STB
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 740
Arkadaşlar samsung a71 alıcam ne dersiniz.
Almanı tavsiye etmem.O fiyata Mı Note 10 lite yada Realme 6 Pro al derim.Arkadaşlar samsung a71 alıcam ne dersiniz.
Samsung'un S ve Note serisi dışındaki cihazları alınmaz. Onun yerine Mi Note 10 Lite ya da Realme 6 Pro almanı tavsiye ederim.Arkadaşlar samsung a71 alıcam ne dersiniz.
Hayatının hatasını yaparsın A71 balon telefonArkadaşlar samsung a71 alıcam ne dersiniz.
Oyun oynayacaksan alma.Oppo reno 3 nasıl
oyun için neden kötükiOyun oynayacaksan alma.
Bütçene en uygun seçenek Realme 6 Pro.
Mi note 10 lite neden istemiyorsun? Bütçene göre en iyi telefonlardan biri.oyun için neden kötüki
bilmiyorum oppo reno 3 bi daha güzel geldiMi note 10 lite neden istemiyorsun? Bütçene göre en iyi telefonlardan biri.
K30 Ultra gelecek mi sence keşke gelse de geleceğini pek zannetmiyorumDaha iyileri varken kesinlikle almayın. Bekleyebiliyorsanız redmi k30 ultra'yı bekleyin bekleyemiyorsanız mi note 10 lite veya realme 6 pro öneririm.
Helio P90 2000 tl civarı telefonlardaki işlemcilere denk. 4000 tl civarını haketmiyor. Realme 6 Pro veya Mi note 10 lite alabilirsiniz.oyun için neden kötüki
İşlemciden dolayı önermem Reno 3 Pro öneririm ama o da fiyatını hic hak etmiyor sen beni dinle git Realme 6 Pro veya MI Note 10 Lite al sonra gelip bana teşekkür edersinOppo reno 3 nasıl
Gelecektir. O cihaz şu ana kadarki en F/P cihaz olabilir. Xiaomi bunu biliyor ve bu modeli her yere iletmeye çalışacaktır.K30 Ultra gelecek mi sence keşke gelse de geleceğini pek zannetmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xiaomi'nin tr'deki en üst düzey yetkilisi aylar önce Poco X2'yi getireceğiz demişti öyle kaldı
O da 4 binden gelirse ebesinin derimGelecektir. O cihaz şu ana kadarki en F/P cihaz olabilir. Xiaomi bunu biliyor ve bu modeli her yere iletmeye çalışacaktır.
En fazla 3800 olur deniyor. Yani en fazla vergiler+marka payı+fiyat 3800 olur diyorlar.O da 4 binden gelirse ebesinin derim
Ama bence 4000'i hak ediyor ama en azla 4. O işlemciyi biliyorsunuzdur, deminsity 1000+ inanılmaz bir işlemci.O da 4 binden gelirse ebesinin derim
4 binden gelse çok iyi benceO da 4 binden gelirse ebesinin derim
Katılıyorum ama katılmıyorum.4 binden gelse çok iyi bence
Ya şöyle bir şey var o açıklanan fiyat Çin'e özel olabilir diye düşünüyorum çünkü xiaomi daha önce de böyle yaptı Avrupa'ya gelince fiyatı uçurduKatılıyorum ama katılmıyorum.
Evet 4k fiyatla gelse hoş ama çok iyi değil diye düşünüyorum.
Rakiplerine göre daha iyi kamera performansı mı? A71?A71 alan adam genel Samsung kalitesi ve rakiplerine göre daha iyi kamera performansı için alır.
Rakiplerine göre daha iyi kamera performansı mı? A71?
Daha ucuza ve her konuda daha iyi olan Mi Note 10 Lite var meselaRakipleri arasında Oppo haricinde kıyaslanacak model varmı ?
Kamer hariç?Kamera hariç her konuda diyelim
Mi note 10 lite veya realme 6 pro.Rakipleri arasında Oppo haricinde kıyaslanacak model varmı ?
Onun ederi 2500-3000 aralığı IPS panelli bir telefondan bahsediyoruz buradaEn fazla 3800 olur deniyor. Yani en fazla vergiler+marka payı+fiyat 3800 olur diyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama bence 4000'i hak ediyor ama en azla 4. O işlemciyi biliyorsunuzdur, deminsity 1000+ inanılmaz bir işlemci.