Samsung Galaxy Ace 2 önerirmisiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anll23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s.a.beyler.Ben bu telefonu almayı düşünüyorum da kullanan arkadaşlardan yorumlarını ve görüşlerini alabilirmiyim?Ayrıca birkaç soru sormak istiyorum;
-Oyun performansı nasıl?(overlock yapmadan Dead Trigger falan çalıştırımı?)
-Kulaklıkla müzik kalitesi nasıl?
-İnternet hızı nasıl?

Şimdiden teşekkürler.

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
s.a.beyler.Ben bu telefonu almayı düşünüyorum da kullanan arkadaşlardan yorumlarını ve görüşlerini alabilirmiyim?Ayrıca birkaç soru sormak istiyorum;
-İnternet hızı nasıl?

Şimdiden teşekkürler.

Telefonu elime aldım güzel ve şık bir duruşu var. Özellikleirne gelicek olursak 800 mhz çift çekirdek işlemcisi var. Bu orta seviye bir telefon için gayet iyi. Rami 768 mb buda çok iyi. Dahili bellek 4 gb. Nfc desteğide var telefonun. Yani ben öneririm şuan 800 tlye satılıyor.
internet hızıda bu arada iyi ama kulaklılka müzik dinlemedim telefonda oyüzden pek bilgim yok.
Temple Run gibi bi oyunu çalıştırabiliyor mesela. Ace bunu çalıştıramıyo haliyle :)

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
galaxy ace 2 tavsiye ederiim bi arkdaşımda vardı baya memnundu piyasadaki diğer tellere göre süper

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merak etme donanımı dead trigger'ı çok rahat kaldırıyor.O paraya desire x al bence ace 2'yi eline aldığında aşırı bir plastik hissi veriyor.

Reaksiyon puanı
0
ace 2 çıkmış ama işlemci hızı hala ilk çıkan ace kadar yüksek değil ne iş bu bi dahili belleğini mi yüksek tutmuşlar yani.... :)

casper47

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaş haklı,belkide en kötü yanı 800 mhz olması.Ama ramı iyi.

Ben almanı öneririm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Alma derim. Ben de çok kararsız kaldım ama kasa kaliteli gelmedi açıkçası ve almadım. bak bi oku bunu, ben yazdım. Aklına yatarsa kaçırma Galaxy S Advance al. ;)

Performans fiyattan fazla. Galaxy S Advance almadan piyasayı baya araştırdım. Çok fazla para harcayamazdım. Maksimum 850 lira düşünüyordum. Ve bu fiyata kadar olabilecek bir kaç model beğendim. Sonra iki model arasında kaldım; Galaxy S Advance I9070 ve Galaxy S3 mini..
Gittim mağazaya hem S Advance hem S3 mini kullandım. Tamam S3 mini'nin bazı özellikleri daha iyi durumda S Advance'le kıyasla. Ama pek de sağlam gelmedi. Sanki plastik masadan fırlama. Düşse parçalanacak hissiyatı vardı. Ama Galaxy S Advance sağlamlığıyla güven verdi.
Diğer artı eksi yönleri ise:

*Galaxy S Advance*

-Eksik yanı-:
-5MP kamerası. Yeterli olsa da bu modele 8MP kamera iyi giderdi. Ama 720p HD çekilen video işe yarıyor.

+Artıları+
+Adobe Flash Player uygulamasının üzerinde kurulu olması.

+768 MB'lık RAM bellek. İşlerinizi rahat rahat halletmek mümkün.

+1 Ghz Çift Çekirdek işlemci. Araştırdığımda S Advance'de bulunan işlemcinin iPhone 4-4S serisinde de kullanılıdıgını gördüm ve güven verdi. Çift çekirdek olması ise zaten tartışmasız güzel.

+Amoled Plus 4 inç led ekran. Renkler oldukça doygun. Oldukça güzel. Ve tabi 4 inçlik ekran. Film, internet ihtiyacında baya kullanışlı.

+Samsung resmi olarak açıkladı ki telefon şubat-mart ayı gibi 4.1 JellyBean güncellemesi alacak. Bu güncelleme de gelince, deymeyin S Advance kullananların keyfine..

