çok teşekkürler :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bak kardesim bende sony kulannıom hiç bi sorununu ve arzasını görmedim telefon üstelik 2. el olmasına rağmen modeli neo v xperia samsung da iyyii ama 400 500 lük telefonları hikaye beş para etmez tabii seçim sana kalmış ama bence sony xperıa modelerinede baka bilirsin bence 1 numara