Samsung A5(2016) mı Iphone 5s mi?

denizz123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler.
İlk defa dokunmatik telefon alacağım. Telefonda sadece whatsapp ve facebook kullanacağım ama o da yoğun bir şekilde değil. Uzun süre kullanacağım bir telefon istiyorum ve bütçem çok değil. a5 ve 5s arasında kaldım. 5s bataryasının az gittiğini yazmış genelde kullananlar o yüzden kafam karıştı. Benim kullandığım şekilde düşünecek olursak hangisini almam daha mantıklı olur kullananlar bu konuda görüşlerini belirtirse sevinirim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
İkiside bu saatten sonra alınmaz (zaten a5 hiç alinmazdi ) yukardaki arkadaşın dediği gibi mi5 yönel p1 önermiyorum çünkü p2 çıkacak fiyatı 1400 gibi olucak bekleyebilirsen p2 güzel seçim olabilir özelliklerini görmek lazım

denizz123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xiaomi Mi 5 (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Lenovo Vibe P1 Altın Dist Cep Telefonu

Bence bunları da bir göz önünde bulundur özellikle xiamoi ama illa 2 sinden birisini alıcam diyosan 5s al

Açıkçası eski telefonumun garantisinde sık sık sorun yaşadığım için daha kolay ulaşabileceğim bir marka olmasını istiyorum. Bu konuda pek bilgimde yok ilk defa araştırdım telefon özelliklerini. önerileriniz için teşekkür ederim

Safa ŞAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Açıkçası eski telefonumun garantisinde sık sık sorun yaşadığım için daha kolay ulaşabileceğim bir marka olmasını istiyorum. Bu konuda pek bilgimde yok ilk defa araştırdım telefon özelliklerini. önerileriniz için teşekkür ederim
Ben tanıdığım xiaomi kullanan kişilerde böyle bir sorun duymadım eskiden çinden getirtiyolardı kişisel ozaman sıkıntı olabilirdi ama şuan ithalatçı garantili

Black15

Asistan
Reaksiyon puanı
151
LG G4 601k üstü seri numaralı olanına ve Huawei g8 e bir bakın.

denizz123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepinizin önerileri için çok teşekkür ederim fakat samsung ya da ıphone dışında bir marka almak istemiyorum. Iphone SE 16gb alacağım gibi duruyor şimdilik.

M

Murat Burç

SDN Okuru
hepinizin önerileri için çok teşekkür ederim fakat samsung ya da ıphone dışında bir marka almak istemiyorum. Iphone SE 16gb alacağım gibi duruyor şimdilik.
Note 5 al hocam SE alacağına performansta sıkıntı yaşamazsın ama SEye göre çok artısı var

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
İyi günler.
İlk defa dokunmatik telefon alacağım. Telefonda sadece whatsapp ve facebook kullanacağım ama o da yoğun bir şekilde değil. Uzun süre kullanacağım bir telefon istiyorum ve bütçem çok değil. a5 ve 5s arasında kaldım. 5s bataryasının az gittiğini yazmış genelde kullananlar o yüzden kafam karıştı. Benim kullandığım şekilde düşünecek olursak hangisini almam daha mantıklı olur kullananlar bu konuda görüşlerini belirtirse sevinirim.
Lenovo K5 yeter size. LENOVO K5 GOLD AKILLI TELEFON - Teknosa

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
İyi günler.
Merhaba,

Uzun süre kullanmayı hedeflediğiniz bir cihaz alıcaksanız iphone 5s alın iki model arasında. Samsung a5 2016 pil, kamera konularında iphone 5s'den daha başarılı bir ürün. Ama a3,a5,a7 modellerini tavsiye etmiyorum. Samsung'un o eskiden şikayet edilen zamanla yavaşlama, kasma donma sorunları bu cihazlarda var. Arayüzden kaynaklandığını tahmin ediyoruz. Ayrıca işlemci performansı da iyi bir ürün değil.

Tavsiye;

Bu cihazların 1500 tl bandında satıldığını öngördüğünüzde distribütör garantili 601k ve üstü seri numarasına sahip bir lg g4 almanızı tavsiye ederim. Hepsiburada'da 1500 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. Tavsiyem g4 almanız yönündedir.

MtnByk

Asistan
Reaksiyon puanı
13
İki telefon arasında karar vermek gerekiyorsa kesinlikle 5S öneririm. Fakat SE gibi bir düşüncen varsa da ben kullanıyorum ve öneririm. iPhone'dan da vazgeçersen Samsung yerine LG tercih etmeni öneririm.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
İPHONE 5s tasarımını en çok sevdiğim telefon İPHONE modellerinin içinde.:)

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
5s öneriyorum samsung'un çöplerinden sonra daha stabildir daha performanslıdır ve uzun süre kullanabilirsin.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
5se ios 10 gelince Apple yavaslatti telefonu diye ağlamayın burda 1500 tl 5se verilir mi
Zaten iOS 10 güncellemesini 5s'e yapmanın mantıklı olmadığını ben de biliyorum.1500 tl 5s'e verilir.sanki a5 2016 7.0 alacak.Şu anki haliyle 5s çatır çatır Çalışıyor ve Performansı da yeterli.Exynos 7580'li a5 2016'ın günlük kullanımda bile full hd ekranla donmaya kasmaya devam etsin.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Zaten iOS 10 güncellemesini 5s'e yapmanın mantıklı olmadığını ben de biliyorum.1500 tl 5s'e verilir.sanki a5 2016 7.0 alacak.Şu anki haliyle 5s çatır çatır Çalışıyor ve Performansı da yeterli.Exynos 7580'li a5 2016'ın günlük kullanımda bile full hd ekranla donmaya kasmaya devam etsin.
Ben zaten a5 alsın felan demiyorum bana göre ikiside fiyatlarını hak etmeyen cihazlar 1750tlye note 4 alsın hepsi buradadan bu cihazlardan fersah fersah üstün

hakan381

Asistan
Reaksiyon puanı
22
İyi günler.
A5 2016 alabilirsin ama uzun süre kullanamayabilirsin