Samsung galaxy ace

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mdn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu telefo n hosuma gjtti anneme almayi dusunuyoum fakat ekrani konusunda insanlarin soyledikleri biraz moralimi bozdu bide size sorayim bu telefonun ekran cami kotu mu bi kac kisi sırf camı icin asagiladi sizce nasil ve ekran boyutu kac tesekkurler biraz fazla konustum k.bakmayin

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Annene alacaksan lumia 520 al kaptan ace hem kasiyor hem de gereksiz bence android annen icin

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence de lumia 520 al derim hem rengi kapak falanda var hem lumia samsungtan daha saglam

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
annen kullanacakmış. o segmentte arkadaşların dediği gibi lumia 520 al . kasmaz hem.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ace 2 kullanıyorum, ama 520 tercih ederdim aldığım zamanda olsaydı.

renas.kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş ben de bugün ace alıcaktım şu yorumlar yüzünden soğudum valla. :D Almıyorum leen :D

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ilk Android telefonumdur ace, kesinlikle almayın diger android modelleri incelemenizi tavsiye ederim

Note 2' den tapatalk aracılığıyla.

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sizin fikirleriniz benim icin onemli ve beni uyardiginiz icin tesekkur ederim.

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
turkcell t20 onerirmisiniz

Reaksiyon puanı
16,128
oyun oynarım önüme gelen her programı denerim dersen t20 de uymaz sana.
Tarayıcı (Browser) Desteği: HTML
İşletim Sistemi Desteği: Android 2.3.3
WAPCell (CSD): HAYIR
HızlıDataCell: HAYIR
GPRSCell: HAYIR
EDGE: EVET
YayınCell: HAYIR
Turkcell-im Video: HAYIR
Turkcell-im Müzik: EVET
TurkcellTelefonYedekleme TELEFONYEDEKLEMEUYGULAMASI
TurkcellMobilİmza EVET
NFC Standard SWP
viewer

sanırsam 4.x ve sonrası için güncellemesi olmaz.
http://www.turkcell.com.tr/kurumsal/cihazlar/sayfalar/akillitelefonlar/turkcell-t20.aspx

- - - Mesaj Güncellendi - - -

https://docs.google.com/viewer?url=...android/turkcellT20/T20-kullanim_kilavuzu.pdf

tufanumur12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence eğer annene almak istiyorsan yine samsung serisinden 7562 Duos alabilirsin. Bence win8 li bir cihaza göre daha basit kullanışlı olur.

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler Annem oyun oynamaz isteyeceği şeyler şunlar,şiir uygulamaları,fuzuli sözleri vb. şeyler işte anladınız siz.bide internetten video izlemeyi istiyor bu kadar.android'den pek bi beklentisi yok saydıklarım haricinde.

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sakın haaa galaxy Ace alayım demeyin.Hele annenize hiç almayın.Zavallı kadın(ev hanımı) ne bilsin 832 lik tek çekirdek işlemci,190mb dahili hafıza,256mb ram ve kasıntılarla dolu bir telefon tecrübesi yaşayacağını.Lütfen annenize bu kötülüğü yapmayın,Lütfen..Ben kendime bu kötülüğü yaptım ve zor katlanıyorum Galaxy Ace ye siz başkasına bu işkenceyi yapmayın, hele 1.derece akrabalarınıza hiç...

kaldirimli01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben Ace 2 aldım kullanıyorum hala sonra eşime ace aldım berbat bir telefonmuş aldığıma pişman oldum ama yapacak birşey yok bir akrabam istiyor ona da o kötülüğü yapmak istemiyorum satmıyorum yani çok kötü bir telefon.

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Htc explorer dusunsem ne olur acaba ???? :D

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sakın ace almayın. Alabiliuorsan s3 mini, yoksa ace 2

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben 1.5 sene önce aldım anneme o zamanlar sorun yoktu ama şimdilerde whatsapp tango yükledik bizde var diye malum. Birde internete de alıştı işi oldu mu girip bakıyor. Şuan şikayetçi yavaşlığından :) bende şimdi ne alsam diyorum. Samsung alacaksan ace 3 den aşağı alma ki sıkıntısız olsun. Ben s4 mini düşünüyorum ama onda da git gel yaşıyorum. S3 ile aynı fiyattalar ama bu seferde s3e de 1 gb ram yetmiyor meselesi aklımı kurcalıyor. Sanırım Şubat ayında doğum günü hediyesi diye s4 alacağım o zamana paralel filan 1400e de bulunur sanırım :D

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
S3 mini fiyat ozellik olarak alinir bir tel. S3 mini ye bakin derim.

Note 2' den tapatalk aracılığıyla.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herkes kötüleşmiş telefonu....:cursing: bence gayet şık ve ideal bir tlefon:tt1: ayrıca internette bir sorun yok tıkır tıkır maşallah:thumbup1:. eer annene almayı dusunuyorsan alabilirsin ama galaxy win ni de öneriyorum :clap: