Şampiyonlar Ligi Liverpool 8 - Beşiktaş 0

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amesfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Şampiyonlar Ligi Liverpool - Beşiktaş

Stat : Anfield Road Stadı
Saat : 21.45'te
Hakem : Alman hakem Markus Merk

Avrupa Kupalarındaki en zor maçlarından birine çıkacak. Siyah-beyazlılar, Avrupa Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında bugün deplasmanda İngiltere'nin Liverpool takımıyla karşılaşacak.

Beşiktaş, İstanbul'da 2-1 yendiği rakibi karşısında Liverpool'da da puan veya puanlar almayı hedefliyor. 45 bin 552 kişilik Anfield Road Stadı'nda TSİ 21.45'te oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Markus Merk yönetecek. Star TV'den naklen yayınlanacak maçta Merk'in yardımcılıklarını ise Sönke Glindemann ve Peter Henes yapacak.

Grupta Beşiktaş 3 puanla 3. sırada yer alırken, galibiyeti bulunmayan Liverpool ise 1 puanla son sırada bulunuyor.

Beşiktaş'ın zorlu mücadeleden alacağı 1 puan UEFA Kupası umutlarını artırırken, muhtemel bir galibiyet halinde ise siyah-beyazlılar gruptan çıkma yolunda son 2 maça daha iddialı girecek. Bu arada A Grubu'nun diğer maçında ise 5 puanlı Porto ile 7 puanlı Olympique Marsilya, Portekiz'de karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma da Beşiktaş'ın gruptaki şansı açısından büyük önem taşıyor.

MERK'LE 10. MAÇ

Maçı yönetecek Alman hakem Markus Merk, daha önce 3'ü milli takım düzeyinde olmak üzere 9 kez Türk takımlarının maçlarında görev yaptı.
Merk'in görev yaptığı 9 karşılaşmada Türk takımları 1 galibiyet, 5 beraberlik, 3 de mağlubiyet aldı. Alman hakem 26 Kasım 2003'te de Beşiktaş'ın, İtalya'nın Lazio takımıyla deplasmanda oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maçı yönetmişti.

3 ÖNEMLİ EKSİK

Beşiktaş, Liverpool ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde maçın oynanacağı Anfield Road Stadı'nda ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlılar, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Beşiktaş'ta bu önemli karşılaşmada sakatlıkları bulunan Nobre, Tello ve Gökhan Zan forma giyemeyecek. Liverpool'da ise sakatlıktan kurtulan İspanyol golcü Fernando Torres'in görev alabileceği açıklandı. Beşiktaş ve FC Liverpool'un bugünkü maçtaki muhtemel 11'leri şöyle:

FC Liverpool:

Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Riise, Kewell, Mascherano, Gerrard, Benayoun, Voronin (Torres), Kuyt

Beşiktaş:

Hakan, Ali Tandoğan (Serdar Kurtuluş), Diatta, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Delgado, Cisse, Koray, Serdar Özkan, Higuain (Burak), Bobo.

alıntı : http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=278493

BEŞİKTAŞ'IMIZA BAŞARILAR DİLERİZ

errre7vm4efzk4.gif

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Beşiktaş' a başarılar diliyorum. Umarım yüzümüzü güldürür. :)

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
chimera dedi ki:
Beşiktaş' a başarılar diliyorum. Umarım yüzümüzü güldürür. :)

Bütün temnnimiz Liverpool'u yolunda yanlız yürütmek inşallah oda olur ama olmasada Kartalın canı sağolsun

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Başarılar Beşiktaş..Burada yüzümüzü güldürdün insallah orada da güldürürsün...

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Başarılar dilerim, konsantrasyonlarını sağlarlarsa rahat yenerler.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Dk -19 Gol Crouch

liverpool : 1 Beşiktaş: 0

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
BJK lı olsam ağlardım bu oyuna şu an itibari ile liverpool : 3 Beşiktaş: 0

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Ağlamıyorum ama sinirden evdeki aynayı kırdım birde evdekilerler papaz olduk akşam akşam Allahtan poliklinik yakın akşam akşam başıma gelenlere bak yaaa Ulan nasıl bir şeydir anlamadımki

Leverpool : 5 Beşiktaş : 0

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
liverpool rekor kırdı, çok üzücü, sözün bittiği an %(

masterdevil

Doçent
Reaksiyon puanı
2
8-0 yazik ya insan bu kadar yermi :(
Bjk uzulduk durumuna ...

