ahmettaha111
Doçent
samsung c7 promu ixomi mi 5s mi
Mi 5ssamsung c7 promu ixomi mi 5s mi
Valla dostum 1 cümleme omu bumu karar verilemez.samsung c7 promu ixomi mi 5s mi
G5'in ekran G4'den kötü zaten. G4'ün ekran baya baya iyiValla dostum 1 cümleme omu bumu karar verilemez.
Sen telefondan beklıyorsun o önemli. Sadece film oyun için alacaksan c7 pronun 5.7 inc ekranı seni kendıne hayran bıraktırır ama dersen ki benim için işlemci çok önemli sd821 olsun önemli işler yapıcam o zaman tabikide mi5s derim.
Bak mesela ben babama C5 pro aldım 1 günde kendim kullandım. G5 kullanıcısıyımdır normalde bildiğin üzere sd820 kullanıyor telefon.
C5proya geçtiğimde gün içinde hiç bir sorun yasamadım bir çok oyun yükledim denedim kurcaladım biraz. Telefon gayet güzel. Hatta şarj süresi gerçekten çok iyi. Öyle böyle değil 6 7 saat ekran aldım. Yani nasıl tercih sana kalmıs senin telefondan bekletin ne o önemli. Mesela ben ıps ekrandan nefret ediyorum. Samsungun 1250 liralık c5pro modelinin 1080p ekranı Lgnın 2k ekranından çok daha iyi gelıyor bana. Birde ne hikmetse ön kamerasında nasıl bir yazılım varsa ev ortamında hafif düşük ışıkta ön kamera Lg nin ön kamerasından daha iyi geldı bana
Lg nin bütün ekranları kötü zaten. v20 yi övdüler övdüler hayvan gibi yanık var ekrandaG5'in ekran G4'den kötü zaten. G4'ün ekran baya baya iyi