Samsung Galaxy C5 alınır mı ?

Yunus Emre MARŞ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Arkadaşlar ben yeni bir telefon alma düşüncesindeyim ve biraz bakındıktan sonra c5 baya hoşuma gitti almayı da baya düşünüyorum kafaya koydum sizce alınır mı ?
Bataryası felan sıkıntı çıkarır mı ?

-fazla oyun oynayan birisi değilim
-facebook,instagram,whatsapp ve youtube da zaman geçiriyorum

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Mi5 ciler gelmeden.
Bence alınabilir. Şık bir telefon. Ama 4.5g kullanımında sorun yaşayabilirsin.

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Xiaomi Mi5 al ama eğer ithalatçı garantili istemiyorsan Lenovo K5 Plus alabilirsin.

ZeyZey__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bende c7 almayı düşünüyorum emin değilim :D

Yunus Emre MARŞ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
bende c7 almayı düşünüyorum emin değilim :D
şey bende c5 den ziyade şuanda onda karar kıldım bi sorum olacak şimdi biz bu cihazı alıcağız elimize gelecek n11 de felan yorumlara baktım imei kaydı 4 gün sürdü felan diyorlar bu imei kayıt olayı nasıl oluyor ? cihaz bize imeisi kayıtlı gelmiyor mu ?

ZeyZey__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
şey bende c5 den ziyade şuanda onda karar kıldım bi sorum olacak şimdi biz bu cihazı alıcağız elimize gelecek n11 de felan yorumlara baktım imei kaydı 4 gün sürdü felan diyorlar bu imei kayıt olayı nasıl oluyor ? cihaz bize imeisi kayıtlı gelmiyor mu ?
ben şuan aldım imei kayıtlıydı

Can Er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence alınır, Samsung C5 çok başarılı bir telefon. Samsung Türkiye garantisini çok da önemsemeyin derim, telefon arızalarının yüzde 90'nını müşteri hatası oluşturuyor. Elden düşürme, sıvıya temas, ısıya temas gibi... Bu durumlarda Samsung Türkiye de garanti sunmuyor ve para talep ediyor. Telefonun özelliklerine gelirsek:4GB ram var 8 çekirdek şöyle örneklersek oyun açık, müzik açık, kronometre açık, face açık ve arkada dünya işlem yapılıyor ve oyunda donma olmuyor, hem de oyun düşük ping gerektiren ani tepkime online oyun.Ve cihaz ısınmıyor. Hızlı şarjda 55 dakikada şarj oluyor ama ısınıyor, normal şarjda böyle bir sıkıntı yok. Telefonu çok büyük sorun olmadıkça fabrika ayarlarına döndürmeyin hızlı şarj olayı gidiyormuş. Adaptörü Kore uyumlu geldiği için ucuna Türkiye'ye uyumlu bir uzantıyla geliyor. Türkçe klavyeyi 5saniyede kuruyorsunuz ve hemen kullanabiliyorsunuz. 32GB ram yeni telefonlarda en düşük seviye olarak düşünülmeli çünkü sistem 8GBlik yer kaplıyor, size 8GBlik yer kalıyor o da hemen doluyor ve hafıza kartı çok şey için çözüm değil. 32GB oyun, uygulama ve sistem için yeterli; 128Gblık hafıza kartı da fotoğraf,müzik, video için yeterli olacaktır. Kameralar çok başarılı arka 16, ön8 mgp. Burada önemli olan el titrererken iyi fotoğraf çekme özelliği var mı sorusu akla geliyor yok ama son seri dışında iphoneda da yok. Orta segment için muhteşem kameralar. Radyo var, bazı kaynaklarda yok yazıyor. Mp3 çaları mağzasından ücretsiz indiriyorsun rahat kullanılıyor. Görüntülü konuşma yok ama ben zaten kullanmıyorum. Face, skpe var.TEK SIKINTISI KORE TELEFONLARININ ORTAK SORUNU OLAN ŞEBEKE SORUNU, ONUN DA ÇÖZÜMÜ ÇOK BASİT:2G - 3G/2G - 4G/3G ÜÇ SEÇENEK VAR.G ÖZELLİĞİ ARTTIKÇA ŞEBEKE ÇEKİMİ DÜŞÜYOR. WİFİ ÖZELLİĞİ ÇOK İYİ VE WİFİ SAYESİNDE EVDE VE İŞYERİNDE 2GDE KULLANIRSANIZ, ŞEBEKE FULL ANTEN ÇEKİYOR.DIŞARI ÇIKINCA 4Gye alınca da dışarda zaten şebeke sorunu olmuyor. EĞER EVİNİZDE ŞEBEKE ÇEKİMİ İYİYSE HEP 4Gde KULLANIRSINIZ.BAHSETTİĞİM ŞEBEKE FARKI DA 1 bazen 2anten. Bu note telefonlar patlamasaydı bu c5-7 pro 5-7 üst segmen olarak çıkacaktı. Kasayı, camı, pili, yongayı değiştirdiler orta segmente verdiler,şans

M

Murat Burç

SDN Okuru
Elden düşürme, sıvıya temas, ısıya temas gibi... Bu durumlarda Samsung Türkiye de garanti sunmuyor ve para talep ediyor.
Bu gibi durumlarda hiçbir firma garanti vermiyor.
Telefonu çok büyük sorun olmadıkça fabrika ayarlarına döndürmeyin hızlı şarj olayı gidiyormuş.
Allah Allah bak işe yav donanımsal özellik yazılımsal sıfırlama ile gidecek bak işe yav
note telefonlar patlamasaydı bu c5-7 pro 5-7 üst segmen olarak
Note serisi telefonlar patlamıyor note serisinden Note 7 patlıyordu. C serisini üst segment olarak vermeyecekleri,d orta segment olarak vereceklerdi ve orta segment olarak çıkardılar. Note 7nin sorunuyla C serisinin segmentinin zerre alakası yok bilginiz yok konuşmayın bari

Can Er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu gibi durumlarda hiçbir firma garanti vermiyor.

