Samsung galaxy grand 2 alınır mı?

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben gelicek aya telefon alacağım turkcell den fatura'ya yansıtarak almaya karar verdim.. 60 liraya grand 2 satılıyor 1 ay sonra alınır mı? grand 2 beni 2 sene idare eder mi? grand 2 yerine başka ne alabilirim?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşlar ben gelicek aya telefon alacağım turkcell den fatura'ya yansıtarak almaya karar verdim.. 60 liraya grand 2 satılıyor 1 ay sonra alınır mı? grand 2 beni 2 sene idare eder mi? grand 2 yerine başka ne alabilirim?

Grand 2 mi? :P O telefonun çıktığından haberi olmayan bile vardır. 1.2 GHZ hızında imiş. O fiyata o telefon alınmaz. 600 TL'lik Discovery bile 1.2 GHZ. :) Sana önerim LG G2 almandır. Grand serisini aklından atmalısın bence.

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Grand 2 mi? :P O telefonun çıktığından haberi olmayan bile vardır. 1.2 GHZ hızında imiş. O fiyata o telefon alınmaz. 600 TL'lik Discovery bile 1.2 GHZ. :) Sana önerim LG G2 almandır. Grand serisini aklından atmalısın bence.
Lg g2 güzel ama bütçemi aşıyor malesef :(
Ben sadece sosyal ağ ve küçük oyunlar yüklerim bir kaç tanede fotoğraf uygulaması o kadar..
bence beni götürebilecek bir telefon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
grand 2 güzel telefon o paraya ghz dışında her şeyi mükemmel 4.3 android var yakında 4.4 kitkata çıkarırlar . bende o telefonu ağustos ayında alıcam. hem ekranı büyük bayağı.sonra bir ekranda hem internet hem mesaj özelliği var ççok güzel bir özellik. almanı tavsiye ederim.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
grand 2 uygun fiyata büyük boyut telefon sevenler için ideal. Gta fifa gibi oyunları bile oynamanız mümkün. Hatta grand 1 v. de bile bu tarz büyük oyunları oynamak mümkündü. 1,2 ghz olması ve ekran pixeli zayıf kalmış.

Aklınıza yatmışsa alın bence

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
grand 2 uygun fiyata büyük boyut telefon sevenler için ideal. Gta fifa gibi oyunları bile oynamanız mümkün. Hatta grand 1 v. de bile bu tarz büyük oyunları oynamak mümkündü. 1,2 ghz olması ve ekran pixeli zayıf kalmış.

Aklınıza yatmışsa alın bence
benim derdim oyun değil :) bütün sosyal ağ uygulamaları hızlı bir şekilde çalışsın müzik dinleyebileyim klavyesi rahat olsun yeter bana.. fiyatı uygun başka önericeğiniz bir başka telefon var mı?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kardes butce soyle tam olarak bulalim iyi bisey

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gm elite lite var o da 999tl
GM almak istemiyorum kullanan herkes kötüledi o yüzden gm'a bir antipatim var.. dün akşam yaz için yurtdışına çıkacağım kesinleşti polonyaya gideceğim orda telefon fiyatları yarı yarıya denk geliyor o yüzden şimdi xperia Z1, Z, HTC one ve belki note3 alabilecek gibiyim sizce hangisi? xperia z veya z1 aralarında favorim ama yinede karar veremiyorum..

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
GM almak istemiyorum kullanan herkes kötüledi o yüzden gm'a bir antipatim var.. dün akşam yaz için yurtdışına çıkacağım kesinleşti polonyaya gideceğim orda telefon fiyatları yarı yarıya denk geliyor o yüzden şimdi xperia Z1, Z, HTC one ve belki note3 alabilecek gibiyim sizce hangisi? xperia z veya z1 aralarında favorim ama yinede karar veremiyorum..

Note 3 hepsine bin basar ana insani boyutlarda değil, aşırı büyük. Bunu dert etmeyecekseniz Note 3 alın. Öte yandan Z1 yerine G2 çok daha mantıklı. Note 3 almayacaksanız G2 alın.

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 3 hepsine bin basar ana insani boyutlarda değil, aşırı büyük. Bunu dert etmeyecekseniz Note 3 alın. Öte yandan Z1 yerine G2 çok daha mantıklı. Note 3 almayacaksanız G2 alın.
Birazda para durumuma bağlı param yeterse note3 alacağım yetmez ise xperia z veya g2 ye bakarım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Grand 2 piyasa da adı duyulmaya başladı en azından ara model değil devamı olacak bir cihaz ama turkcell yoluyla değilde nakit falan almaya çalışşsan daha iyi olur bence. ama eksisi ekranı ve kullandığı işlemci malesef gün geçtıkçe oyun dünyası güçleniyor ve sen bu safın gerisinde kalırsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
grand 2 kullanıyorum ve son derece memnunum turkcell sağolsun ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende 11 yaşındayım grand 2 almayı düşünüyorum bana göre çok iyi bir telefon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende telefon alcam ama kuzenimin grand 2 si var bende ondan almak istiyorum ,kuzenim güzel telefon istiyorsan al diyo almalıyım mı sizce ? kafam çok karışık :blush::w00t::helpsmilie:

hakan1987

Asistan
Reaksiyon puanı
8
kardeşımde var guncelleme fılan geldıgı yok :)
Duos surumune 4.4 gelecek oda turkıyeye gelmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar, Akıllı telefonlarhakkında bilgim yok, 1000Tl civarında bir bütçem var, S4, Grand 2, A5 LG2 biraz inceledim hangisini ve neden tavsiye edersiniz..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de 11 yaşındayım müzik dinleyebileceğim fotoğraf çekebileceğim sosyal medyada gezibebileceğim bir telefon istiyorum grand 2 veya s4 almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz veya başka bir tavsiyemiz var mı

T

TR_123

SDN Okuru
ben de 11 yaşındayım müzik dinleyebileceğim fotoğraf çekebileceğim sosyal medyada gezibebileceğim bir telefon istiyorum grand 2 veya s4 almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz veya başka bir tavsiyemiz var mı