Samsung A51

talhademiirci_

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Samsung A51 almayi duşunuyorum
Benim için kamerasi cok onemli degil oyun performansi iyi olsa daha iyi olur ve gozumu yormasin sade olsun istiyorum ondan dolayi a51 i seçtim
Internet uzerinden alamayacagim biliyorum internet daha ucuz ama malesef ailem izin vermez
Başka oneriniz varsa alabilirim onerinizi ama internet uzerinden almayacagim
Simdiden herkese tesekkurler

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
A51 neden alinmiyor bunu anlatir misiniz
Samsung'un orta segment yaptık demek için yaptığı zamanlarda çıkardığı bir model. İşlemcisi, şarjı, bataryası rakiplerinden bayağı geride. Ayrıca eski ve fiyatını hak etmiyor.

talhademiirci_

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Peki onun yerine hangi samsung cihazini onerirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyat olarak ondan fazlasiyla pahali olmayacak

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
A51 alınmaz. Poco X3 veya Realme 7 almanızı öneririm.
Katılıyorum.
1,5 ay kadar önce A51 cihazımı takasa verip Poco X3 NFC aldım.

A51 kötü bir cihaz değil lakin, oyun performansı için düşünüyorsanız çok doğru bir tercih değil.

dopeboy

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Konuyu bi tık cortlatmış olabilirim ama bu telefon annemde var. Son gelen güncellemeyi de az önce yaptım telefona ve aşırı bi akıcılık geldi. Pek oyun oynayan birisi değil birkaç oyun var onlarda çok aşırı performans isteyen oyunlar değil fakat hiçbir sıkıntı yok. Telefonu alalı 5 ay civarında oldu ne kasma ne donma ne de farklı bir durum var. Şarjı yetiyor. Tabi sen oyun oynayacaksan orasını bilmem. Bende Iphone SE 2020 var. Kamerası Iphone'un yanından geçemez bunu da belirteyim. Renk tonlamaları v.s Bu konuda takıntılıysan kamerasını pek önermem. Onun dışında akıcılık, performans v.s normal kullanımda ve çok ağır olmayan oyunlarda rahatça seni götürür.