*Galaxy S3 Mini'ye gelince,
tercih etmememin nedeni

-malzeme kalitesizliği. Kullanırken sanki plastik masadan fırlamış hissi vardı. Düşünce parçalanır la bu dedim kendimce.

-Adobe Flash Player uygulama bulunmaması. Araştırdığım kadarıyla Google Play'den adobe flash player kalkmış. Diğer sitelerde bulunabilir durumda olmasına rağmen kısıtlı kullanım durumu mevcutmuş ve telefonu yoruyormuş.Samsung yetkilisi bu durumu kabul etti. Flash Player sorunsuz olmalı, bu yüzden S Advance..

-Yüksek fiyat. Hemen hemen S Advance ile aynı özelliklere sahip olan S3 Mini, yüksek fiyatta.

*Galaxy S3 Mini almak nedeni:

+1 GB RAM bellek.

+4.1 Jelly Bean güncellemesi.

Elimden geldiğince yardımcı olabilmek için bu yorumu yaptım. Çünkü ben de baya kararsızdım android telefon almak için.
Benim tercihim Galaxy S Advance oldu. Çok memnunum ve oldukça kullanışlı. Tavsiyem.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ace 2 yi rahatlıkla alabilirsin bende var çok memnunum. Hepsiburada'dan indirimle aldım gerçi ama o fiyata öyle telefon bulmak zor. 800 mhz kulağa az gelebilir ama kasmadan oyunlarımı çalıştırıyor. . müzik dinlemek için uygun bir telefon değil sesi fazla çıkmıyor çünkü. İnternet hızıda fena değil. Almanı tavsiye ederim ben

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aralarında fazla bir fiyat farkı yoksa desire x i öneririm ram konusunda aynılar jb güncellemeside aldı veya alacak diye biliyorum işlemcisi 1ghz çift çekirdek ve en önemlisi htc sense farkı tabi yinede karar senin ikisinide eline alıp deneyerek alman daha mantıklı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:drool:büyük bir şiddetle ace 2 diyorum daha 2 gün önce aldım süper bir telefon plastik felanda benzemiyor ramı yüksek çift çekirdek gta 3 novala gibi oyunları kaldırıyor internet hızıda gayet iyi müzikleride dinleyebilirisn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:rolleyes:800 mhz az geliyor diyosunuz ama unutmayın bu telefon çift çekirdek ayrıcak ram 768 bunlar piyasadaki diğer telefonlara göre gayet yüksek ve kullanışlı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende daha yani ace 2 aldum bence çok güzel 3boyutlu oyunlar hariç herşeyi kaldırabiliyor. seside iyi rahatlıkla müzik dinleyebilirsin. 650 tlye aldım bu fiyata harika bi telefon bence

talha1235

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O plastik copune o kadar para vercegine bunu al

Xperia L Teknik Özellikler,
Fiyat ve Sonuç:

Teknik Özellikler

İşlemci: 1 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon MSM8260

Grafik İşlemci: Adreno 305

Ekran: 4.3 inç 480 x 854 piksel çözünürlüklü LCD

RAM: 1 GB

Depolama: 8 GB + microSD

Ana Kamera: 8 Megapiksel Exmor RS + 720p HDR Video

Ön Kamera: VGA

Kablosuz Bağlantılar: NFC, WiFi, DLNA, GPS, Bluetooth

Batarya: 1700 mAh

İşletim Sistemi: Android 4.1.2 Jelly Bean

Fiyat: 750 - 900 TL aralığı

Sonuç:Xperia L'de kullanılan işlemci, ortalama performans ve kullanım için oldukça yeterli bir işlemci. Geçtiğimiz yılın pek çok amiral gemisindeki dört çekirdekli işlemcilerine göre özellikle HD ekran kullanmadığı için avantajlı olan Xperia L, yeterli bir performans sunuyor.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
O plastik copune o kadar para vercegine bunu al

Xperia L Teknik Özellikler,
Fiyat ve Sonuç:

