Dostlar Selam A50 Gfx Tool İle HDR Ayarlarda 60 Fps Alabilirmi ?
Gfx toolsuz hdr ve aşırı yüksek fps varDostlar Selam A50 Gfx Tool İle HDR Ayarlarda 60 Fps Alabilirmi ?
A50 pubg de gfx toolsuz hdr aşırı yüksek(40fps) seçeneği var ama sd660 kadar gucu yok.FPS'i tools filan ile alamazsın işlemci gücü kabiliyet meselesidir yazılımsal değil velevki almayı başardın telefonu yakarsın çünkü işlemci'ye yapamayacağı bir şey yaptırmaya çalışmış olursun.A50 gpu olarak sd636 ayarında zaten 660 derler ama ben sanmam o aralıkta olduğunu.
Gfx toolsuz hdr ve aşırı yüksek fps var
Mesaj otomatik birleştirildi:
A50 pubg de gfx toolsuz hdr aşırı yüksek(40fps) seçeneği var ama sd660 kadar gucu yok.
Hocam Sabit Fps Vermiyor 40 Fps Seceneği Olsa Bile Bazen 10 Fps E Dusuyor Sabit DegilGfx toolsuz hdr ve aşırı yüksek fps var
A50 pubg de gfx toolsuz hdr aşırı yüksek(40fps) seçeneği var ama sd660 kadar gucu yok.
Benim İstedigimde O Sabit Fps De Oynamak İstiyorumAma bu 40 fps stabilize'mi? Yani sadece destek değil verdiği şeyi uzun kullanımda atıyorum 1 saat stabil verirmi mesele birde o hocam.
Seçenek var ama o telefon 10 fps in altına bile düşebilir a50 nin işlemcisi oyun için iyi degilAma bu 40 fps stabilize'mi? Yani sadece destek değil verdiği şeyi uzun kullanımda atıyorum 1 saat stabil verirmi mesele birde o hocam.
Anladım pardon hd de 25-40 arası oynarsınızHocam Sabit Fps Vermiyor 40 Fps Seceneği Olsa Bile Bazen 10 Fps E Dusuyor Sabit Degil
Benim İstedigimde O Sabit Fps De Oynamak İstiyorum
Hocam Peki Rx17 Neo Alsam Onda Hd De Sabit 60 Fps AlabilirmiyimSeçenek var ama o telefon 10 fps in altına bile düşebilir a50 nin işlemcisi oyun için iyi degil
Anladım pardon hd de 25-40 arası oynarsınız
A50 den daha iyi oynatir ama hd de 60 almazHocam Peki Rx17 Neo Alsam Onda Hd De Sabit 60 Fps Alabilirmiyim
Hocam Peki Rx17 Neo Alsam Onda Hd De Sabit 60 Fps Alabilirmiyim
Sd 845 bile hdr da sabit 60fps almazSen istiyorsan sabit hdr yüksek fps bakacaksın sd835/sd845 model bu gün oyun için sd660 bile yetersiz sen iyi oyun performansı istiyorsan üst segment işlemcili cihazlara bak. Şuan oyun oynayan için en makul cihaz v30+.
Ama galiba amcamın dükkanından alacağım demiştiniz o zaman sd 660 olabilir.
Sd 845 bile hdr da sabit 60fps almaz
Aynen.En güzeli hdr'da oynamamak o zaman yeter düşük çözünürlük zaten telefon ekranı dediğin şey el kadar oyun dünyasına fazla dalmamak lazım elalemi zengin ederiz ancak böyle.