Samsung galaxy gio mu , huawei ideos x5 mi ?

Olympos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hangisi daha iyidir hepsiburadada ideos 570 gio da 500 TL ?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
her ikiside 800 mhz işlemciye sahip aynı isletim sistemini kullanıyorlar x5 ekranı daha büyük olmasına karşın ondada FM radyo yok galiba

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
ikisindede fm radyo var, seçim senin, amma alttaki yazıyı okumanı öneririm.

gio çözünürlük 320x480
kamera 3mp, flaş yok, ben gio dan memnunum.

huawiex5 480x800 ve flash player destekliyor.
huawie firmasını zaten Türkiye'de sorsan kimse bilmez .. Adamın 2 gün sonra ekran çizildi kapak gitti eee nolcak servise vermek isteyecek daha servisinden haber yok bişi yok .. Burada teknolojide kendini kanıtlamış Samsung var ha telefon iyidir ama beklemek gerekir marka biraz kendini kanıtlasın ama şimdi sorsalar tabiki Gio al derim .

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Huwaei'nin chipset kaliteli.HD oyunlar içinde çözünürlüğü yeterli o yüzden Huwaei alsan daha iyi olur :)

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Huwaei'nin adını sık sık duymaya başladım...iyi bir telefona benziyor ama ben emin olamadan gidip o kadar para yatırmazdım...

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
ikisindede fm radyo var, seçim senin, amma alttaki yazıyı okumanı öneririm.

gio çözünürlük 320x480
kamera 3mp, flaş yok, ben gio dan memnunum.

huawiex5 480x800 ve flash player destekliyor.
huawie firmasını zaten Türkiye'de sorsan kimse bilmez .. Adamın 2 gün sonra ekran çizildi kapak gitti eee nolcak servise vermek isteyecek daha servisinden haber yok bişi yok .. Burada teknolojide kendini kanıtlamış Samsung var ha telefon iyidir ama beklemek gerekir marka biraz kendini kanıtlasın ama şimdi sorsalar tabiki Gio al derim .

Böyle bir mantık varmı ya.
Paralel ithalatta bile böyle bir sıkıntı olmaz.
Sen koskoca KVK yı yok saydın.
Tüketici haklarından haberin yok galiba. Adamı öttürürler valla.

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Samsung'a para verilmez :) Sen Huawei'ye yönel :)

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Huwaei şu anda hepsiburadada 100 tl hediye çeki ve 50 tl maxipuanla 420 ye geliyor.

tekinderya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon aldın mı uzun süre kullanmak gerekir diye düşünüyorum.. o yüzden biraz daha para biriktirip daha iyisini alsan çok iyi olur bence...

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
huawei tasarım ve özellikleri bakımından daha iyi bir smartphone gibi duruyor. yalnız bir araştırma da video çekim kalitesi ve online video izleme oalyının sıkıntılı olduğunu görmüştüm.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
3-4 gündür gio kullanıyorum. Hızlıal.com'dan 500 Tl'ye beyazını aldım. Çok şık ve güzel bir telefon. Herhangi bir sorun yaşamadım. Gayet hızlı, video oynatmada sorun ya da takılma yok. Tavsiye ederim.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
gio nun beyazı çok güzel ama huawei x5 almanı öneririm tabi şu ana kadar almadıysan kardeş.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
alabiliyorsan sony al. sonra samsung. sonra huawei.

japon - kore - çin

prensibim budur.:)

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Gio alınmaz vericeğin paraya yazık, x5 fiyat ve performans kralı su an

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
umarım huaweinin telefonu da 3g modemleri gibi değildir

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
huawei x5 yada lg optimus me tavsiye ederim. iki cihaz da özelliklerine göre fiyatı en uygun olan smartphone sanırım.

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Huawei'yi tercih etmelisin bence. Özelliklerine baktım da; neredeyse 1 GHz hızında CPU'su var. Tasarımı zaten hoş bir smartphone. Dikkatimi çeken son şey ise uzun şarj ömrü oldu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tabi ki Ideos X5 derim. İki arkadaşım Gio aldı, ben çok inceledim ve gittim Ideos X5 aldım. Gio'ya 5 basar. Ayrıca Ideos'ta dahili FM radyo desteği var arkadaşlar, sadece telefonu aldığınızda üstündeki Android 2.1 Froyo sürümünde bu özellik kullanılamıyor. Biraz araştırırsanız Ideos X5 için DZO yayını olan Android 4.0 ICS sürümüne güncelleme yapıldığında menüde FM radyo görebilirsiniz, ve telefona deli gibi yüklenebilirsiniz. İyi ki almışım. Hatta Huawei yeni modellerini tanıttı. Google'dan bakın Huawei Ascend D1 Quad... Aşık oldum bu telefona. Galaxy sIII bunun yanında halt etsin....