Şampiyonlar ligi çeyrek final 2, maç Chelsea - Fenerbahçe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amesfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fener ingiliz temsilcisini elermi...

• Kullanılan toplam oy
    84
  • Anket şu zamanda kapanacak: .

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İngilizler maç izliyorlar sadece. Fazla baskı olmaz. İkinci maç içerde olsa baskı olabilirdi kanımca. Bizim insanımız biraz duygusal, gol gelmeyince homurdanmalar başlayabilirdi. Bu da takıma ters yansıyabilirdi. İhtimaller. Başarılar FB. ^^

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Zico: Hata yapmamalıyız

Chelsea ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı öncesinde bir basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, tur atlamak için kendi kapasitelerinin üstünde bir futbol oynaamaları gerektiğini söyledi.

Brezilyalı teknik adam, "İlk maçta kendi kapasitemizin üstüne çıktığımız bölümler oldu. Buradan tur atlayarak dönmek istiyorsak yine aynı şeyi yapmamız lazım. Maçın her anında konsantrasyonumuzu bozmamalıyız. Maçın her saniyesi, her pozisyonu önemli. Hata yapmak gibi lüksümüz yok" dedi.

Zico, Chelsea karşısında oyun sistemlerinde herhangi bir değişikliğe gitmeyeceklerini açıkladı.

http://www.ntvspor.net/Pages/22277.ASP

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
eler bence yani elemeli noluuurrr elesin.allahım nolur chelseayı eleyelim de kimseyi kendimize güldürmeyelim.feneri sevmeyp de elin ingilizlierini tutanları utandıralım

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
fener defansa kapanabilir.. şıklarda beraerlikte olabilir..
Ben bilmem spor camiası bilir :* :D

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
28547.jpg

Güneş inşallah Londra'dan yükselecek.

emir1907

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bir zamanların güneşi batmayan imparatorlukta bu kez avrupanın yükselen güneşi Fenerbahçemiz yükselecek. maç skoru 1-1 bence.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
şuanda herşey olası fark yeriz yada fark atarız, turu geçeriz yada geçemeyiz herşey 90' nın sonunda belli olacak dimi :D

emir1907

Doçent
Reaksiyon puanı
0
titanyum dedi ki:
şuanda herşey olası fark yeriz yada fark atarız, turu geçeriz yada geçemeyiz herşey 90' nın sonunda belli olacak dimi :D
doğru. genelde ben arkadaş çecreme hep maçtan sonra konuşurum. maç öncesi hiç birşey bilemeyiz diye. ama neden bilmiyorum bu maçtan önce herkese bayağı gaaz verdim turu geççez bitircez chelseayi diye. hiç adetim değildir. Allah sonumuzu hayır etsin........amiiinn :D

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Fenerbahçe için yarı finale 90 dakika kaldı. Futbolcular ve teknik heyet kenetlendi. Zico'nun oyun felsefesi şöyle..

Türkiye yine nefeslerini tuttu, bu gece saat 21.45’te başlayacak tarihi maça kilitlendi. Sarı-lacivertli ekip İstanbul’da 2-1 yendiği İngiliz rakibi önünde tur vizesi arayacak. Eğer yarı finale yükselirse tarihinin en büyük başarısına imza atacak

ZİCO: SALDIRACAĞIZ

Brezilyalı teknik adam, kendilerini bu noktaya getirenin şu ana kadar sergiledikleri atak futbol olduğunu belirterek, ''Her zaman oynadığımız gibi oynayacağız. Çünkü bizi bu noktaya kadar getiren şu ana kadarki atak futbolumuzdu. Bundan sonra da bu oyun felsefemizden vazgeçmeyeceğiz'' dedi.

GRANT: KOLAY MAÇ OLMAYACAK

Stamford Bridge Stadı’nda basın toplantısı düzenleyen Grant, bir Türk gazetecinin “Maç için endişeniz var mı?” sorusuna “Tabii ki endişeleniyoruz. Benim durumumda siz de olsanız endişelenirsiniz. İlk maçı kaybettik. Kazanmak için yapmamız gereken her şeyi yapacağız. Hepimiz biliyoruz ki kolay bir maç olmayacak” yanıtını verdi.
Fenerbahçe’nin 2-1 kazandığı ilk maçta İstanbul’da konsantrasyon eksikliğinin hatırlatılması üzerine Grant, “Oyunun hakimiydik fakat konsantrasyonumuzu bozduk. Sezon içinde bu şekilde birçok maç oynadık. Ancak yaptığımız hatalardan öğreniyoruz. Rövanşta daha iyi konsantre olmaya çalışacağız” diye konuştu.

İKİ DEĞİŞİKLİK VAR

Antrenmanın başında as futbolcularına sarı yelek dağıtan Brezilyalı teknik adam, idmanda hasta olan Maldonado’nun yerine Selçuk’u görevlendirirken, Uğur ve Kezman’a sarı yelek vermedi. Zico, Uğur ve Kezman’ın yerine Kazım ve Semih’e şans vererek bu iki futbolcuyu as takıma dahil etti.

Zico’nun antrenmanda denediği kadroya göre sarı-lacivertlilerin Chelsea karşısındaki muhtemel 11’i; Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Kazım, Selçuk, Aurelio, Deivid, Alex ve Semih’ten oluştu.

CHELSEA'NİN MUHTEMEL ONBİRİ

İngiliz ekibinde kaleci Cech ve savunma oyuncusu Carvalho’nun maçta forma giyemeyecekleri açıklanırken, Chelsea’nin sahaya Cudicini, Bellettti (Ferreira), Alex, Terry, Ashley Cole, Essien, Ballack, Lampard, Joe Cole, Anelka (Kalou), Drogba’dan oluşan muhtemel 11’le çıkması bekleniyor.

