A50 yoksa 1 metre kazık yiyeceksiniz.Iphone 7 den bu iki telefondan birine geçemeyi düşünüorum
geçem nedenimse artık telefonun bataryası öldü 2.5 yıldır kullanıyorum tekrar ıphone almaya güçüm yok
Her yönüyle A50.Kamera diyorsan oppo , performans a50
Kendim a50 kulkanıcısıyım . Kamerada oppo net alır .Her yönüyle A50.
Valla ben A9 2020 deki ekranı görünce şok oldum. 720P IPS ekran benim A10 da bile var.Kendim a50 kulkanıcısıyım . Kamerada oppo net alır .
Ekranı öyle ama kamerası cidden iyi telefon . 720p ips iphone11 de de var . 27 inc 1080p sıkıntı cıkarmazken 6.5 inc 720p den bsy olmaz .Valla ben A9 2020 deki ekranı görünce şok oldum. 720P IPS ekran benim A10 da bile var.![]()
A50 iyidir. Bence olur. Oyun deneyimi vs. bir değil onla. Super AMOLED de çabası.Ekranı öyle ama kamerası cidden iyi telefon . 720p ips iphone11 de de var . 27 inc 1080p sıkıntı cıkarmazken 6.5 inc 720p den bsy olmaz .
bence iphoneun bataryasını değiştirip kullanın bu cihazlar iphone7 den kötüIphone 7 den bu iki telefondan birine geçemeyi düşünüorum
geçem nedenimse artık telefonun bataryası öldü 2.5 yıldır kullanıyorum tekrar ıphone almaya güçüm yok
Üye mesajı yazdıktan sonra giriş yapıp soruma cevap vermemiş ama ben bu ikisi yerine bu fiyata Rn8 Pro öneririm.Iphone 7 den bu iki telefondan birine geçemeyi düşünüorum
RN8 Pro'ya geç direk inan bana çağ atlarsın hatta büyük bir sıçrama geçirirsin telefonu aldığım Mİ Store'da İPhone 7'den RN8 Pro'ya geçenlere şahit oldum RN8 Pro varken A50 ve Oppo A9 2020 alınmazIphone 7 den bu iki telefondan birine geçemeyi düşünüorum
Oppo A5 2020 ölü telefon A9 ile aralarında sadece mp ve ram farkı var geri kalan her şeyi aynıKendim a50 kulkanıcısıyım . Kamerada oppo net alır .
A5 ile ilgili bir şey söylemedim .RN8 Pro'ya geç direk inan bana çağ atlarsın hatta büyük bir sıçrama geçirirsin telefonu aldığım Mİ Store'da İPhone 7'den RN8 Pro'ya geçenlere şahit oldum RN8 Pro varken A50 ve Oppo A9 2020 alınmaz
İPhone bu saatten sonra alınmaz hem eski albenisini kaybetti ilgi çekmiyor hemde fiyatları gereksiz pahalı Oppo'nun da Apple'dan aşağı kalır bir yanı yok SD730'lu Reno 2 5000 tl aynı işlemciye sahip Mİ9T'yi 2800'e aldım gerisini artık sen düşün
Karar senin kardeşim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oppo A5 2020 ölü telefon A9 ile aralarında sadece mp ve ram farkı var geri kalan her şeyi aynı
biliyorum ben ekledim çünkü aynı telefonlarA5 ile ilgili bir şey söylemedim .
İkisi arasından kesinlikle a50. Redmi Note 8 Pro ya bakmanızı tavsiye ederim.Iphone 7 den bu iki telefondan birine geçemeyi düşünüorum
Teknosa'da İPhone 5 kullanan dayıya RN8 Pro önerdim Teknosa çalışanı Oppo A9 2020 almaya ikna etti bu Teknosa çalışanlarının hepsi koyu Samsung ve Oppo fanboyu yemin ediyorumbu telefonlara geçiceksen hiç geçme bataryasını değiştirip kal çok net.
orda çalışanlar daha dün duymuş oppoyu içindeki işlemciyi sorsan söyleyemez maalesef tr de çalışanlar böyleTeknosa'da İPhone 5 kullanan dayıya RN8 Pro önerdim Teknosa çalışanı Oppo A9 2020 almaya ikna etti bu Teknosa çalışanlarının hepsi koyu Samsung ve Oppo fanboyu yemin ediyorum
Bataryayı orjinali ile değiştirip yoluna bak bence. BU iki modele geçmeye deymez Iphone 7'den.Iphone 7 den bu iki telefondan birine geçemeyi düşünüorum
Bir de halen MediaTek uzun vadeli değil diyor Xiaomi %12 problemli Oppo ise %2 diyip müşteriye A9 2020 aldırmaya ikna ettiorda çalışanlar daha dün duymuş oppoyu içindeki işlemciyi sorsan söyleyemez maalesef tr de çalışanlar böyle
benim 5s'in ekranı dokunmatiği ve home tuşu 200 tl bataryasına da 50 tl kitlemişlerdi450 lira pil mi olurmuş yav?! Çürük elma kazığı da tam kazıkmış hani...
çok doğru iphone 7nin fotoğraf ve video performansının 5 te birini veremeyecek telefonlar için hiç değmez, şuan ben bile 6sim ile mutluyken 7 hayli hayli kullanılır.Iphone 7'nin pataryası 319 TL. O kadar para vermemek için gidip orta seviye 2000-2200 TL bandında telefon almak baya bir saçma sanki. Attan inip eşeğe binmek gini bir şey.
6s ben de kullanıyorum en az 2 yılı varçok doğru iphone 7nin fotoğraf ve video performansının 5 te birini veremeyecek telefonlar için hiç değmez, şuan ben bile 6sim ile mutluyken 7 hayli hayli kullanılır.
Eyw 7 falan güzelde sıkmaya başladı iyice6s ben de kullanıyorum en az 2 yılı var
efsane bir cihaz![]()
emin olun iosu özlersinizEyw 7 falan güzelde sıkmaya başladı iyice