Şampiyon kim olacak ?

Şampiyon kim olur ?

• Kullanılan toplam oy
    143
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcox

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sene başından beridir takımımızla uğraşılmasına rağmen, kadro değişikliklerine rağmen, uzun süredir doğru düzgün bi forvet ile oynamamamıza rağmen, hala fenerbahçeyi çekemeyenlere rağmen FENERBAHÇEMİZ iki kupada da finaldedir..daha söyleyecek söz yoktur bence...Bu koşullar altında Fenerliler değil, Gsliler utanmalıdır...

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
analiz : bu sezon yapılan 3 maçta Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye ezici üstünlüğü vardı. Ama Galatasaray tuhaf puanlar kaybetti (şans) . Galatasaray maça 1-0 önde çıkacak çünkü beraberlik bile yetiyor. Bunun için Fenerbahçe maça yine baskı ile başlayacaktır ama Fenerbahçe'nin arkasını boş kalması durumunda bu maçta Baros ve Elmander'in yan yana oynaması ile Galatasaray büyük boşluklar bulacaktır. Galatasarayın atacağı her gole 2 golle cevap vermesi gereken Fenerbahçe'nin işi oldukça zor. Tek avantajlarının seyirci desteği olmasını bekliyorum . Galatasaray maçın 3 skorundan 2'si yarıyor. Fenerbahçe galibiyet için çıkacak ve herşeyi yapmaya çalışacaktır.

Bütün bu analizden sonra Fenerbahçe'nin çok az şansı olsada evinde uzun zamandır yenilmeyen takım bu da Fenerbahçe'nin büyük bir avantajı ..

SONUÇ : Buna rağmen Galatasarayın bu seneki maç istatistiklerine baktığım zaman kaybetmeyeceğini en kötü berabere kalacağını sanıyorum. Şampiyonun Galatasaray olacağını şimdiden söylüyorum...

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
analiz : [MENTION=89851]yarenefe[/MENTION] forum kurallarını okuyarak mesajını editlemeli :P

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bence hakkeden kazansın.

Kötü tezahürat, taşkınlık, futbol dışı sertlik, (Biz neler gördük. :) ) kavga, dövüş olmasın da, kim olursa olsun.

Hatta ki, Galatasaray olsa dahi, ayağa kalkalım, alkışlayalım.

Bize yakışan budur.

Maç yüzde 55 Fenerbahçe, yüzde 45 Galatasaray galibiyetiyle biter.
Beraberlik olacağını zannnetmiyorum.
[MENTION=13465]byefsane[/MENTION], yukarılara çok sığınmışsın, işimiz Allaha kaldı gibi algıladım. O kadar gerilmeye lüzum yok.
Şu oynanan sezonda siz veya biz farkeder mi?
Daha doğrusu bir tat, bir güzellik alabildin mi?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Cimbom şampiyon olabilir...bu da :P

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
analiz : bu sezon yapılan 3 maçta Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye ezici üstünlüğü vardı. Ama Galatasaray tuhaf puanlar kaybetti (şans) . Galatasaray maça 1-0 önde çıkacak çünkü beraberlik bile yetiyor. Bunun için Fenerbahçe maça yine baskı ile başlayacaktır ama Fenerbahçe'nin arkasını boş kalması durumunda bu maçta Baros ve Elmander'in yan yana oynaması ile Galatasaray büyük boşluklar bulacaktır. Galatasarayın atacağı her gole 2 golle cevap vermesi gereken Fenerbahçe'nin işi oldukça zor. Tek avantajlarının seyirci desteği olmasını bekliyorum . Galatasaray maçın 3 skorundan 2'si yarıyor. Fenerbahçe galibiyet için çıkacak ve herşeyi yapmaya çalışacaktır.

Bütün bu analizden sonra Fenerbahçe'nin çok az şansı olsada evinde uzun zamandır yenilmeyen takım bu da Fenerbahçe'nin büyük bir avantajı ..

SONUÇ : Buna rağmen Galatasarayın bu seneki maç istatistiklerine baktığım zaman kaybetmeyeceğini en kötü berabere kalacağını sanıyorum. Şampiyonun Galatasaray olacağını şimdiden söylüyorum...

İyi bir analiz dostum tebrikler :)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sene başından beridir takımımızla uğraşılmasına rağmen, kadro değişikliklerine rağmen, uzun süredir doğru düzgün bi forvet ile oynamamamıza rağmen, hala fenerbahçeyi çekemeyenlere rağmen FENERBAHÇEMİZ iki kupada da finaldedir..daha söyleyecek söz yoktur bence...Bu koşullar altında Fenerliler değil, Gsliler utanmalıdır...