Teknik Özellikler

İşlemci: 1 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon MSM8260

Grafik İşlemci: Adreno 305

Ekran: 4.3 inç 480 x 854 piksel çözünürlüklü LCD

RAM: 1 GB

Depolama: 8 GB + microSD

Ana Kamera: 8 Megapiksel Exmor RS + 720p HDR Video

Ön Kamera: VGA

Kablosuz Bağlantılar: NFC, WiFi, DLNA, GPS, Bluetooth

Batarya: 1700 mAh

İşletim Sistemi: Android 4.1.2 Jelly Bean

Fiyat: 750 - 900 TL aralığı

Sonuç:Xperia L'de kullanılan işlemci, ortalama performans ve kullanım için oldukça yeterli bir işlemci. Geçtiğimiz yılın pek çok amiral gemisindeki dört çekirdekli işlemcilerine göre özellikle HD ekran kullanmadığı için avantajlı olan Xperia L, yeterli bir performans sunuyor.
Çoktan almıştır bile. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende daha yani ace 2 aldum bence çok güzel 3boyutlu oyunlar hariç herşeyi kaldırabiliyor. seside iyi rahatlıkla müzik dinleyebilirsin. 650 tlye aldım bu fiyata harika bi telefon bence
3 boyutlu oyunlar hariç herşeyi 300TL'lik telefon da kaldırır :D

RaPaTar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben sana general mobile discovery i öneririm. Fiyat ve performans kralı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben ace 2 almayı düşünüyorumda subway surfers ve temple run çalışırmı acaba ben oyun hastasıyımda

Duruka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya ben ace 2 almayı düşünüyorumda subway surfers ve temple run çalışırmı acaba ben oyun hastasıyımda
benim arkadaşta var temple run u çalıştırıo ama subway ı bilmem bide ace 2 ye verceğin parayı kampanyaları takip ederek 700tl ye htc desire sv bulabilirsin bende var mükemmel bir telefon ve subway ı ve temple run u çalıştırıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben birşey sormak istiyorum bende bu telefondan almak istiyorum ancak ses az çıkıyor diyorlar sizce nasıl sesi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben ace 2 kullanıyorum sesinden gayet memnunum hem 4.1.2 güncellemeyide rahatlıkla indirebilirsin odin ile

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu alalı 1 hafta oluyo ve çok memnunum telefondan gerçekten kullanışlı bi telefon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bencede bnde Htc desire sv öneriyoum süper telefon çift sim kart girişi var özelliklerine bakılırsa ve bu fiyatta ki en iyi telefon bence şiddetle tavsiye ederimm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben ace 2 almak istiyorum ama yorumları okuyunca kafam karıstı müzik dinlemek için ideal olmadıgı yazıyo ve oyunlar için iyi olmadıgı söyleniyo 3 boyutlu oyunları gerçekten almıyomu kasıyomu bunları ögrenmek istiyorum ayrıca samsung dışında pek olumlu bakmıyorum telefonlara alışkanlıktan olsa gerek lütfen yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:lol:ben kullanıyorum çokkkk güzel oyunu falan mükemmel ben antivirüsindirdim herşey tıkır tıkır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu bahsettiğin telefonda subway surfers gta 3 vs. oyunlar oynana biliyomu

WoLeee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.a arkadaşlar. Bende ace 2 almayı düşünüyorum. Fakat aklıma takılan iki soru var 1. si telefonu alır almaz jelly bean a güncellemeyi düşününyorum ve güncelleyince pişman olurmuyum yani çok kasarmı? 2. si de kies ten güncelleyince garantiden çıkar mı ?

S.a arkadaşlar. Bende ace 2 almayı düşünüyorum. Fakat aklıma takılan iki soru var 1. si telefonu alır almaz jelly bean a güncellemeyi düşününyorum ve güncelleyince pişman olurmuyum yani çok kasarmı? 2. si de kies ten güncelleyince garantiden çıkar mı ?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
-İnternet hızı nasıl?

Şimdiden teşekkürler.

öneririrm ama o fiyata ondan daha iyisi var gm discovery bunu al ona bin basar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle çalışıyo bende ace2 aldım 2 aydır felan kullanıyorum çok güzel hemde hiç kasmadan çalıştırıyo çok rahat ama kamerada yakınlaştırma yok vidyoda bile koymamışlar o bakımdan kötü ama genel olarak güzel

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bnde oyun hastasıyımda tempre run yükleniyormu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş hepsi yalan bende 4 gün önce galaxy ace 2 aldım sana şunu söyleyim müzik kalitesi mükkmemmel ve telefonda shadowlands ravensword 2 yi oynadım googleden bak oyuna kararını sen ver ;)