Samsung Galaxy Grand Ön İnceleme

tolgacem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Samsung Galaxy Grand Ön İnceleme

Samsung'un Galaxy Note almak isteyen fakat bütçesi el vermeyen kullanıcılar için hazırladığı uygun fiyatlı Galaxy Grand Duos'u Samsung Forum'da kullanma fırsatı bulduk.

new_cont

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Galaxy Grand modeli Samsung Sdp bayilerine önümüzdeki hafta gelmiş ve satışa başlamış olacaktır. Bilginize.

sarptas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Cihaz sizin aktardığınız özellikleri itibariyle başarılı. Ama değerlendirme için Türkiye'deki satış fiyatına bakmak gerekiyor. Cihazın özellik ve fiyat olarak en yakın rakibinin Galaxy S3 Mini olacağını düşündüğümüzde, değerlendirmede bu iki cihazın kıyaslaması önemli.

Galaxy S3 Mini - Galaxy Grand

Galaxy Grand, daha büyük ekran (5 inç), daha yüksek kamera çözünürlüğü (8 MP), daha hızlı işlemci (1.2 Ghz) ve HSPA+ 168 Mpbs ile önde görünüyor.

Galaxy S3 Mini ise, daha büyük depolama (16 GB), daha yüksek ekran yoğunluğu (233 ppi) ve daha küçük boyutları ve daha hafif (111 gr) bir cihaz olma avantajlarına sahip. Galaxy Grand, 8 GB dahili depolama, 186 ppi ekran yoğunluğuna sahip ve ağırlığı 162 gr.

Sonuç: Samsung Galaxy Grand'da sadece daha büyük ekran (ama düşük ekran yoğunluğu) ve daha büyük kamera çözünürlüğü sunuyor. Cihazın göze çarpan başka artısı yok. (Çift SIM kart özelliği günümüzde önemli bir özellik olmadığı için ben değerlendirmeye almadım).

410 dolara KDV dahil olsa bile ÖTV vb. vergilerle cihazın Türkiye'deki fiyatı 1000 TL'yi geçerse o zaman anlamsız olur. Kısaca değerlendirme için fiyatın belli olması lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ürünü türkiye ye geldi artık incelense bizde tam bilgi alsak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy note 2 almak istiyorum............ ancak bende ole bi şans varki ben bi telefon alınca telefonun yeni bir modeli geliyor:biggrin: sizce bu yaz note 2 almalımı yoksa note 3 çıkarmı ? fiyatı nasıl olur note 2 nin fiyatı o zaman da nasıl olur bilgilendirirseniz sevinirim :wink: