Elanur Alparslan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Kamera açısıdan hangisi daha iyi
Kamera açısıdan hangisi daha iyi
Bu forumda herkes mi 9t yi oneriyor, a70'e bakmadim samsung sevmiyorum ama oppo reno 2z'nin kamerasini ozellikle gece cekimini cok begendimKamera açısıdan hangisi daha iyi
Bu forumda herkes mi 9t yi oneriyor, a70'e bakmadim samsung sevmiyorum ama oppo reno 2z'nin kamerasini ozellikle gece cekimini cok begendim
Redmi note 8 pro da mediatek kullaniyor acikcasi cok anlamiyorum islemciden falan ama reno 2z bence genele bakinca mi 9t ile esit gibi hatta kamerada daha onde, fiyatlari da ayni sayilir su an. Burada hangisinin kamerasi daha iyi diye soruldugu icin oppo denmemesi abes degil mi, siz fiyat performans olarak bakiyorsunuz oyun performansi olarak, ama gunluk kullanim icin fazla telefonu yormayacak biri icin onerilemez mi yani oppo?Yanlış anlamayın ama Reno 2Z'yi Xiaomi çıkarsaydı şuan 1600-1700 civarı olurduAçıkçası insanların her ay telefon değiştiricek durumu olmadığından aldığında rahat kullanabileceği F/P cihazlar önermeye çalışıyoruz
Samsung'u direkt pas geçiyorum. Amiral gemisi üretmeye devam etsinler, orta segmentte rakiplerine oranla hep geride...
Redmi note 8 pro da mediatek kullaniyor acikcasi cok anlamiyorum islemciden falan ama reno 2z bence genele bakinca mi 9t ile esit gibi hatta kamerada daha onde, fiyatlari da ayni sayilir su an. Burada hangisinin kamerasi daha iyi diye soruldugu icin oppo denmemesi abes degil mi, siz fiyat performans olarak bakiyorsunuz oyun performansi olarak, ama gunluk kullanim icin fazla telefonu yormayacak biri icin onerilemez mi yani oppo?
Mi 9T daha iyi kullanıyorum öneririmKamera açısıdan hangisi daha iyi
Hala bu soruyu soran var mı ya ?Kamera açısıdan hangisi daha iyi