Şampiyonlar ligi çeyrek final 2, maç Chelsea - Fenerbahçe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amesfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fener ingiliz temsilcisini elermi...

• Kullanılan toplam oy
    84
  • Anket şu zamanda kapanacak: .

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Troy dedi ki:
berkin rüyasında 7-2 yenildiğimizi görmüş. "tööbe de nan" dedim buna :D

Berkin abi yanlış görmüştür. 2-1 biz yeniyoruzdur :D

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Chelsea seyircisi tezahürat yapmayı bilmiyor,biliyormuydunuz ?
FB'nin pek bası altında kalacağını sanmıyorum..tek sorun seyircinin sahaya yakın olması.. ayrıca ilk golü Fb atarsa tur gelir.chelsea atarsa fark gelir.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Evet, Fenerbahçe'nin 11'i açıklandı ;

Volkan - Gökhan Gönül, Edu, Lugano, Vederson - C.Kazım, Aurellio, Maldonado, Deivid - Alex - Semih.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
10 kere kadro değiştirdiler :D

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Geçmiş olsun arkadaşlar. Fazla üzülmeye de değmez bence. FB Avrupa'daki en iyi oyununu oynadı bu sezon sonuçta. Tebrikler.

se7en

Profesör
Reaksiyon puanı
1
zoruma giden nerde istanbulda ki chelsea nerde burda ki oyunda üstünlük nerdeyse bizdeydi ama :( olmadi harbi aglamaya basladim ...Ama yinede tesekkürler Yensen de Yenilsen de kalbimiz senle..

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bağıra bağıra küfretmek istiyorum  :@ :@ :@ :@

bu nasıl oyundur allahım :@ :@

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Geçmiş olsun ama Fenerbahçe'yi aynı zamanda tebrikte ederim. Taktire şayan oynadı ama kazanamadıktan sonra kıymeti yok. :(
2-0 Maç sonucu.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
se7en dedi ki:
<br />
Shadow1243 dedi ki:
<br />Chelsea 1 - 0 Fenerbahçe Gol ballack<br /><br /><br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=DuOnPLaNq0E<br />
<br /><br />dostum amac ne anlayamadim atan elin takimi ve sen burda paylasiyorsun...<br />
<br /><br />seyredemeyenler için burda paylaştım,amacım bu arkadaşım ?<br />yoksa kimseyi kıskandığım ve çekemediğim yok,FB'ye destek verenlerden biriyim.

se7en

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Shadow1243 dedi ki:
<br />
se7en dedi ki:
<br />
Shadow1243 dedi ki:
<br />Chelsea 1 - 0 Fenerbahçe Gol ballack<br /><br /><br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=DuOnPLaNq0E<br />
<br /><br />dostum amac ne anlayamadim atan elin takimi ve sen burda paylasiyorsun...<br />
<br /><br />seyredemeyenler için burda paylaştım,amacım bu arkadaşım ?<br />yoksa kimseyi kıskandığım ve çekemediğim yok,FB'ye destek verenlerden biriyim.<br />
<br /><br />kardes mümkünse polemige girmeyelim tmm mi kalp kırmanin anlami yok ama tekrarliyorm ne olursa olsun paylasmanin anlami yok tmm paylastin Fenerin ataklarini paylas ve lütfen cekemedigim gibi yalan yanlis kelimeler kurma cünkü cekip cekmedigin burdan anlasiliyor..neyse bu konuyudu bu yazıyla kapatiyorum..iyi aksamlar...

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ben fb'yi gözümden yaş akarak destekleyen biriyim şu 2 maçta,ve polemik yaratmaya çalışan da sensin burda.bilip bilmeden konuşma lütfen.ben burda golleri paylaştım.çünkü golleri buldum internette,atakları bulursam onları da paylaşırım,lütfen saçmalama.iyi ggeceler.

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
önemli olan katılmaktı.

se7en

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Shadow1243 dedi ki:
ben fb'yi gözümden yaş akarak destekleyen biriyim şu 2 maçta,ve polemik yaratmaya çalışan da sensin burda.bilip bilmeden konuşma lütfen.ben burda golleri paylaştım.çünkü golleri buldum internette,atakları bulursam onları da paylaşırım,lütfen saçmalama.iyi ggeceler.

sacmalamak!!! Saygı cercevesinde yazdigin icin tskler!!!!!!!

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Shadow1243 iyi niyetli olarak paylaştığını düşünüyorum. Tartışmaya gerek yok. Zaten bazı haber sitelerine yazılan yorumları okudum, canım sıkıldı. Lütfen. :)

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşalr germeyelim ortamı ayıp oluyor. Hepimiz Türküz burada Fenerbahçe üzerinde Türk bayrağı taşıyarak gitti oraya. Milli takım gözüyle bakmak lazım. Golleride gerçekten herkesin izlemesini tavsiye ediyorum. Yazık oldu Fenerebahçe'ye.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
"çekip çekmediğin burdan anlaşılıyor diyip laf atıp ve konuyu burda kapatıyorum diyerek" saçmaladığının farkında değilsin sanırım.ben cümlelerimi doğru kurarım ve haklıyımdır..

se7en

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Shadow1243 dedi ki:
"çekip çekmediğin burdan anlaşılıyor diyip laf atıp ve konuyu burda kapatıyorum diyerek" saçmaladığının farkında değilsin sanırım.ben cümlelerimi doğru kurarım ve haklıyımdır..

tmm...Susmak en iyisi...sonucda ben burdan sen ordan konu öyle uzar gider..hadi kal saglicakla..iyi geceler...

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
yuureii dedi ki:
Shadow1243 iyi niyetli olarak paylaştığını düşünüyorum. Tartışmaya gerek yok. Zaten bazı haber sitelerine yazılan yorumları okudum, canım sıkıldı. Lütfen. :)

teşekkürler anlayışınız için..ortamın gerilmesini ben de istemezdim,ama biri hıncını çıkarmak istiyosa bu sitede çıkarmasın.

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İlerde top tutacak Semih, ayakta duramadı.
Teşekkürler basın. Bunu da yazın. :@

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
se7en dedi ki:
Shadow1243 dedi ki:

tmm...Susmak en iyisi...sonucda ben burdan sen ordan konu öyle uzar gider..hadi kal saglicakla..iyi geceler...

haklısın arkadaşım,uzar gide böyle,iyi ve hayırlı geceler.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Semihi ilk 11 de oynatmak bence hataydı. Birde uğur boral daha erken oyuna girecekti.

karinca_52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fenerliler gslilerle dalga geçiyordu ama sonuç ortada

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Şimdi GS'lilerin şurada ne önemi var?? feneri konuşalım oke ;)

Dip Not: Bu arada bende gs liyim ..

Fenerbahçe böyle bir takıma karşı daha hızlı oynamalıydı ve neticede oyuna sonradan alınan uğur boral hızıyle ne kadar etkili olunabilineceğini gösterdi ama ne yazıkki çok geç ..

Corbett

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçe'ye sonsuz teşekkürler.Eski Şampiyonlar ligi maçları canlandı gözümde.Bize bu heyecanı tattırdığı için FB'yi tebrik ederim.