Samsung Galaxy 2 veya Galaxy 3

dogussengun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sizce Galaxy S2 almalıyım yoksa GS3 ü beklemeli miyim?? birde Android mi iOS mu ?? ve neden android ya da neden ios?? Ço soru sordum galiba:laugh:

--- Mesaj Güncellendi ---

up!!

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
s3 bi sene gelmez
Tavsiyem s 2 Olur Tabi hangisi hosuna giderse onu al derim benim yorumuma bakma kardsm

samedsymn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tabiki s3 ü bekle derim ben şuan s2 kullanıyorum ve çok güzel alet ama s3 çok daha iyi olacaktır bu arada htc one x e bi göz atmanı tavsiye ederimm....

dogussengun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3e bu yaz diyolar söylentiler oyle ama özellik olarak 4.8'' ekran olucak mış fazla büyük geldi ama 4 çekirdek var içinde

evet htc one x e baktım ama samsungun türkiyede daha çok üstünlüğü var bayi teknikservis konusunda bu yüzden samsung düşünüyorum ama htc de olabilir

peki htc one x in türkiye çıkış tarihi ve fiyatıyla ilgili bilgi verir misiniz??

dogussengun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mantikli aslinda o kulaklik icin htc bile alinir

sorgusual

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy S3'ün 22 Mart'ta görücüye çıkacağı hakkında bir söylenti var. Samsung'un henüz çıkmamış resmi yazılımlarını sızdıran www.sammobile.com sitesi telefonun ilk olarak Türkiye'de tanıtılıp piyasaya sürüleceğini yazmıştı, ne kadarı doğrudur bilemem.

Reaksiyon puanı
10,327
ne martı ne nisanı be arkadaşım, iddia ediyorum, gs3 çok rahat 2013'ü görebilir.
muhtemelen ıphone5'i kolluyorlardır.
benim tanıdğım samsung bir yıldan önce çıkarmaz.
spekülasyonlar, dedikodular iyice alıp başını gitmeden, her yerde onunla alakalı haberler iyice yayılmadan, konuşulmadan öyle kolay çıkmaz, çıkamayacak.
s2'yi hatırlayın. haberinden bir yıl sonra ancak çıkabilmişti.

dogussengun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
off ya şimdi alırsam 2 ay sonra s3 çıkarsa cok uzulurum o yüzden eminde olamıyorum yani hairanda çıkarsa beklerim ama 2013 falan diyosunuz o zamanda almam gerekir

zaten yazın s3 çıkmazsa htc x alırım heralde

Dupin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadasım sen biraz daha bekle nasıl olsa HTC One X düşünüyosun. Eğer yazın başına doğru bi kesin haber cıkarsa, ki ozamana haber verirler ona göre tekrar karar verirsin. Daha çok var derlerse alırsın mis gibi One X. Yok az kaldı derlerse S3 alırsın

ilkayyy17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum bence sen hiç alma!!! onu mu alsam bu çıkar mı falan diye dert ediyosun kendine. sonuçta teknoloji piyasası durmadan yeni modeller çıkıyor, çıkacak.
Sana tavsiyem kesin 'şu telefon' deyinceye kadar alma,sonra pişman olma,saç-baş yolma...

VurguN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende aynı ikilemdeydim ama bekleme taraftarıyım.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
zaman herşeyin ilacı olduğu gibi bazen hiçbirşeyinde ilacı olamayabilir, mesela çok beklersiniz şu model çıkıcak diye tam onu almayı hedeflersiniz farklı bir ürün daha çıkar.. biraz daha çalışıp paramı biriktirip bari bunu alayım dersiniz, lakin bir başka ürün çıkar.. sürekli yeni teknolojide boğulursunuz, bence şuan için kafanıza yatan bir ürünü almak en mantıklısıdır.