Şampiyonlar ligi çeyrek final 2, maç Chelsea - Fenerbahçe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amesfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fener ingiliz temsilcisini elermi...

• Kullanılan toplam oy
    84
  • Anket şu zamanda kapanacak: .

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
JuLiuSiuS dedi ki:
<br />Alacağız Alacağız inşallah sonra sırada Liverpool var Kartal'ın öcünü alacağız Galatasaraylı o arkadaşlar varya havaalanında karşılayanlar giderkende uğurlasınlar Chelskyi...<br />
<br /><br />liverpool olmasın.nefret ediyorum o takımdan..<br /><br /><br />1 - 1<br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=Hs5WESeHbAc<br /><br /><br />2 - 1<br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=7XrCttduqFc<br /><br /><br />

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe Kulübü, sarı-kırmızılı taraftarların havaalanında Chelsea taraftarlarına verdiği desteğe tepki gösterip, ''Bu akşam Fenerliyim'' şeklindeki açıklaması nedeniyle Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Selahattin Beyazıt'a teşekkür etti.

Muhteşem tarihi bir zafer, Chelsea'nin 21 maçlık yenilmezliği son buldu, hatta Chelsea 2-1 geri düştükten sonra korkudan hücum etmek yerine geri pas yapmayı tercih etti.

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yürü FB'em kim tutar seni? :D
Çelsi'yi elemeye bir maç kaldı. Çelsi'yi karşılayan o grup GS'liler havaalanında avutsunlar giderlerken. :D

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
kullanıcı dedi ki:
Yürü FB'em kim tutar seni? :D
Çelsi'yi elemeye bir maç kaldı. Çelsi'yi karşılayan o grup GS'liler havaalanında avutsunlar giderlerken. :D

Artık gün Gs yada başka takımların yaptıklarını konuşmak değil, Fenerbahçe'nin final yoluna yürüyüşünü konuşma günüdür.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Dünya F.Bahçe'yi konuşuyor!

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Şükrü Saracoğlu'nda karşılaştığı Chelsea'yi 2-1 yenerek yarı final yolunda büyük bir avantaj yakalayan Fenerbahçe'nin bu başarısı Dünya basınında geniş yankı buldu.

Haber ajansları Fenerbahçe'nin 2-1'lik Chelsea zaferini, "Deivid sıfırdan kahramanlığa", "Chelsea'ye Fenerbahçe şoku" gibi başlıklarla dünyaya duyurdu.

Reuters, "F.Bahçe Deivid'den gelen geç golle Chelsea'yi 2-1 yendi" başlığını kullanırken, Daren Butler imzalı haberin detayında, Chelsea'nin Deivid'in kendi kalesine attığı golle yakaladığı 1-0lık avantajı kullanamadığı ifade edilirken, yine Deivid'in uzak mesafeden çektiği yıldırım gibi şut sayesinde yarı final yolunda F.Bahçe'nin yakaladığı avantaj belirtildi.

Channel 4 ise, "Chelsea Deivid'in gününde devrildi" başlığıyla sarı-lacivertli ekibin 2-1'lik Chelsea zaferine manşetten yer ayırdı ve İngiliz ekibinin tam anlamıyla şok olduğunu yazdı.

Eurosport da manşetten verdiği haberde, "Fenerbahçe savaşarak geri döndü ve Chelsea'yi yendi" başlığını kullandı. Mike Hytner imzalı haberde, konuk ekibin bulduğu erken golle önce geçtiği ancak F.Bahçe'nin mücadeleyi bırakmadan adım adım 2-1'lik zafer uzandığı detaylarla işlendi.

İngiliz yayın kuruluşu BBC ise Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki bir diğer maç olan ve iki İngiliz ekibini karşı karşıya getiren Arsenal-Liverpool maçı yerine F.Bahçe'nin Chelsea ile yaptığı maçın haberini manşete taşımayı tercih etti.

BBC, "Fenerbahçe Chelsea'yi şoka uğrattı" ifadesini kullanırken Deivid'in kendi kalesine kaydettiği golün Chelsea için yeterli olmadığı ve Kazım'ın beraberlik golünün ardından Deivid'in 30 metrelik muhteşem golüyle F.Bahçe'nin zafere uzandığı belirtildi.

Haber ajansı AFP ise, "Deivid sıfırdan kahramana dönüştü" başlığını vererek abonelerine duyurduğu haberde, Deivid'in kendi kalesine attığı gol ile Chelsea'nin avantajı yakaladığını ancak F.Bahçe'nin Kazım ve ardından da Deivid'in muhteşem golüyle geri dönerek Chelsea'yi 2-1 yenmeyi başardığını belirtti.

İngiliz basınından The Sun ise, "Chelsea'nin Avrupa macerası Colin Kazım sayesinde artık riskte" ifadesini kullanırken, Bury, Brighton ve Sheffield United'in eski golcüsünün beraberliği kazandığırdığı ve kendi kalesine gol atan Deivid'in de Avram Grant'ın Maviler'ini bitirdiği ifade edildi.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=65011&cat=170&dt=2008/04/03

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
kullanıcı dedi ki:
Troy dedi ki:
Maçın adamı David diyor Uefa.com
Ne Deivid'i? İngiliz atım Kazım aldı götürdü FB'yi. Maçı bir daha izlesinler onlar.