Allah Allah bak işe yav donanımsal özellik yazılımsal sıfırlama ile gidecek bak işe yav

Note serisi telefonlar patlamıyor note serisinden Note 7 patlıyordu. C serisini üst segment olarak vermeyecekleri,d orta segment olarak vereceklerdi ve orta segment olarak çıkardılar. Note 7nin sorunuyla C serisinin segmentinin zerre alakası yok bilginiz yok konuşmayın bari
--- Gönderi Güncellendi ---
Birincisi ben de onu demek istedim hiçbir firma garanti vermiyor, iyi okursan anlayacaksın Murat Bey, ikincisi internette ararsan bu çok kişinin başına gelmiş ben de - miş li ( öğrenilen geçmiş zaman kullandım) geçmiş zaman kullandım, fabrika ayarlarına dönünce hızlı şarj özelliği gidiyormuş, okuduğumu söyledim, üçüncüsü olumsuz arkadaşım note7 serisinin patladığını herkes biliyor yazacak yer kalmadığı için ayrıntıya giremedim. Ve Korede bu telefon üst segmen olarak tasarlandı patlamadan sonra kötü imajı silmek için hiç çıkartmadıkları böyle bir seriyi piyasaya sürdüler. Bak Aalah'ın işine! Bir de böyle iyi niyetle kullanacaklara yardım olsun diye yazılan bir mesaja bu kadar egolu yaklaşımı pek anlamadım. Üslup ve tavır hiç hoş olmamış...

M

Murat Burç

SDN Okuru
--- Gönderi Güncellendi ---

Birincisi ben de onu demek istedim hiçbir firma garanti vermiyor, iyi okursan anlayacaksın Murat Bey, ikincisi internette ararsan bu çok kişinin başına gelmiş ben de - miş li ( öğrenilen geçmiş zaman kullandım) geçmiş zaman kullandım, fabrika ayarlarına dönünce hızlı şarj özelliği gidiyormuş, okuduğumu söyledim, üçüncüsü olumsuz arkadaşım note7 serisinin patladığını herkes biliyor yazacak yer kalmadığı için ayrıntıya giremedim. Ve Korede bu telefon üst segmen olarak tasarlandı patlamadan sonra kötü imajı silmek için hiç çıkartmadıkları böyle bir seriyi piyasaya sürdüler. Bak Aalah'ın işine! Bir de böyle iyi niyetle kullanacaklara yardım olsun diye yazılan bir mesaja bu kadar egolu yaklaşımı pek anlamadım. Üslup ve tavır hiç hoş olmamış...
C serisi üst segment olarak kıyaslanmadı çin pazarına sokulmak için tasarlandı bilip bilmeden konuşma:D
Samsungun iki üst segmenti var S ve Note başka tasarlanan veya tasarlanıp sonra orta segmente çekilen bir telefonu yok

Can Er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
C serisi üst segment olarak kıyaslanmadı çin pazarına sokulmak için tasarlandı bilip bilmeden konuşma:D
Samsungun iki üst segmenti var S ve Note başka tasarlanan veya tasarlanıp sonra orta segmente çekilen bir telefonu yok[/QUOTE
Ben de diyorum samsung s ve note serisi hangi segment diye? İyi oldu öğrettiğin :)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Arkadaşlar ben yeni bir telefon alma düşüncesindeyim ve biraz bakındıktan sonra c5 baya hoşuma gitti almayı da baya düşünüyorum kafaya koydum sizce alınır mı ?

Merhaba,

Samsung c5 suan piyasada sevilen bir model. Bunun ust modelleri olan c7 ve c9 pro da ayni sekilde ithalatci garantili olmalarindan dolayi uygun fiyatli olduklari icin oldukca ilgi gormekteler.

Simdi ven konuyu su sekilde degerlendirmek istiyorum. C5 ne garantili ? Ithalatci garantili. Fiyati ne ? 1300 tl civari. Bu fiyat bandinin en iyi modeli ne? Xiaomi mi5. Ne garantili? Ithalatci garantili. Fiyati ne? 1179 tl. Madem siz ithalatci garantili bir cihaz almaya karar verdiniz xiaomi mi5 veya mi5s alabilirsiniz. Bu size ayni veya daha uygun fiyata daha iyi bir cihaz sahibi olmanizi saglayacaktir.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35

Görüntü olarak gayet güzel. İki hafta önce Gittigidiyor hesabımdan hediye çekim olduğu için arkadaşa benim hesabımdan aldık. İncelik ve tip olarak süper batarya olarak bir gün gidiyormuş her hangi bir sıkıntı yok dedi. Sadece ekran jelatini bulmak biraz zor. Bence beğendiyseniz alın çok da kafaya takmayın [emoji4]