Samsung Galaxy Grand Prime

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nasıl bir telefon? iyi mi? kullanan var mı? alternatif ne olabilir?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ekran tft panel dandik. Malzeme kalitesi zaten yok. Ram 1 gb samsungda yetersiz, ekran çözünürlüğü 540 p yetersiz.
Kısaca daha ucuza Avea intouch 4 al çok daha iyi cihaz

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Her konuda berbat bir telefon neredeyse.
Avea İntouch 4, T50 ya da biraz daha para ile Zenfone 5 alabilirsin.

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
markası çok bilinmeyen bir telefon almak istemiyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

markası bilinen bir telefon önerseniz?
Bunlar markası bilinmeyen telefonlar degil tutup ben sana o segmentte lg samsung onersem memnun kalmazsin sen bilirsin s3 neo al o zaman

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim için telefon baakıyoruym kardeş çok araştırdım asus mus t50ymiş intouch mış alma bunları discovery 2 almöa bunlar özellik ve fiyat olarak cazip gelsede sorun çıkartan telefonlar çıktı bende en son bu telefonu buldum araştırıyorum ama grand 2 daha iyi geldi bana

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
markası çok bilinmeyen bir telefon almak istemiyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

markası bilinen bir telefon önerseniz?

Bu telefonların markası biliniyor fakat tutulan telefonlar değil yani Samsung, HTC, Sony, Apple gibi değiller fakat F/P ürünleri çıkartıyorlar ixperia gibi televizyonda satılan 100tl'lik çakma dandik telefonlardan değil hiç yoktan yıllarca götüren kaliteli güzel telefonlar sadece isimleri pek bilinmiyor o kadar.

Ben Asus Zenfone 2 öneriyorum yeni çıkıcak 64bit işlemcisi var çok süper bir cihaz 999tl di sanırım onu bekle, eğer beklemezsen zenfone serilerinden başka telefon bakarsın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba, ben bi süredir bu telefonu kullanıyorum, almadan önce tereddütteydim, çok fazla yorum yoktu çünkü internette. gerçekten çok iyi bir telefon. bir çok kişi gorilla glass olmadığı için almıyor ancak bence önemli bir detay değil. çünkü iphone larda gorilla glass var ve kimde görsem ekranı 3 gün sonra paramparça oluyor. gerçekten mükemmel bir telefon. yeni çıkacak s6nın bataryası var bu benim için önemli bir detay. çok şık, ekranına 15 liraya kırılmaz cam taktırdım, şeffaf silikon kılıfla kullanıyorum gönlüm çok rahat. alacaklara kesinlikle öneririm.

Berk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence orta segment telefonlarda büyük markalar tercih edilmemeli sebebi ise amiral olarak adlandırılan üst model telefonlara yoğunlaşmaları ve bu orta segment telefonları küçük çocuğun eline verilen oyuncak telefon olarak görmeleri zaten aldığınızda ve kullandığınızda bunu hissedeceksiniz ki en fazla ömürleri 1,5-2 yıl olurlar bu süre içinde de taş çatlasa 1 kere güncelleme ya gelir ya gelmez yani aldınız mı 4.4.4 güncellemesini rüyanızda görürsünüz olaki bulursanız da ne diyeyim şanslı kulmuşsunuz:) Bu sebeple bende Asus Zenfone 2 öneririm hem yeni hemde kaliteli telefondur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Çok üst düzey bir ürün olmasa da gayet memnunum. Fiyatına göre gayet iyi bir ürün tavsiye ederim.