Samsung Çift Hat Tavsiyesi Önemli !!

slowslide

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,

1 haftadır çift hatlı telefon almak için seçenekleri daraltmaya çalışıyorum. Ama olay Grand ve Win konusunda çıkmaza girdi. Sorduğum kişiler hep yetkili ve konusunda uzman olduğunu söyleyen kişiler.
Yorumlar şu şekilde:
1. Grand daha iyi çünkü hızlı makina win in 4 çekirdek farkını anlayamazsınız.
2. Win daha yeni sürüm çekirdek farkı çok fazla Win çok hızlı.
3. Win sorunlu bir telefon Grand daha hızlı.
4. Win programları Grand dan daha az bu sebeple Grand daha fazla seçenek sunuyor.
5. Win eski teknoloji.

Anlayacağınız dağılmış durumdayım. Lütfen yardımcı olur musunuz şöyleki;

1. Hangisi daha hızlı ve kullanışlı.
2. Hangi telefonun menüsü ve kullanabildiği programlar daha fazla.
3. Kullanan varsa yorumları nelerdir.

Ve hangi telefonu almalıyım. Win mi Grand mı ?????

Çok Teşekkürler,

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Onlara para vereceğine general mobile discovery al daha iyi o da çift hatlı,hemde daha ucuz

slowslide

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İki farklı mağazada Discovery i tavsiye ettiler. Ama ben General Mobile deyince hep çin malı kalitesiz ilk çıkan telefonlar aklıma geliyor. Siz tavsiye eder misiniz bu telefonu ??? Kullanan var mı??

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
İki farklı mağazada Discovery i tavsiye ettiler. Ama ben General Mobile deyince hep çin malı kalitesiz ilk çıkan telefonlar aklıma geliyor. Siz tavsiye eder misiniz bu telefonu ??? Kullanan var mı??

discovery amerikan malıdır :) bazılarında sıkıntı olabiliyor ama iyi bir cihazdır.

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0

bi dünya insan kullanıyor bu telefonu bir ara stok sıkıntısı çekiliyordu bütün elektronik ürün satan sitelerde ön sipariş bile alınıyordu,youtubedan inceleme videolarını veya dh'tan kullanıcıların yorumlarına bakabilirsin

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İnceledim samsungun bu iki telefonu 5 para etmez bunlara vericeğim parayla xperia ion alırım ancak discovery elinize aldığınızda kalite hissi veriyor ayrıca tasarımı çok hoşuma gitti kamerasına kötü diyorlar ama bence gayet başarılı ekran olarak çok canlı bir ekranı var ayrıca root yapmadan uygulamaları sd ye aktarabiliyorsun daha ne istersin ayrıca üretimini başka bir marka yapıyor yani isim ön yargısı oluşmasın bence discovery al