KART SINIRINDA BULUNANLAR

Sarı-lacivertli ekipte, sarı kart sınırında bulunan Lugano, Kezman, Deivid ve Selçuk, forma giymeleri ve birer kart daha görmeleri durumunda yarı finale çıkıldığı takdirde cezalı duruma düşecekler.

DAİLY MAİL "ZİCO'NUN KAYBEDECEK HİÇBİRŞEYİ YOK"

Daily Mail gazetesi de Chelsea'nin bütün motivastonunu bu maça verdiğini yazdı. Gazetede Gant'ın FA ve Carling Cup'ta istediğimizi alamadık bu akşam kazanmalıyız" sözlerine yer verdi.

"FENERBAHÇE'YE İLK MAÇTA YENİLMEMİZ, BİR KEREYE MAHSUS BİR KAZAYDI"

Chelsea'nin Portekizli oyuncusu Ricardo Carvalho, "Fenerbahçe'ye ilk maçta yenilmemiz, bir kereye mahsus bir kazaydı" dedi.

Mirror Gazetesi'nin haberine göre, Carvalho, takımının Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe'ye yenilmesinin bir kereye mahsus bir kaza olduğunu iddia ederek, bu gece Stamford Bridge'de yapılacak maçta, kendilerini toparlayacaklarına söz verdi.

Portekizli genç oyuncu, "Sahamızda yenilmek felaket olur. Geçen haftaki sonucun kaza olduğuna inanıyorum. Bu sezon en iyi oyunumuzu oynuyoruz. Fenerbahçe'nin üstesinden gelebiliriz" diye konuştu.

"ESKİSİ KADAR GÜÇLÜ OLMAYAN CHELSEA, EVİNDE YENİLEBİLİR"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, Chelsea'nin eskisi kadar güçlü bir takım olmadığını savunarak, İngiliz takımının evinde yenilebileceğini söyledi. Telegraph Gazetesi'nin haberine göre, yaşadığı sakatlık nedeniyle Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında yer almayan Carlos, rakip takım Chelsea'nin eskisi kadar güçlü olmadığını, İngiliz takımının Stamford Bridge'de yenilebileceğini belirtti.

STAT: Stamford Bridge
SAAT: 21.45

HAKEM: Herbert Fandel (Almanya)
TV: Star

Kaynak

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Ya böyle ümitleniriz ümitleniriz 6 tane yeriz o kötü :D

İlk yarı 1 ikinci yarı 1 oynucam iddaa da :D

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Nmss dedi ki:
Ya böyle ümitleniriz ümitleniriz 6 tane yeriz o kötü :D

İlk yarı 1 ikinci yarı 1 oynucam iddaa da :D

Yenilgi olabilir ama Türk futbolu 6-7 gol yediği günleri çok geride bıraktı ( İstisnalar kaideyi bozmaz )

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
3 saatten az kaldı maça. Ben kalpten gidiyorum. :S Tutun beni. :P Yürü FB kim tutar seni. Hep destek, tam destek. ^^

emir1907

Doçent
Reaksiyon puanı
0
haydi şimdiiiii bütün eller havayaaa

FENER geliyoorrr chelsea'ye de koymaya
FENER geliyoorrr chelsea'ye de koymaya..

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben seyretmem bu maçları. İnsanın kalbi duracak nerdeyse. :)

emir1907

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yuureii dedi ki:

bir imam sevilla daki maçın başında 2-0 geriye düşünce kalp krizi geçirip hastaneye kurtarılamamıştı. umarız bugün bir devi daha eleriz ama kaybımız olmaz.
dipnot: imam zaten hastaymış yakınları ve doktoru izleme demişler ama o MİLLİ MESELE demiş ve izlemiş sonucunda ALLAH RAHMET EYLESİN ...

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
yuureii dedi ki:
+1

emir1907 dedi ki:

FENER geliyoorrr chelsea'ye de koymaya
FENER geliyoorrr chelsea'ye de koymaya..
chealsea bize koysada olur ama 3-2 koysun ki tur atlayalım ama kötü koymaz inşallah :L

0v3rcl0ck3r

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Koyu Galatasaraylı olmama rağmen gönlümden geçen Fenerin elemesi ve bana göre Fener bunu başarabilir.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
0v3rcl0ck3r dedi ki:
Koyu Galatasaraylı olmama rağmen gönlümden geçen Fenerin elemesi ve bana göre Fener bunu başarabilir.

tebrik ediyorum hiç değilse Türkiyenin puanı yükselir dimi

bende bir fenerbahçeli olarak bu akşam kazanacagız diyorum saatleri ayarlayın :D

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Şilili oyuncu Maldonado hastalandı

Fenerbahçe son çalışmasını Stamford Bridge Stadı’nda yaptı. Çok sayıda taraftarın izlediği antrenmana gribal enfeksiyon geçiren Maldonado katılmadı. Şilili futbolcunun oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı açıklandı. İdmanda aslara sarı yelek dağıtan Zico, Uğur ve Kezman’a sarı yelek vermedi. Brezilyalı hoca, Kazım ve Semih’e sarı yelek vererek bu iki futbolcuyu as takımda oynattı.

Kaynak

emir1907

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ah şanssız garibim. ooffff neyse neyse biz ilk maçta bu adamları gökhansız carlossuz yendik gerekirse -ki pek gerkli değil ama- maldonadosuz da yeneriz :D

AnArChist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunun türklükle ne alakası var sanki milli takım pehh.. chelsa 3 ler.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
AnArChist dedi ki:
Bunun türklükle ne alakası var sanki milli takım pehh.. chelsa 3 ler.

Bazıları ilk maçtada diyodu gördük üçü :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
berkin rüyasında 7-2 yenildiğimizi görmüş. "tööbe de nan" dedim buna :D