ben almam Samsung alacaksanız S veya Note almalısınızşuan a8 kullananlar memnun mu?
A serisi? A serisi çıkmadan önce bende senin gibi düşünüyordum ama artık A serisi uygun(!) fiyata iyi özellikler sunuyor. A serisi düşünülebilir.ben almam Samsung alacaksanız S veya Note almalısınız
bütçeniz ne kadar ?
Burda önemli kısım bütçen ve bir telefondan ne beklediğin batarya oyun gundelik kullanım vs.şuan a8 kullananlar memnun mu?
ben almam Samsung alacaksanız S veya Note almalısınız
bütçeniz ne kadar ?
şuan a8 kullananlar memnun mu?
Realme 3 PRO BEKLEben almam Samsung alacaksanız S veya Note almalısınız
bütçeniz ne kadar ?
2000tl civarı
ülkede satış yokRealme 3 PRO BEKLE
300 TL CEBİNDE KALIR
Ne kadar saçma yorumlar yapıyorsun sen arkadaşım. Her marka için illa amiral gemisi alın orta segment almayın tarzı yorumlar yapıp duruyosun, herkesin bütçesi bir mi ? Lütfen biraz düşünüpte yaz.ben almam Samsung alacaksanız S veya Note almalısınız
bütçeniz ne kadar ?
orta segmente para vereceğine geçen senenin amiral gemisini alması mantıklı değil mi ?Ne kadar saçma yorumlar yapıyorsun sen arkadaşım. Her marka için illa amiral gemisi alın orta segment almayın tarzı yorumlar yapıp duruyosun, herkesin bütçesi bir mi ? Lütfen biraz düşünüpte yaz.
Ayrıca ne var A serisinde ya da Huawei'in orta segment modellerinde, iyi fiyatlara mis gibi cihazlar var.
Sen ha bire Türkiye'de satışı olmayan, satışa çıkmamış,tanınmayan ve hayatında görmediğin telefonları önerip duruyosun.
Ne kadar saçma yorumlar yapıyorsun sen arkadaşım. Her marka için illa amiral gemisi alın orta segment almayın tarzı yorumlar yapıp duruyosun, herkesin bütçesi bir mi ? Lütfen biraz düşünüpte yaz.
Ayrıca ne var A serisinde ya da Huawei'in orta segment modellerinde, iyi fiyatlara mis gibi cihazlar var.
Sen ha bire Türkiye'de satışı olmayan, satışa çıkmamış,tanınmayan ve hayatında görmediğin telefonları önerip duruyosun.
orta segmente para vereceğine geçen senenin amiral gemisini alması mantıklı değil mi ?
bunu bir tek ben demiyorum forumdaki çoğu kişi benim dediğimi der örneğin @Leand
eğer garanti önemli değilse OnePlus öneririm dedim OnePlus canlı olarak görüp elime almadım çünkü resmi olarak ülkemizde yok ayrıca cümlemin başında ben almam dedim
Huawei'nin orta segment cihazlarında ne mi var tasarım ve kamera olarak gayet güzeller haklısın ancak donanımdan çok kırpıyorlar en basitinden Mate 20 Lite Android Pie ve EMUI 9 alırken Mate 10 Lite niye almıyor niye üvey evlat muamelesi görüyor önce bana bunu açıkla
hocam orta segment almak yerine gecen senenin amiral gemilerinden almak daha mantıklı değil mi bunu hep sen söylüyordun arkadaşa bu konuda bir açıklama yapsan acaba ?Huawei mis gibi ne var orta segment? Honor 10lite diyeseksen fiyatına göre eh diyebileceğimiz bir cihaz onun dışında hiçte güzel bir cihaz değil. Samsung A serisi evet biraz gelişme var ama donanım olarak hala bir oyuncu için uzun süre kullanılanilecek seviyede değil.
Hocam böyle tartışmalara beni karıştırmayın pek sevmiyorum. Sıkıldım zaten forumda çok zaman geçiriyorum anlamsız, telefonda hep telefon.
hocam orta segment almak yerine gecen senenin amiral gemilerinden almak daha mantıklı değil mi bunu hep sen söylüyordun arkadaşa bu konuda bir açıklama yapsan acaba ?
haksızsam haksızsın de
ben fikrimi söyleyip geçtim sonra bu arkadaş yorum yaptı geri kalanını zaten biliyorsunBoş ver takma fikrini söylersin yine sataşanlarla hiç uğraşma keyfine göre takıl. Aslında senin dediğin bir tık doğru ama yinede ne nedir(?) cihazları alıp kıyaslamak lazım öyle basmakalıp cümlelerle pek olmuyor.
ben fikrimi söyleyip geçtim sonra bu arkadaş yorum yaptı geri kalanını zaten biliyorsun
haklısın basmakalıp cümlelerle olmuyor ama elimizde cihazlar yokki karşılaştıralım en basitinden OnePlus 6T
BÜTÇESİNİ BELİRTMEDİĞİ İÇİN AMİRAL GEMİSİ ÖNERDİMHangi cihazlar arasında kaldın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
"Ayriyeten konu sahibi arkadaşa önerim a50 yada realme 3pro gelince ikisinden birini alsın bütçe 2000tl ise.
