Yardım Samsung Galaxy J7 Prime Açılmıyor

nightmaresoul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
şimdi hikaye şöyle üst komşumuz kısaca arkadaşımın babası bu telefonu kullanıyodu yeni telefon alınca arkadaşıma verdi arkadaşımda çok kullanamadan ekran kilidini unuttu 1 ay anca falan kullandı yani sonra sıfırladık ama kurarken eposta şifresi istiyodu onuda unuttuğu için kuramadık arkadaşımda onu birdaha kullanmadı ve bayadırda şarj bile edilmedi arkadaşımın babasıda al senin olsun dedi ama nekadar uğraşsamda açamadım şarj animasyonu bile gelmiyor belliki pili tamamen bitmiş yolu teknik servis gözüküyor ama yaptırmadan açabilme şansım varmı?

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
pil bitse şarjdayken animasyon gelir diye biliyorum güç direk telefona gidiyo bataryadan batarya enerjiyi depolamıyo

nightmaresoul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
pil bitse şarjdayken animasyon gelir diye biliyorum güç direk telefona gidiyo bataryadan batarya enerjiyi depolamıyo
dediğim gibi ama nekadar şarjda tutsamda şarj animasyonu gelmedi led ışığı bile yanmıyor hiç bir tepki yok şoklama işlemini göze alamam ekranın kırılma riski var en iyisi batarya değiştirme açılırsa frp bypasstan önce stock rom deneyebilirim ama batarya değiştirmişken frp bypass yaptırayım direk diye düşünüyorum

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
dediğim gibi ama nekadar şarjda tutsamda şarj animasyonu gelmedi led ışığı bile yanmıyor hiç bir tepki yok şoklama işlemini göze alamam ekranın kırılma riski var en iyisi batarya değiştirme açılırsa frp bypasstan önce stock rom deneyebilirim ama batarya değiştirmişken frp bypass yaptırayım direk diye düşünüyorum
telefon açılmıyo diyin telefoncuyo gidince direk pil değişicek derseniz sadece onu değiştirir sıkıntı pilde olmayabilir

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
belki başka bir aksamında problem vardır boş yerre para vermiş olmayın çalışmıyo diyin direk uğraşsın sorun ne diye işi ne sanki

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
99
Hocam yanlış anlamayın ama j7 leri artık emekli etmemiz gerekiyor :(