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Abi skora bak ya 8-0 o.O
Adamlar gol atmaktan bıkmadı yani.
Her gol attıklarında hay ben sizin diye cümleye başladım. :S

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Çok çok kötü bir sonuç üzüldüm. 2 - 0 dan sonra izlemedim zaten belliydi bir şeyler malesef.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Umarım Fenerbahçemiz ve Galatasaray'dan birşey çıkar. Çok üzüldüm ya. En kötüsü de lig tarihinde bir rekor bu.

burningblade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence Demirören ile Ertuğrul açıklama yapsın. Eğer Markus Merk hakemliği bırakmaz ise Şampiyonlar Ligine de PAF takımla çıkılsın. Paflarda en fazla 8 yer zaten daha hayırlı olur......

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
burningblade dedi ki:
Bence Demirören ile Ertuğrul açıklama yapsın. Eğer Markus Merk hakemliği bırakmaz ise Şampiyonlar Ligine de PAF takımla çıkılsın. Paflarda en fazla 8 yer zaten daha hayırlı olur......
Aynen tam ben diyecektim.

Ya bu arada bu skorun ŞL deki en farklı galibiyet olduğuna eminmisiniz. Galatasarayın olduğu bir grupta juventus olimpiakosu epey farklı yenmişti ama sayısını hatırlamıyorum.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
kadir_yaylaci dedi ki:
burningblade dedi ki:
Aynen tam ben diyecektim.

Ya bu arada bu skorun ŞL deki en farklı galibiyet olduğuna eminmisiniz. Galatasarayın olduğu bir grupta juventus olimpiakosu epey farklı yenmişti ama sayısını hatırlamıyorum.

Evet, ne yazıkki şampiyonlar ligi tarihindeki en farklı skor oluştu, Beşiktaş taraftar ve camiasının artık bu dakikadan sonra birlik ve beraberlik içerisinde olması gerekiyor, çünkü moral olarak çok kötü durumdalar.

erdempolat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bir beşiktaşlı olarak çok üzüldüm ama çok da eğlendim. Bir süreden sonra sanki BJK - Liverpool maçı değilmiş gibi izledim. Top Hakan'dan dönüyor boş kaleye GOOOOL. Hakan'dan dönüyor boş kaleye goool. Top Hakan'dan... Savunma topu uzaklaştırmaya çalışıyor aman Allah'ım ilginç bir GOOOL. Bobooo kafaaaa ve top direkten dönüyorrr rüzgarın ve yıldırımın etkisiyle bizim kaleye gidiyooorrr top o hızla toprağın altına girdi ve bizim kalenin içinden çıktııı GOOOL. Kısaca yenilebilecek en gerzek golleri yedik :D. Ya ben eğlenmedim sanırım, sinirden delirdim... Şinanay da yavrum hopa şinanay. BIZZT BIZZZT ERROR ERROR ERROR!!!

[glow=red,2,300]GOOOOOOL!!![/glow]

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ne diyebilirim ki? Düşünüyorum ama söyleyecek bir söz bulamıyorum. Kelimelerin kifâyetsiz kaldığı an bu olsa gerek.
[move]Ama gerçekten 8 tane gol de yenmez ki arkadaşım.[/move]

rave

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kalecesiz çıksalar da o kadar yerlerdi sanırım.

semiramis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi ne oyuncularda nede hakemde nede teknik direktörde problem(tabi savunmanın yaptığı hatalarda göz ardı edilemez kapasite meselesi) bak maç bittikten sonra birisi yorum yaptı aynen şöle dedi böyle adamlarla bir yere gelinmez daha çok para daha prestijli ve iyi oyuncu lazım (bunları bütün takımlar için söyledi) maçtan öncede aynı adam sağlam oynatabileceği en iyi takımı oynatıyor.
yani başka söze gerek yok ben farka şaşırdım sardece bu kadar iyi bir takım karşısında olacağı bu geçmiş olsun, şimdi 3. olmalılar ki uefa'kalsınlar

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Turmuyorum artık bjk yi

ben utanıyorum ya

Reyes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sonuc hic yakismadi,futboldan bikmis gibi gorunen bi takim,sut kuzusu gibi duran bi teknik direktir,bos dolu konusan bi sinan engin ve y.demiroren varken bu bjk duzelmez.Bende toptan bi degislik sart bu takima.Yeni teknik direktor gelse nolcakki...

byjackep

Asistan
Reaksiyon puanı
2
slm arkadaşlar dün geceden beri kendimi çok kötü hissediyorum bide vizeler başladı dahada kötü durum...artık ne diim 8 gol yenmez bu kadarda olmaz...8 oyuncu alınacağına 2 tane kaliteli oyuncu al,aynı paraya daha ii hiç çoktan isim yapmış olursun gerçi bölede isim yaptık ama :(...ne dielim çooook kötü

karakartal71

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beşiktaş demirörenle paraya odaklı bi futbol oynuyo.Süleyman seba döneminde beşiktaş fakir ama gururlu+güçlüydü.Parayla saadet olmaz abi.Bırakın bu işleri organize işler bunlar :D