Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben şimdi kurdum telefonuma sanırım şuanda beta aşamasında. İlk başta kurulumu yaparken acayip kastı. sonra düzeldi. arada gene bir kasma geliyor. herşey tamam ama hafıza kartını okumadı ve zil sesi yok onu anlayamadım.
Ben şimdi yükledim ace II ye. Kurulumda acayip kastı kurduktan sonra biraz daha kasmaya devam etti ama şuan iyi gözüküyor. Anlayamadığım hafıza kartını okumadı ve zil sesi yok hiç. Ama görünüm mükemmel ötesi diyebilirim.
e ne anlamı kaldı ki hafıza kartı ile zil sesi olmayınca görünüm güzel haklısınız kurcaktım ama vazgeçtim şimdi. Neden bir şeyi tam yapamıyolar ki anlamadım.
Biraz zaman geçecek bekleyeceğiz mecbur. Bildiğim kadarıyla bizim telefona çalışanlar şu anda s3 mini üzerine yogunlasmislar. Benim sana tavsiyem yükle stock rom 4.1.2 root at bide chrono kernel kur hem tasarim hem performans bak keyfine
ben denedim gayet şık güzel ve hızlı fakat oyunlardaki performansı berbat clash of clansta bile kasıyor ve sim kartı okumuyor
içinde root desteği de buunmuyor güç tasarrufu modunda takılı kalmış güç tasarrafu modundan çıkmıyor root programları ile de rootlanmıyor