Samsung android 4.0 Hataları

smhzhl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar samsung glxs s2 var bende ama 4.0 güncelleştirme diyorlar tuşların basmama problemi donma problemi oldugunu söylüyorlar düşünceleriniz nedir bilginize ihtiyacım var yorumlarınızı eksik etmeyin lutfen​

--- Mesaj Güncellendi ---

beklıyorum arkadaşlar yorumlarınızı ona göre güncelleştirme yapıcam sorunları cok diyorlar

[h=2]Güncellemeyi Yükleyen Başka Bir Kullanıcının Yorumu (Alıntı)
[/h] Benim izlenimlerim şöyle : ics 4.0.3 mesajlarda sorun vardı eng yapınca herhangi bir problem kalmadı.. Telefonun hızında yavaşlama var, bazen takılmalar oluyor. Wi-fi bağlantısında sorun yok fakat marketten birşey indirmeye kalktığınızda hata veriyor ve indirme yapmıyor. Yazılım güncellemesi sürekli görünür halde duruyor ve güncelle dediğinizde hata veriyor. Ekran kilidi çok stabil sekilde çalısmıyor. Ben şuan 2.3.6 sürüme geri döndüm ve bu sorunların giderildiğinde ve türkce desteği olduğu zaman yüklemeyi düşünüyorum.

GALAXYS2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkçe destegi cikti ama sorunlar devam ediyor, 4.0.5 hazirlaniyor diger model icin, bakalim s2 icin cikacakmi bu 4.0.5....

GALAXYS2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet var, kisaca sorunlar sunlar,
1 - dokunma hissi ki (en onemlisi bu)
2 - programlarin duzgun calismamasi
3 - donma sorunu
4 - kisacasi kafayi yedi telefon,
5 - bazen kendi kendine kapanip aciliyor
6 - wifi etkisiz hale getiriyorum, bakiyorum internete baglanmis kendiliginden, (not evdeki modeme bagladim, internete ordan ulasiyor)
7 - bu ve bunun gibi tonlarca neden, kisacasi kafayi yedi telefon....

Onur2x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hangi sürümü kullanıyorsunuz o sorunlar I9100XXKP8 versiyonunda vardı ve onlar beta idi. kies ile en son Türkiye versiyonunu yükle onda hiç bi sorun yok ve 2.3.6 dan cok hızlı ve stabil..

UngaBunga

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hangi sürümü kullanıyorsunuz o sorunlar I9100XXKP8 versiyonunda vardı ve onlar beta idi. kies ile en son Türkiye versiyonunu yükle onda hiç bi sorun yok ve 2.3.6 dan cok hızlı ve stabil..
evet artık sorun yok artık

smhzhl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
o sorunsuz dediginiz versiyonun linkini bi atarmısınız shiftdeletede

2.cisi galaxy sen denedinmi türkiye versiyonunu

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Vallahi sıktı artık böyle konular , kies ile son sürüm yayınlandı türkçe olarak , ben kullanıyorum tek bir problem yok , indirin kullanın , çok güzel olmuş .

smhzhl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
hacım öyle diyorsunda bak galaxy bile diyor sorun var diye alla alla sende yok diye kimsede olmuyacakmı var bi sorun bu yazılımda.

türkçe versiyon linki dediginiz linki bi atın bana sorunsuz dediginiz

acaba teli yurt dışından aldık bundanmı kaynaklanıyor diye

sorun yok diyen arkadaşlar bu linkteki sayfaya bakın ve videonun altındaki önemli notlara bakın

http://www.androidhaber.org/samsung...-cream-sandwich-guncellemesi-detayli-kurulum/

Hakan Akkus Yorum Yaptı; (9.04.2012 - 22:09 )
09.Nisan.2012
Merhaba Samsung Galaxy S2 sahibiyim ve 2 ayı aşkın süredir Galaxy S2 için Android 4.0.3 e ait bütün I9100XWLP4 I9100XXLPS I9100XWLP2 I9100XXLPQ I9100XXLPJ I9100XXLPH I9100XWLA4 I9100XXLPB I9100XXLP6 I9100XXLP2 I9100XXLP1 I9100XXKPA I9100XXKP8 sürümleri yükledim ve full kullandım.
İlk çıkan 4.0.3 e göre şimdikiler baya stabil ancak Android 2.3.6 ya göre halen ısrarla yazılımcıların düzeltemediği önemli problemler var bunlardan,
1. Gece çekimine aldığınız zaman gece gündüz farkı yok ancak 2.3.6 da daha parlak.
2. Kies Wirless bağlantı imkansız Turkce dil seçeneğinde ingilizceye alınca bağlanır gibi görünüyor.
3. En büyük sorun ki ben özellikle işlerim sürekli telefon ile görüşmeye dayalı olduğu için şöyle mi demişti böyle mi demişti diye müşteri yada tedarikçi fiyatları termin zamanı gibi call recorder programı kullanıyorum ancak bütün call recorder proglamları buna ücretliler ve son çıkanlar dahil malesef çalışmıyor yada çok sorunlu ses karşıdaki duyulmuyor program kilitleniyor gibi.
Bazen çok olmasa da oluşan kilitlenmeler de mevcut tabii..
Durum böyle olunca eski 2.3.6 sürümüne dönmek zorunda kaldım şu an menmunum.
Umarım yazılım geliştiriciler Samsung Galaxy S2 için Android ice cream stabil hale getirip iyice test ederler. Benim önerim kesinlikle Samsung Galaxy S2 için 4.0.3 yüklemeyin 2.3.6 gibi gerçekten stabil olana kadar.

Norrick

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güncellemeyi Yükleyen Başka Bir Kullanıcının Yorumu (Alıntı)

Benim izlenimlerim şöyle : ics 4.0.3 mesajlarda sorun vardı eng yapınca herhangi bir problem kalmadı.. Telefonun hızında yavaşlama var, bazen takılmalar oluyor. Wi-fi bağlantısında sorun yok fakat marketten birşey indirmeye kalktığınızda hata veriyor ve indirme yapmıyor. Yazılım güncellemesi sürekli görünür halde duruyor ve güncelle dediğinizde hata veriyor. Ekran kilidi çok stabil sekilde çalısmıyor. Ben şuan 2.3.6 sürüme geri döndüm ve bu sorunların giderildiğinde ve türkce desteği olduğu zaman yüklemeyi düşünüyorum.

Aynı sorunlar HTC Sensation'ımda da va. Mesajlarda ve telefonun hızında herhangi bir sorun yok yalnız play store'dan birşey indirirken bazen takılıyor indirmiyor ekran kilidini açmak için 10 kere kilit açma tuşuna basmışlığım vardır.

GALAXYS2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet benim telefonum 4 aylık, .........da.com dan aldım, sadece kies üzerinden güncellemeleri alıyorum, garantisine fazla zarar vermek istemiyorum,
su an 4.0.3 bende yüklü ve stabil degil, ben yakında 4.0.5 cıkacagını dusundugum ıcın eski versiyona da donmek istemiyorum, bu arada 4.0.5 mi olur baska surum mu bilemem ama stabil calısır calısmaz, android 4'u en kısa sürede rootlayacagım,
dusunun onu bıle bekletiyorum (rootlama islemini)....