Samsung Galaxs S3 4.2.1 Sorunu

cihansever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yukledim 4.2.1 Ama baya kasma donma sorunu oluyor Bende 4.1.2 Geri Yukledim samsung yazisi cikip telefon tekrar kapanip aciliyor tekrar 4.2.1 yukledim acaba eski surumu nasil tekrar yukluye bilirim simdiden tesekkur ederim..

Reaksiyon puanı
2,148
4.2.1 sızıntı sürüm olduğu için bulaşmaman daha iyi olurdu. 4.1.2 yükledikten sonra wipe yaparsan düzelmesi lazım.

cihansever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wipe Nasil yapilir kardesim aciklarsan sevinirim..

Reaksiyon puanı
2,148
Telefon kapalıyken power+home+ses açma tuşlarına birlikte basarak telefonu aç, recovery modun açılması lazım, orada wipe data/factory reset ve wipe cache partition seçeneklerini yapman lazım.

Bilgilerin silinecektir.

cihansever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vallah yaptim tekrar yukledim ayni kardesim samsung yazisi cikiyor tekrar resetleniyor surekli..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yardimci OLacak baska arkadas yokmu..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ok oldu dediklerini yaptiktan sonra bataryayi cikarip taktim oldu tesekkurler..

akinen15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üstteki bilgi bandının solunda içinde - işareti bulunan sola ok resmi çıktı ve cevapsız aramai mesaj vs uyarıları göstermiyor.Bunu nasıl düzeltebiliriz. Sorun şöyle oluştu; yolda telefonla konuşurken tuş sesleri de duymaya başladım, konuşmayı bitirip ekrana bakınca farklı pencereler açıldığını gördüm.Bu pencereleri kapatınca bu sorunu farkettim.

tdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wipeleri yapmadan eski sürüme geçebilme şansım var mı

Reaksiyon puanı
10,315
yahu arkadaşlar, yeri midir bilmiyorum ama, bişey sormak istiyorum ve çok önemli...

geçenlerde benim S3 uydudan bağlantısı kesilince aldığım arkadaşa götürdüm hemen...
telefonumu aldı, bi saat sonra hallettiğini söyleyince gidip aldım, sahiden telefon düzelmiş, kullanıma açılmıştı.

ne ki, telefon bilgilerine baktığımda imei numarasının değiştirilmiş olduğunu farkettim.

durumu anladınız, ama benim merak ettiğim şey, daha evvel s3'e bir güncelleme geldiğinde bana da otomatik olarak gelirdi.

peki bu imei değiştikten sonra bu güncellemeleri nasıl alabileceğiz?

tdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Boot ekranında takılı kalıyo kalmaması için (wipe dışında) yapabileceğim bişey yok mu ?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
yahu arkadaşlar, yeri midir bilmiyorum ama, bişey sormak istiyorum ve çok önemli...

geçenlerde benim S3 uydudan bağlantısı kesilince aldığım arkadaşa götürdüm hemen...
telefonumu aldı, bi saat sonra hallettiğini söyleyince gidip aldım, sahiden telefon düzelmiş, kullanıma açılmıştı.

ne ki, telefon bilgilerine baktığımda imei numarasının değiştirilmiş olduğunu farkettim.

durumu anladınız, ama benim merak ettiğim şey, daha evvel s3'e bir güncelleme geldiğinde bana da otomatik olarak gelirdi.

peki bu imei değiştikten sonra bu güncellemeleri nasıl alabileceğiz?

bence derdin sadece güncelleme alıp almamak olsun :D onu manuel halledersin de problem çıkarsa o zaman zor.