Samsung Galaxy Ace almak istiyorum.

betame

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Samsung Galaxy Ace almayı düşünüyorum. Aranızda kullananlar varsa eğer artılarını , eksilerini yada 600 lira civarına bulabileceğim bundan daha iyi telefonları söyleyebilir mi? Ve bide flash desteği yokmuş ama güncelleme yada programlarla halledilir diyorlar aslı var mı ?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Acenin ikinci nesil olanları gelecek yakında az daha bekle onlardan al bence

betame

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiyatta bir değişiklik olacak mı malum bu telefonun fiyatı 2 ay önce 750 civarı idi yeni çıkan telefonun bu fiyatları bulması neredeyse 9 ayı bulacak demektir.

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
avea bayisinde çalışyorum 620 tl fiyatı bizde ama 832 mhz işlemcili bu sene çıkarsa 800 mhz çift çekirdekli modeli gelicek biraz daha beklemeni tavsiye ederim ama şu varki bu ve önceki 800 mhz li versiyonda flash player sıkıntısı var Real'de 559 TL diye biliyorum yanlış fiyatta olabilir :)

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Htc wildfire s den uzak dur hiç kullanmasan bile şarjı 1 gün gider birde htc lerin menüsü çok karışık en azından bana göre öyle,galaxy ace hızlıal.comda 580 liraydı kardeşim en son devam ediyosa kampanya kaçırma derim...

betame

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekranın küçük olması büyük bir sorun hatta bütçem imkan verse s2 alacağım.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim bende galaxy ace alacağım sıkıntı yaşamazssın aynısından kuzenimde var muhteşem bir telefon şöyle diyebilirmki sana zonguldak'ta 520 liraya buldum ve zaman geçmeden alacağım :) Al derim.