Gerçekten Kazım kendini çok kısa sürede geliştirdi, Fenerbahçe için büyük kazanç.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
chelsea deki maçta colinle başlamalı, ama kimi oynatmayacak oda soru işareti ,maldonado gerçekten çok sade topçu hatasız oyuncu kesin oynaması gerek, chelsea defansını yıldırabilecek futbolcu semihle colin başkası yapacak tarzda futbolcu değil bana göre.

eeemmmrrreeeee

Profesör
Reaksiyon puanı
0
2-0 bitseydi tur kesınlıkle bızımdı ınanıyorum .. şimdi biraz zor ama ne zorlukları astık biz.. yürü be FENERBAHCEMMM...

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
evet ya 2 - 0 bitse elerdik de şimdi chelsea'nin bizi yenme ihtimali var ama dualar yine fb'nin yanında olucak

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Chelsea 2 yarıda açılınca nolduklarını gördük, londra da da öyle oynarlarsa gol atmamız daha kolay olacağına inanıyorum, çünkü onlarda panikliyorlar.

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
chelsea hatırası :) ses filan kalmadı ama degmesine degdi :) bi de su kendi kalemize gol atma alıskanlıgımızdan vazgecsek super oalcak :)

http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=img01/18/821588chelsea21.jpg']
821588chelsea21.jpg
[/URL]

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Gs liyim ama Fb yi tebrik etmemek elde değil.keşke o gölü yemeseydi % 70 eler derdim ama o gol kötü oldu.bir bakımada bizim ligdeki rekabeti arttıracak bu başarı.yöneticiler transfer yaparken aptal saptal adamları toplamayacaklar.fb transfer dersi verdi hepsine...

AMA BİZ GS LİYİZ HEP DESTEK TAM DESTEK HERZAMAN ;)

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence o bir golü yemeseydik 2 gol atamazdık. Fenerbahçeyi ateşledi o gol. Deivid her yönden maça damgasını vurdu bu nedenle.

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
dead_ghost dedi ki:
Gs liyim ama Fb yi tebrik etmemek elde değil.keşke o gölü yemeseydi % 70 eler derdim ama o gol kötü oldu.bir bakımada bizim ligdeki rekabeti arttıracak bu başarı.yöneticiler transfer yaparken aptal saptal adamları toplamayacaklar.fb transfer dersi verdi hepsine...

AMA BİZ GS LİYİZ HEP DESTEK TAM DESTEK HERZAMAN ;)

GS'li dediğin senin gibi olur işte,taraftar dediğin odur.. içeride dışarıda farklı olacaksın. Türkiye Bu... B)

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yuureii dedi ki:
Bence o bir golü yemeseydik 2 gol atamazdık. Fenerbahçeyi ateşledi o gol. Deivid her yönden maça damgasını vurdu bu nedenle.
Kazım girmese atamazdık bence. Takımı ateşledi. İngiliz takımının oyuncularını şaşkına çevirdi. Oynayamadılar istedikleri oyunu bir türlü. Gerçi ingilizler oyun mu oynuyor o ayrı dava. Bir uzun top, ileri uçtaki elemanlar yakalarsa belki gol. Böyle oyun mu olur yahu? o.O

Gerçek GS'li arkadaşlara da şükranlarımızı iletiriz.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
2.maçta semih ilk 11'de başlamamalı..semih 90 dakika oynayabilecek biri değil,semih 2.yarıda giren ve rakibi yoran bir futbolcu..yine kezman ile başlayıp 2.yarı semih'i alırsa daha iyi olacaktır..

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[flash=600,400]http://www.antu.com/images2007/upLoad/uploadGiris/%5BatGv8L5%5Dbjkgs.swf[/flash]

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Slayt güzel anlayana tabiki

Bir söz var; altın semerle igili ama, söylemiyeceğim.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Yarın güzel bir maç izleyeceğiz kanımca.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
İngilizlerin bilinen seyircisi ile yaptığı o baskıyı ilk 20 dakika kontrollu top oynayarak gol yemeden aşmak lazım, sonrasında turu getirecek skoru elde edebiliriz ama mutlaka 1 gol bulmak gerekiyor.

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Fenerbahçenin fark yeme ihtimalini göz ardı edemeyeceğim ama şansın yardımıyla bir şeyleri başarabileceğini umuyorum ..

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Fark yemez diye düşünüyorum iyi konsantre olurlar ise beraberlik neden olasınki. Önemli olan ilk 20 dakikadaki baskıyı atlatmak.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
warkortali dedi ki:
Fenerbahçenin fark yeme ihtimalini göz ardı edemeyeceğim ama şansın yardımıyla bir şeyleri başarabileceğini umuyorum ..

Diğer takımlardan (Fark)ımızı sahada göstereceğiz.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ingilterede zor olumlu bakmaya çalışsakta oranın atmosferi çok değişik olacak.keşke burda 1 gol yenmeseydi rahat izlenirdi maç.yarın görüceğiz dur bakim ;)

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
erol_1982 dedi ki:
warkortali dedi ki:

Şimdi diğer takımların bir önemi olmadığını düşünüyorum, kendi oyununu oynasın fenerbahçe bende bir şeyleri başarmasını umuyorum .. Mesajımı gövde gösterisi yaparak kullanman hoş değil yinede başarılar fenere ;)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
warkortali dedi ki:
erol_1982 dedi ki:
warkortali dedi ki:

Şimdi diğer takımların bir önemi olmadığını düşünüyorum, kendi oyununu oynasın fenerbahçe bende bir şeyleri başarmasını umuyorum .. Mesajımı gövde gösterisi yaparak kullanman hoş değil yinede başarılar fenere ;)

bu taraftar psikolojisi ya alıştık artık.bir yorum yapılıyorsa meydan okur gibi cevap geliyor :D değişik bişe :D