Sizin yüzünüzden biz utanıyoruz zaten merak etme

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sene 2015

fenerbahçe yenilir

aykut kocaman : 3 temmuz 2011'den beri yürütülen Fenerbahçe'yi bitirme planları bla bla bla...... :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Fenerliler utansın diye, Terim başı dik dolaşabilsin diye. Bu kadar onurlu bir takımımız olduğu için gurur duyduğumuzu dile getirebilelim diye. Allahın adaletinin her zaman doğru olduğunu herkes görsün diye; Galatasaray şampiyon olsun.
Sizin gibi bir İnsana bu yakışmıyor.
Ne demek bu FENERBAHÇELİLER utansın diye.
Niye utanayım,veya sen niye utanasın.
Söylediğin laf Ayıptır,ayıp.
Süper Moda yakışmayan laflar bunlar.
Bulunduğun mevki biraz tarafsız olmanızı gerektirir.
Benden söylemesi.

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
12 senedir Kadiköy'de yenilmediğimiz gibi yine yenilmeyip,yeneceğiz.Kendi evinde devirdiğimiz takımı yine devireceğiz.Bu sene yaşadığımız haksız olaylardan sonra gerçekten o motivasyonu düzeltmek büyük bir başarı.

Şampiyon olsanda,olmasanda sen bizim herşeyimizsin Fenerbahçe'm

Cumartesi günü,kavga gürültü olmayan,taraftarların ağzından küfürsüz ve güzel tezahüratlar çıkan ve görsel olarak zengin olan bir maç diliyorum.. Başarılar..

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Benden söylemesi.

Üstadım bizim kulübümüz var biz ordan yazmaya devam edelim buralara yazmayalım şunuda unutmamak gerekir '' Kişinin aklı edebi kadardır.''

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
12 senedir Kadiköy'de yenilmediğimiz gibi yine yenilmeyip,yeneceğiz.Kendi evinde devirdiğimiz takımı yine devireceğiz.Bu sene yaşadığımız haksız olaylardan sonra gerçekten o motivasyonu düzeltmek büyük bir başarı.

Şampiyon olsanda,olmasanda sen bizim herşeyimizsin Fenerbahçe'm

Cumartesi günü,kavga gürültü olmayan,taraftarların ağzından küfürsüz ve güzel tezahüratlar çıkan ve görsel olarak zengin olan bir maç diliyorum.. Başarılar..

neyin başarısı arkadaş normal ligi galatasaray 9 puan farkla kapadı lig tv ve tff olmasaydı neyin başarısından bahsedecektiniz bu hafta kesin yeneceğiz diye çıkarsanız kupanın önden profilini görürsünüz

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Fenerliler utansın diye, Terim başı dik dolaşabilsin diye. Bu kadar onurlu bir takımımız olduğu için gurur duyduğumuzu dile getirebilelim diye. Allahın adaletinin her zaman doğru olduğunu herkes görsün diye; Galatasaray şampiyon olsun.

Kardeşim şu sözü hiç unutma aklının bir köşesine yaz ''Kişinin aklı edebi kadardır'' VESSELAM!!

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12

Arkadaş susayım, demeyeyim diyorum ama baktım olmuyor. Kaçtır yorumlarında dikkatimi çeken bir husus var. Habire bu futbol muhabbetini Allah ın adaletine bağlayıp duruyorsun.

Kardeşim ne alaka GS nin şampiyon olması ile Allah ın adaleti! Öyle bir laf ediyorsun ki inan çok ters.

Şimdi GS şampiyon olamazsa Allah ın adaletimi şaşacak yada tecelli etmeyecek? (Haşa).

Lütfen fanatikliğinize Allah ı, dini, kitabı karıştırmayın. (bu sözüm sadece sana değil, bu hareketi yapan herkese)

Biraz düşünün söylediklerinizi. Fanatiklik körü olmayın bu kadar. Lütfen Dikkat.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Cumartesi günü, yenilenin tebrik edip, yenenin tebriği kabul etmesi dileğiyle . . .

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Beraberlik bile bize yetiyor. FB' li oyuncular bu sefer stresli olacaklar.

Zaten FB ile karşılaştığımız 3-4 maçtır % olarak çok daha iyi top oynuyoruz. Bu sefer şans onlardan yana olmayacak ve mutlu sona ulaşacağız.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Beraberlik bile bize yetiyor. FB' li oyuncular bu sefer stresli olacaklar.

Zaten FB ile karşılaştığımız 3-4 maçtır % olarak çok daha iyi top oynuyoruz. Bu sefer şans onlardan yana olmayacak ve mutlu sona ulaşacağız.

kıyamet ne zaman kopacak onu da açıklayıver.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
kıyamet ne zaman kopacak onu da açıklayıver.

Ne alakası var durduk yere böyle yorum yapıyorsun. Sadece görüşümü açıkladım.

