Yardım Samsung Galaxy A31 Olan Tel I Güncellemeyle Yeni Yüklemiş Olduğum Android 11Den Android 10 A Alma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kupdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kupdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Millet merhaba. Şimdi ben Samsung galaxy a31 tele sahibim fakat bu tel aldığımda Android 10 dünya. Gelen güncellemeyle Android 11 oldu ve ben bu teli Android 10 a geri almak istiyorum. Riskli falan dediler sorduğum kişiler ve haliyle ben buraya yöneldim. Güvenli kesin bir yol varsa bana yardımcı olabilir misiniz?

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Millet merhaba. Şimdi ben Samsung galaxy a31 tele sahibim fakat bu tel aldığımda Android 10 dünya. Gelen güncellemeyle Android 11 oldu ve ben bu teli Android 10 a geri almak istiyorum. Riskli falan dediler sorduğum kişiler ve haliyle ben buraya yöneldim. Güvenli kesin bir yol varsa bana yardımcı olabilir misiniz?
Evet biraz riskli. Brick etme riskiniz var.

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Odinden yapılması muhtemel ama kernel sürümü vs. de değişmiş olacağından %99 odin fail verecek ve sürüm düşürmesi yapmayacaktır ( orjinal rom için geçerli, 3. kişilerin yaptığı romlar açısından sorun yaşamazsın ama o cihaza kurup mundar etmeye değmez)

Kupdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evet biraz riskli. Brick etme riskiniz var.
Ne yapabilirim peki. Ayrıca brick nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Odinden yapılması muhtemel ama kernel sürümü vs. de değişmiş olacağından %99 odin fail verecek ve sürüm düşürmesi yapmayacaktır ( orjinal rom için geçerli, 3. kişilerin yaptığı romlar açısından sorun yaşamazsın ama o cihaza kurup mundar etmeye değmez)
Android 10 daha iyi gibiydi benim telde. Başka bir yöntemi yok mu Android 10 a almak için?

Reaksiyon puanı
687
Neden Android 10 istiyorsunuz?
Benim Annemde var A31 bende ise A21s :)
İkimizde Android 11 kullanıyoruz bi sıkıntımız yok.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Tavsiye etmiyorum. Cihazın yazılımını düşürürken brick etme şansınız çok yüksek. Sürüm düşürmek yerine yeni güvenlik güncellemelerini bekleyin. Android 11 deki sorunlar güvenlik güncellemeleri ile çözülecektir.

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Android kullanmadım ama yeni sürümler herzaman daha iyidir mesela yeni sürümler benim telefonumu hızlandırıyor özellikle iOS 14.6 yükledikten sonra çok iyi oldu bence androidler içinde bu geçerli olabilir kalın o sürümde