Samsung Galaxy Ace S5830İ Galeri Sorunu !

alperensun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefondaki sorun galeriye girince genel görüntü kalitesinin düşmesi ve seçeneklere bastığımda çıkan menünün bozulması.Geri kalan her yerde görüntüde bir değişiklik ve bozulma yok

Telefonu 2 hafta önce aldım bundan 1 hafta önce de aynı sorun oldu ve aldığım yere geri götürdüm yaslaşık 5 dk.lık bir uğraştan sonra adam telefona format attığını ve problemin çözüldüğünü söyledi.Bugün tekrar aynı sorun oldu acaba bu sorunun sebebi nedir.

Telefonu rootlamıştım sorun bundan mıdır? şimdi unroot yapmaya çalıştım superuser silinmiyor ve unroot olmuyor yada virüs vb. şeylerden dolayımı bu sorun ortaya çıkıyor.

czwws.png
b
czwwu.png

buda telefonun normal görüntüsü
czwx3.png

sese5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam ben bu telefnu kullandım ve rootladıktan sonra chainfire 3d kurmuştum. malum ekran kartı düşük olunca bi kaç oyunun grafiğini düşürüp oynuyordum. oyundna çıkınca chainfire ayarlarını eskiye çevirmeyince oluyordu bu bende chainfire yükleyip ayarlarıyla oynadıysan ilk haline alınca düzelir. virüsle alakasız ama söyliyim sana korkma yani

alperensun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok sağol bilgilendirdigin icin senin dedigin gibi chainfire 3d yukledim ve ayarlarini degistirdim birazdan duzelticem olursa yazarim tekrar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadasim senin sayende duzelttim sorunumu cok saol sorun senin de dedigin gibi chainfire3d nin ayarlarinin eski haline getirilmesiyle duzeliyor.

alperensun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadasim senin sayende duzelttim sorunumu cok saol sorun senin de dedigin gibi chainfire3d nin ayarlarinin eski haline getirilmesiyle duzeliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsun ace yi yere lmış arkadaş sim okumuyo nasıl yapılır veya neyi vardır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefona oyun yukluoydm oyun yuklerkenekran kırmızı oldu kapandı yüklediğim oyunu telefonum desteklemiyomuş şimdide telefonumu açarken boyna aynı şeyi tekrrlıo en başta samsung yazsı falan çıkıo yaa o yazı çıkıo falan ondan sonra boyna aynı şeyi tekrrlıyo:crying: lütfen birisi yardm atsn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benım telefonum yere düştü ve daha açılmıyo ne yapmam gerek

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
telefona oyun yukluoydm oyun yuklerkenekran kırmızı oldu kapandı yüklediğim oyunu telefonum desteklemiyomuş şimdide telefonumu açarken boyna aynı şeyi tekrrlıo en başta samsung yazsı falan çıkıo yaa o yazı çıkıo falan ondan sonra boyna aynı şeyi tekrrlıyo:crying: lütfen birisi yardm atsn
Recovery den Wipe Cache Partition ve Wipe data/Factory reset yap NOT:Tüm bilgiler gider

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar hafıza kartımı hiç çıkarmadığım halde galerimdeki 'kamera' bölümü yok oldu geri nasıl getirebilirim :( ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben resim çekiyorum ve yarım saat sonra resim görünmüyor. ne olabilir acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim cektigim fotolar 5dk sonra siyaj kafatasi gibi biseye donusuyo ne yapmaliyim