- Moderatör
Şampiyonlar Ligi Final karşılaşmasında Borussia Dortmund ile Real Madrid, 1 Haziran Cumartesi günü saat 22.00’de İngiltere’nin başkenti Londra’daki Wembley Stadı’nda karşı karşıya gelecek.
Sizce bu maçın sonucu nasıl olacak?
2-1 Real alır.Ekli dosyayı görüntüle 190507
Şampiyonlar Ligi Final karşılaşmasında Borussia Dortmund ile Real Madrid, 1 Haziran Cumartesi günü saat 22.00’de İngiltere’nin başkenti Londra’daki Wembley Stadı’nda karşı karşıya gelecek.
Dortmund'u tutuyorum Real Madrid hakem ittirmeleriyle kaç tane şampiyonlar ligi aldı yeter.Ekli dosyayı görüntüle 190507
Dortmund'u tutuyorum Real Madrid hakem ittirmeleriyle kaç tane şampiyonlar ligi aldı yeter.
Kusura bakmayın hocam, Real Madrid Drogba zamanı bizi hakem hatalarıyla eledi, zaten hakemler olmayınca, Mario Jardel 2000 de göstermişti onlaraValla hic gulecegim yoktu su mesaja kahkaha attim![]()
Evet orda var olsaydı real elenmişti ama o sene real şl almadıKusura bakmayın hocam, Real Madrid Drogba zamanı bizi hakem hatalarıyla eledi, zaten hakemler olmayınca, Mario Jardel 2000 de göstermişti onlara![]()
Sadece o sene değil hocam, Real Madrid hakkında dünya forumlarında, en basitinden donanım haber forumunda bile, bir sürü şeyler yazılıyor. Dünyada en nefret edilen takımların başında geliyor.Evet orda var olsaydı real elenmişti ama o sene real şl almadı![]()
Astrologlar Dortmund diyor hocamDordmun'un gol atabileceğini sanmıyorum. 3-0 / 4-0 gibi net skor olabilir Real Madrid adına...
Defans açık verirse bal gibi atarlar.Dordmun'un gol atabileceğini sanmıyorum. 3-0 / 4-0 gibi net skor olabilir Real Madrid adına...
Astrologlar Dortmund diyor hocam![]()
Defans açık verirse bal gibi atarlar.
maçı kazanan yine 85+ da belli olacakReal Madrid 12 kişi oynuyor. (+Adeyemi)
Dordmun'un gol atabileceğini sanmıyorum. 3-0 / 4-0 gibi net skor olabilir Real Madrid adına...
Maç biraz önce başladı. Son tahminleri alalım. 2-0, 2-1 Real diyorum.