Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bahsettiğiniz TV Samsung'a ait (UE32F5570SSXTK) 5 serisi bir televizyon. Muhtemelen indirimde olduğu için düşünüyorsunuz.
Şuan Samsung 8 serisi televizyonlar mevcut. Bana göre samsung, elden çıkarmak üzere en eski serilerin fiyatlarını yavaş yavaş düşürüyor, ya da satış stratejisi gereği diyelim.
7 veya 8 serisi TV almayacağınızı ve fazla fiyat ödemek istemediğinizi varsayarsak; birazcık daha fazla ödeyip 6 serisi almanızı öneririm. 5 Serisi bir samsung tv neredeyse 4 yıl önceki teknolojiye sahip. 150-300 lira farkla 6 serisi bulabilirsiniz. Özellikle haftasonu indirimlerine bir bakın (herhaftasonu vatan, teknosa vs. yerlerde indirim mevcut) 6 serisi almanızı tavsiye ederim.
Örneğin ; 6 serisi bir samsung tv'ye harddiskinizi bağladığınızda ve BlueRay'den sıkıştırılmış 1080p (yaklaşık 10-18Gb arasıdır) bir filmi açmaya çalıştığınızda pek te başarılı olamadığını görebilirsiniz. Yani kodeği yok ve işlemci hızı yetmiyor. Varın 5 serisini siz düşünün.
Bu arada amacım markayı kötülemek değil, aksine Samsung, tv için tercih ettiğim bir marka. Keşke elde olsa da 8 serisi alabilsek
Açıkçası bu televizyonu babamlara alıyorum. Çok detaylı bir özellik aramıyorum. Uydu alıcı olması ve genel özellikleri için tercih etmeyi planlıyorum.
Yorumunuzdan da anladığım kadarıyla bu işi görebilir bu durumda.