Samsung A5 2016

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uzhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uzhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi Günler ShifDelete.Net ailesi bugün karşılaştığım bir problem hakkında size danışmak istiyorum. Samsung A5 2016 model telefonun parmak izini okumaması sonucu ve yedek şifremi hatırlayamadığım için telefonu fabrika ayarlarına çevirmek zorunda kaldım.Sorun buradan itibaren başlıyor telefon fabrika ayarlarına döndükten sonra benden gmail hesabımı girmemi istiyor fakat girdiğim zaman "lütfen bu cihazın sahibinin hesaplarından birini kullanarak oturum açın" gibi bir yanıt alıyorum ve maili kabul etmiyor internette biraz araştırma yaptım ama herhangi bir sonucu ulaşamadım yardımcı olabilirseniz şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Pirana80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İyi çalışmalar... Samsung A5 2016 da bluetooth ismini nasıl değiştiriyoruz. Aradım taradım bulamadım bir türlü yardımcı olursanız sevinirim.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Merhaba bende annem için a5 2016 ya bakıyorumda telefonunuzdan memnun musunuz acaba sorun var mı

Pirana80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba bende annem için a5 2016 ya bakıyorumda telefonunuzdan memnun musunuz acaba sorun var mı
ben ramazan bayramından önce aldım telefonu gayet iyi şimdilik sorun yok güzel bir telefon ilerleyen zamanlarda sinir krizleri geçirttirirmi bilmiyorum kullandıkça göreceğiz :) aslında nasıl kullandığımıza bağlı hor kullanmazsan sorun çıkacağını sanmıyorum telefon görünümüyle kullanışıyla özelliğiyle hoş bir cihaz

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
ben ramazan bayramından önce aldım telefonu gayet iyi şimdilik sorun yok güzel bir telefon ilerleyen zamanlarda sinir krizleri geçirttirirmi bilmiyorum kullandıkça göreceğiz :) aslında nasıl kullandığımıza bağlı hor kullanmazsan sorun çıkacağını sanmıyorum telefon görünümüyle kullanışıyla özelliğiyle hoş bir cihaz
Teşekkürler cevabınız için ya uzun kullanmak istiyoruz yani 2 yılda bozulursa üzülürüm cidden ah samsung öyle kötü bir imajı var ki kafamda:) az ve iyi telefon yerine onlarca model üretiyor bu can sıkıcı