BÜTÇESİNİ BELİRTMEDİĞİ İÇİN AMİRAL GEMİSİ ÖNERDİM
BEN HONOR 9X Mİ9T VE ONEPLUS 6T ARASINDA KALDIM
BÜTÇEM İSE 3000'İ GEÇEMİYORUM O DERECE KISITLI 9X'İN ÜLKEMİZE GELİP GELMEYECEĞİ DE BELLİ DEĞİL
RELEASE DATE YAZIYORUM 24 AĞUSTOS ÇIKIYOR O DA HİNDİSTAN TARİHİYMİŞ
ONEPLUS 6T BELİRSİZ AMA AKLIMI ÇELMEDİĞİ GERÇEĞİNİ DEĞİŞTİRMİYOR
Oxygen arayüzünü seviyorum saf Android arayüzünden daha iyi ve stabil ayrıca altta saf Android arayüzündeki gibi Google arama çubuğu sabit değil (en nefret ettiğim şey olur) EMUİ ve MİUI ile birlikte en sevdiğim arayüz olur kendisiOp 6t'yi salla onun için kesinlikle riske girmeye değmez safi performans cihazı sadece aklına arayüz gelmesin her şey gelsin boş cihaz yani freedos gibi bir şey yaniNe yaparsın fikir belirtmeden önce önceliklerini söylersen sevinirim.
Oxygen arayüzünü seviyorum saf Android arayüzünden daha iyi ve stabil ayrıca altta saf Android arayüzündeki gibi Google arama çubuğu sabit değil (en nefret ettiğim şey olur) EMUİ ve MİUI ile birlikte en sevdiğim arayüz olur kendisi
önceliklerim 5s gibi beni uzun bir süre götürsün
bataryası 1 günü rahat çıkarsın
stabil olsun kasmasın donmasın
kamerası yeterli olsun
oyun oynayan biri değilim
tasarıma da önem veririm
önceliklerim bunlar
önceliklerimi OP6T Honor 9x ve Mİ9T karşılıyor ama üçü arasında kaldım
ciha 23 temmuzda tanıtıldı yani nereden baksan 2,5 haftadır bekliyorum release date yazınca 24 ağustos çıkıyor ama o da hindistan tarihiymiş ülkemize ne zaman gelecek hiç bilmiyorumSen o zaman honor 9x bekle çıkınca al kesinlikle tatmin edecektir seni yada mi9t oyun oynamıyorsan bunlar sana yeter op6t alınca oyun harici bir artınız olmuyor aslında 9x tam senlik ama o da ne zaman çıkar belli değil.
mi9t de 3000'in altına düşse onu da düşünüyorum aslına
mesaja gel o zaman reisKasma o kadar mi 9t ve 9x kap birini devam. Yine milletin konu altını abuk sabuk doldurttun sen varyaHadi iyi geceler
Donanım konusunda haklısın, ama bu cihazlar orta segment olduğu için mutlaka bi yerinden kırpılacak doğru değil mi ?orta segmente para vereceğine geçen senenin amiral gemisini alması mantıklı değil mi ?
bunu bir tek ben demiyorum forumdaki çoğu kişi benim dediğimi der örneğin @Leand
eğer garanti önemli değilse OnePlus öneririm dedim OnePlus canlı olarak görüp elime almadım çünkü resmi olarak ülkemizde yok ayrıca cümlemin başında ben almam dedim
Huawei'nin orta segment cihazlarında ne mi var tasarım ve kamera olarak gayet güzeller haklısın ancak donanımdan çok kırpıyorlar en basitinden Mate 20 Lite Android Pie ve EMUI 9 alırken Mate 10 Lite niye almıyor niye üvey evlat muamelesi görüyor önce bana bunu açıkla
haklısın ama konu sahibi beklentilerini ve bütçesini başta belirtmediği için S veya Note serisi önerdim ki A8 bu saatten sonra tercih edilmez şahsen ben kullanmamDonanım konusunda haklısın, ama bu cihazlar orta segment olduğu için mutlaka bi yerinden kırpılacak doğru değil mi ?
Benim söylemek istediğim bu iki firma şuan Android bazında dev ve insanlar ismini hiç duymadığı (daha iyi bile olsa) bi cihazdansa bilinen cihazları tercih ediyor. Direkt olarak şu iki markanın orta segmenti alınmaz demek bana göre yanlış.
Güncelleme konusunda da orta segmentler genellikle bi tane sürüm güncellemesi alıyor bu bilinen bir şey.
Ayırca "geçen senin amiral gemisi" konusunda benim sana dediğim bi şey yok bilinmeyen, ülkemizde satışı olmayan, hatta daha tanıtılmayan cihazları önermene söyledim o konuyu bi düzelteyim.
bu ayın ortalarında gelecek bekleyinülkede satış yok