way_be
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 12
O sözün neden yazıldığını kastettiğim gsliler anladı. Anlamayanları tenzih ederim![]()
![]()

O sözün neden yazıldığını kastettiğim gsliler anladı. Anlamayanları tenzih ederim![]()
![]()
copy paste he
nasıl oltaya geldiniz ama değilmi.. Demek ki by efsanenin yaptığı yorumda çocuksu![]()
http://forum.shiftdelete.net/spor/256069-sampiyon-kim-olacak.html#post2248430
ben de oy vermedim. maçın bitmesini bekliyorum.ben oy vermemişim ya bu nasıl iştir kardeşim yanasıl unuturum
![]()
Adalet bu maçla yerini bulacak ha.Play-off gibi saçma bir düzene geçilmeseydi bu tartışma olmıyacaktı bile herşey fenerin lehineyken hala neyi başardığınızı düşünüyorsunuz ?
Bütün tabiri caizse pis işlerden sıyrılıp çıktınız çıkın bakalım nereye kadar çıkacaksınız inş. yüce adalet yerini bulur ve galatasary bu maçı alırsa o zaman adalet bulacak yerini
şike var diyenlere inat şampiyon FENERBAHÇE![]()
Adalet bu maçla yerini bulacak ha.
Gs kaybederse, Haşa yüce Adalet şaşacak mı?
Biraz yazdıklarınıza dikkat etmeyi denediniz mi?
Ayrıca Play-off ada ligin başında karar verildi.
Herkesde karşı çıktı buna,neden ortaya çıktığı belliydi zaten.
Buda FENERBAHÇE için çıkarıldı diyorsan,konuşacak hiç bir şeyimiz yok sizinle.
İki takımda Haketti bu kupayı.
Akşam Centilmence biribirimizi tebrik etmemiz gerekirken hala nelerden bahsediyorsunuz?
Koca ligde yıllardır hiç bir takım şike yapmadı hiç biri pis iş yapmadı sadece FENERBAHÇE bu işleri yaparak bu günlere geldi değilmi?Play-off gibi saçma bir düzene geçilmeseydi bu tartışma olmıyacaktı bile herşey fenerin lehineyken hala neyi başardığınızı düşünüyorsunuz ?
Bütün tabiri caizse pis işlerden sıyrılıp çıktınız çıkın bakalım nereye kadar çıkacaksınız inş. yüce adalet yerini bulur ve galatasary bu maçı alırsa o zaman adalet bulacak yerini
Koca ligde yıllardır hiç bir takım şike yapmadı hiç biri pis iş yapmadı sadece FENERBAHÇE bu işleri yaparak bu günlere geldi değilmi?
Gs'nin yada diğer takımların da yaptıkalrı herkesçe biliniyorken bu neyin kini neyinkızgınlığı?
Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil kimse kusura bakmasın! Evet Play off bence de çok saçma, normal ligi Gs bitirdi ve şampiyon olması gerekiyordu.
Ancak Gs de şansını çok iyi kullanamadı bugün Fenerbahçe yener ve Şampiyon olursa Adalet anlayışınız değişecekmi? Yoksa adaletin yerini bulduğunu mu düşünecekmisiniz?
Ben geçmişte değilim birader.Sene olmuş 2012 sen hala geçmiştesin kardeş. Bırakta geçmişte kalanları adalet çözsün sen artık konuyu bireyselleştirmişsin FANATİKSİN anladık . Ama kendini Harab etme![]()
Gözlerinle gördünmü Gs taraftarı olduğunu.?Mecidiyeköy metrobüste Galatasaraylı bir grup Fenerbahçeli 12 yaşında bir çocuğu bıçakladı.
Fenerbahçeli Kardeşimize Geçmiş Olsun İnşallah Ciddi Bir şey Yoktur![]()
Gözlerinle gördünmü Gs taraftarı olduğunu.?
Her olan biteni Gs taraftarlarına yama etmeye bayıldığınız için ki az önce okuduğum haberde 4 fb taraftarı yaranlanmış diyor 12 yaşında çocuk olup olmadığıda aşikar 25 yaşındaki adamları çocuk olarak görüyorsanız ayrı mesele tabi.gördümde sen bu soruyu niye soruyorsun acaba ?
Her olan biteni Gs taraftarlarına yama etmeye bayıldığınız için ki az önce okuduğum haberde 4 fb taraftarı yaranlanmış diyor 12 yaşında çocuk olup olmadığıda aşikar 25 yaşındaki adamları çocuk olarak görüyorsanız ayrı mesele tabi.
http://spor.milliyet.com.tr/derbi-kavgasi-4-yarali/spor/spordetay/12.05.2012/1539561/default.htm