big bang theory içtimai tvyi nasıl izlediğini anlatabilir misn 3 gündür arıyorum bulamadım sen ayarlamışsın galiba yardımcı olabilir misin
evet benimde cihazım aynı model forumun başlangıcını okudum fakat bir türlü olmuyor sen nasıl yaptığını açıklarsan çok yardımcı olursun kafayı yemek üzereyim.![]()
Bıss bölümüne gelene kadar kırmızı tuşa ard arda bas.Daha sonra da yeşil tuş basarak keyleri gir.
İçtimai için 12 12 12 12 12 12 12 12
İdman için 12 34 56 00 65 43 21 00
İçtimai ve İdman kanallarını advanced olarak taratıp bulman lazım.Manuel olarak değil...
kusura bakma ama bana en baştan hangi yazılımın yüklü olduğunu ve ne yapılması gerektiğini açıklar mısın bir kez yaptım sonra tekrardan geri gitti.Tamam bak şimdi.Kumandadan cihazın menüsüne gir Cihaz bilgisine gel.Kırmızı tuşa bas şifreyi gir(büyük ihtimal 1234 şifre).Daha sonra tekrar menüye gel key listesi diye bi seçenek var ona gir.Biss bölümüne gir.Yeşil tuşla ekleye bas şunları gir ;
Ictimai Tv : Biss Id :0x1fff Bis Freq :10968 Biss Pol :Hor Biss Symbol :11200 Key Değeri :1212121212121212
Kırmızı Tuşla kaydet.
Sonra Feed1 kanalının bissleri gireceğiz.Kanal listende yoksa arama bölümünden " 11064 V 13000 " değerlerini girerek bulabilirsin.Kanal listesine ekledikten sonra Feed kanalının bisslerini gireceğiz.Aynı şekilde biss bölümüne gel.Yeşil tuş ekle
Feed 1 Tv : Biss Id :0x1ffb Biss Freq :11064 Biss Pol : Ver Biss Symbol : 13000 Key Değeri : 1212121212121212
Kırmızı tuşla kaydet.
Daha sonra bu iki kanalın listende arka arkaya olması gerekiyor.Yani Feed1>Ictimai Tv şeklinde.Feed1den geçerek izleyebilirsin.
Umarım olmuştur.
Alia bak şifre girdiler bu hafta gördün mü?Dün şifreye girmediler. Haftaya da girmezler. Girerseler zaten olay çıkar.![]()
Konu Galatasaray maçı olunca yaparlar bunlar. Başka bir şey demek istemiyorum.Alia bak şifre girdiler bu hafta gördün mü?