3 Haziran 2015 #31 S SDN Okuru SDN Okuru lagosu samsung felan yazıo donuo acılmıo nasıl acabılırım ? :hammer: :bored:
5 Haziran 2015 #32 S SDN Okuru SDN Okuru direk hafıza kartına kopyala. yani hafıza kartında bi dosya yaratıp onun içine atma. hafıza kartını açtığın gibi kopyala-yapıstır
direk hafıza kartına kopyala. yani hafıza kartında bi dosya yaratıp onun içine atma. hafıza kartını açtığın gibi kopyala-yapıstır
20 Haziran 2015 #33 S SDN Okuru SDN Okuru ClockWorkRec5830i.zip indirdim sd kartta gözükmüyor neden ?
5 Ağustos 2015 #34 S SDN Okuru SDN Okuru merhaba samsung galaxy s5830i telefonum SİM KARTI görmüyor. diğer herşey normal çalışıyor android sürüm 2.3.6 kullanıyorum yardım edermisiniz... garantiye gönderdim telefonun anakartının yandıgını söyledi fakat telefon sorunsuz çalışıyor tek sorum SİM KARTI GÖRMEMESİ
merhaba samsung galaxy s5830i telefonum SİM KARTI görmüyor. diğer herşey normal çalışıyor android sürüm 2.3.6 kullanıyorum yardım edermisiniz... garantiye gönderdim telefonun anakartının yandıgını söyledi fakat telefon sorunsuz çalışıyor tek sorum SİM KARTI GÖRMEMESİ
30 Nisan 2017 #35 Ömer Lütfi İrak Öğrenci Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 21 Hocam Gt-S5830i root dosyasi indirirken viruslu diyor Google Drive - Etkilenen dosya hata veriyor cozum
Hocam Gt-S5830i root dosyasi indirirken viruslu diyor Google Drive - Etkilenen dosya hata veriyor cozum