• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung A70 vs mi 9t

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Bu forumda herkes mi 9t yi oneriyor, a70'e bakmadim samsung sevmiyorum ama oppo reno 2z'nin kamerasini ozellikle gece cekimini cok begendim

Mi 9T konusunu yanlış anlamayın, Reno 2Z'yi Xiaomi çıkarsaydı şuan 1600-1700 civarı olurdu:) Açıkçası insanların her ay telefon değiştiricek durumu olmadığından aldığında rahat kullanabileceği F/P cihazlar önermeye çalışıyoruz:) Samsung'u direkt pas geçiyorum. Amiral gemisi üretmeye devam etsinler, orta segmentte rakiplerine oranla hep geride...

kiwii85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanlış anlamayın ama Reno 2Z'yi Xiaomi çıkarsaydı şuan 1600-1700 civarı olurdu:) Açıkçası insanların her ay telefon değiştiricek durumu olmadığından aldığında rahat kullanabileceği F/P cihazlar önermeye çalışıyoruz:) Samsung'u direkt pas geçiyorum. Amiral gemisi üretmeye devam etsinler, orta segmentte rakiplerine oranla hep geride...
Redmi note 8 pro da mediatek kullaniyor acikcasi cok anlamiyorum islemciden falan ama reno 2z bence genele bakinca mi 9t ile esit gibi hatta kamerada daha onde, fiyatlari da ayni sayilir su an. Burada hangisinin kamerasi daha iyi diye soruldugu icin oppo denmemesi abes degil mi, siz fiyat performans olarak bakiyorsunuz oyun performansi olarak, ama gunluk kullanim icin fazla telefonu yormayacak biri icin onerilemez mi yani oppo?

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Redmi note 8 pro da mediatek kullaniyor acikcasi cok anlamiyorum islemciden falan ama reno 2z bence genele bakinca mi 9t ile esit gibi hatta kamerada daha onde, fiyatlari da ayni sayilir su an. Burada hangisinin kamerasi daha iyi diye soruldugu icin oppo denmemesi abes degil mi, siz fiyat performans olarak bakiyorsunuz oyun performansi olarak, ama gunluk kullanim icin fazla telefonu yormayacak biri icin onerilemez mi yani oppo?

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/167771-202888/xiaomi-mi-9t_oppo-reno2-z/
Buradan detaylı karşılaştımaya bakabilirsiniz, her şey performans ya da kamera değil. Bataryadan yazılıma kadar bir sürü kriter var.

OPPO yazılım ve güncelleme konusunda çok geride, Oppo alıcak kadar yazılımı takmayan biri olsam giderim Meizu 16th'ya bakarım. En azından amiral gemisi alırım:)

Screenshot_2020-01-07-22-03-18-279_com.vanced.android.youtube.jpg