Samsung c5 almalı mıyım?

Ahmetnvn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Selam arkadaşlar. Telefonum s6 edge Plus fakat ellerim küçük ve ekran büyük olduğu için daha küçük bi telefon almayı düşünüyorum. 1 2 haftadır araştırıyorum bakıyorum samsung c5 in 32 GB ve 4 GB ram olması parmak izi okuyucusu olması ve telefonun kasasının güzel olması etkiledi beni kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerinizi anlatabilir misiniz ?
Kafamdaki en büyük handikap hepsiburada sitesinde tek hat yazmasına rağmen çift hatlıymış ve duyduğuma göre c5 de şebeke üzeri görüntülü görüşme yapılmıyor muş yorumlarınız doğrultusunda hareket edeceğim için yardımcı olursanız memnun olurum

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Bende baktım c5 e ve a5 e annem için ama şöyle söyleyim samsung hiç kullanmasamda ara modellerin s kadar iyi olmadığını biliyorum yani daha kısa süre gider s6 edge ondan daha iyidir alacaksanız elinizdekini satıp s7 veya s7 edge alabilirsini( onların boyutunu bilmiyorum ama daha küçükse eğer)

mrtglr55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar 1 aydır c5 kullanıyorum aklınıza takılan sorularınız varsa cvplaya bilirim..

Ahmetnvn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
yorumlarınız için teşekkür ediyorum c5 aldım siyah deneyimlerimi kullandıktan sonra sizlerle paylaşacağım

Ahmetnvn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar 1 aydır c5 kullanıyorum aklınıza takılan sorularınız varsa cvplaya bilirim..
Bugün aldım c5 i fakat arayıp ta bulamadığım bazı şeyler var yardımcı olursanız
1. Telefonda muzik çalar yok
2. Kapasitif tuşların ışığı yanıyor fakat seçenekler de titreşim yok s6 edge de vardı geri çıktığımda ışık ile titreşim vardı
3. Klavye ye türkçe dil eklememe rağmen otomatik düzeltme yapmıyor
Şimdilik aklıma takılanlar bunlar yardımcı olursanız sevinirim kulkandıkça eksiklerimi paylaşırım sizinle

mrtglr55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bugün aldım c5 i fakat arayıp ta bulamadığım bazı şeyler var yardımcı olursanız
1. Telefonda muzik çalar yok
2. Kapasitif tuşların ışığı yanıyor fakat seçenekler de titreşim yok s6 edge de vardı geri çıktığımda ışık ile titreşim vardı
3. Klavye ye türkçe dil eklememe rağmen otomatik düzeltme yapmıyor
Şimdilik aklıma takılanlar bunlar yardımcı olursanız sevinirim kulkandıkça eksiklerimi paylaşırım sizinle
mrb kardeşim öncelikle hayırlı olsun. müzik çalar olarak play müzik diye uygulama var telefonda onu kullana bilirsin ben kullanıyorum gayet güzel.
2. olarak titreşim yok doğrudur varsada aramadım kullanmam çünki hem batarya israfı hemde gerek yok bence diğer telefonumda vardı onuda kapatıyordum zati:)
3.otomatik düzeltme klavye ayarlarında mevcut ordan ayarlaya bilirsin
baska sorun olursa yardımcı olmaya calısırım kolay gelsin

Ahmetnvn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
mrb kardeşim öncelikle hayırlı olsun. müzik çalar olarak play müzik diye uygulama var telefonda onu kullana bilirsin ben kullanıyorum gayet güzel.
2. olarak titreşim yok doğrudur varsada aramadım kullanmam çünki hem batarya israfı hemde gerek yok bence diğer telefonumda vardı onuda kapatıyordum zati:)
3.otomatik düzeltme klavye ayarlarında mevcut ordan ayarlaya bilirsin
baska sorun olursa yardımcı olmaya calısırım kolay gelsin
Teşekkür ederim. Tabi ister istemez s6 edge plus tan bu telefona geçmek biraz zor ve telefonun bazı handikapları olmasına rağmen alışmam uzun sürecek gibi ufaktan birde pişmanlık var ama sağlık olsun artık ayfon 9 çıkana kadar bununla idare ederiz :))