Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şampiyonlar ligi çeyrek final 2, maç Chelsea - Fenerbahçe
arkadaşlar hafızam beni yanıltmıyorsa Fenerbahçe 2001/2002 sezonunda şampiyonlar ligi tarihine sıfır çekerek geçmişti (rezil bir durumdu). ardından yavaş yavaş yükselmeye başladı ve şimdiki durumunu anlatmaya bile gerek yok. bunun sebebi -her ne kadar kendisini sevmesem de- aziz yıldırımdır. 10 yıl önce takımın başında geldiğinde hiç kimse uzun vadeli başarı beklemezken o bekledi. şampiyonlar liginde sıfır çekti yılmadı. takımının arkasında durdu her Fenerbahçeli gibi. bir politika belirlemişti kendine ve bunu adım adım kararlılıkla sürdürdü ve işte gelinen yer :
sene 2001 " eşşekler adam olur, bu Fener adam olmaz "
sene 2008 " Teşekkürler Fenerbahçe "
" Yazık oldu Fenerbahçe "
" Chelsea'yi elimizden kaçırdık "
eğer bir başkan 10 yıl önceden bunları görüyorsa helal olsun.
tekrar söylüyorum kendisini hiç sevmem ama yaptığı işler çok büyük. tesisleşme işine hiç girmiyorum bile.
ve iddia ediyorum. Bu takım belki seneye pek bir iş yapamayabilir ama 3 sene sonra Fenerimi şampiyonlar ligi yarı finalde göreceğimize inanıyorum. "TEŞEKKÜRLER FENERBAHÇE"