Sırf GS' yi savundum diye kızman gerekmez. Laf atmıyorum, kötü söz söylemiyorum...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Benden söylemesi.

Ben düzeni sağlarken ve ceza verirken yeterince tarafsızım hocam. Müsade edin de takımım hakkındaki düşüncelerimi dile getirebileyim. Ayrıca sizin alınacağınızı tahmin etmemiştim, 2-3 yorumum öncesinde belirtmiştim bazı Fenerbahçelileri tenzih ederim diye..

Kardeşim şu sözü hiç unutma aklının bir köşesine yaz ''Kişinin aklı edebi kadardır'' VESSELAM!!

Buna cevap vermek istemiyorum ama, iki kere üst üste yazmışsınız. Daha müsait bir ortamda tanışmak isterim sizinle. :)

Arkadaş susayım, demeyeyim diyorum ama baktım olmuyor. Kaçtır yorumlarında dikkatimi çeken bir husus var. Habire bu futbol muhabbetini Allah ın adaletine bağlayıp duruyorsun.

Kardeşim ne alaka GS nin şampiyon olması ile Allah ın adaleti! Öyle bir laf ediyorsun ki inan çok ters.

Şimdi GS şampiyon olamazsa Allah ın adaletimi şaşacak yada tecelli etmeyecek? (Haşa).

Lütfen fanatikliğinize Allah ı, dini, kitabı karıştırmayın. (bu sözüm sadece sana değil, bu hareketi yapan herkese)

Biraz düşünün söylediklerinizi. Fanatiklik körü olmayın bu kadar. Lütfen Dikkat.

Arkadaşım, ilk önce sen yorum yazmadan düşün istersen? Düşünmeden yorum yazdığımı söylemeden fazla düşündün mü merak ediyorum. Görüyoruz ki Türkiye'de adalet yok. Dünyadaki yetkililer adaleti sağlamıyorsa Allah'ın adaletine sığınmamın neresi yanlış? Ben iman etmiş biriyim. Adalet illa burada tecelli edecek diye bir şey yok. Dünyada tecelli etmeyen adalet ahirette edebilir, bizim görmeyeceğimiz bir şekilde edebilir. Orasını ne ben bilebilirim ne de başka biri..

İyi akşamlar.

Vesselam..

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Beşiktaşın son maçta bayan taraftarlar küfretmiş ve BJK'ye ceza geldi.

Geçen hafta FB-BJK maçında saha giren olmadı mı? oldu. Neden ceza yok?

Böyle adaletsiz bi ortamda kim şampiyon olmuş kimin umrunda. Ha Cumartesi günü heyecan yaparız elbet, pazar günü yenilenlerle alay edilir vs.

Ama en güzeli, benim gibi binlerce kişi Pazartesi günü Digiturke bi faks çeker.

Ve o faksta şöyle yazar; futbolla olan ilgimi tamamen kesiyorum, üyeliğimide iptal ediyorum, saygılarla.. .

Teşekkürler PFDK, teşekkürler TFF, teşekkürler.. .

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşım, ilk önce sen yorum yazmadan düşün istersen? Düşünmeden yorum yazdığımı söylemeden fazla düşündün mü merak ediyorum. Görüyoruz ki Türkiye'de adalet yok. Dünyadaki yetkililer adaleti sağlamıyorsa Allah'ın adaletine sığınmamın neresi yanlış? Ben iman etmiş biriyim. Adalet illa burada tecelli edecek diye bir şey yok. Dünyada tecelli etmeyen adalet ahirette edebilir, bizim görmeyeceğimiz bir şekilde edebilir. Orasını ne ben bilebilirim ne de başka biri..

İyi akşamlar.

Vesselam..

Hakikaten anlamada sıkıntı çekmişsin belli. Düşünmeden yorum yazdığını söylemeden önce, ben düşündüm ve ondan sonra yazdım merak etme.

Senin imanını sorgulayacak biri değilim ve Allah ın adaletine sığınmanda gayet normal. Zaten ben bunu tartışmıyorum. Aslında ortada tartıştığım birşey yok. Bir hata yapıyorsun onu dile getiyorum.

Bak ne demişsin. "....Allahın adaletinin her zaman doğru olduğunu herkes görsün diye; Galatasaray şampiyon olsun"

Ne demek bu söz?

Galatasaray şampiyon olsun ki Allah ın adaletinin her zaman doğru olduğunu herkes görsün.

Bak dikkat et cümleyle oynamadım sadece cümlenin öğelerini düzene soktum ki anlamı anlaşılır olsun.

Bilerek veya bilmeyerek bir hata yapmışsın.

İnanan biriyim diyorsun ve bende kendimi inançlı biri gördüğüm için senin yaptığın bu hatayı düzeltmeni istedim.

Malesef kurtulamadığın fanatiklik forman bu eleştirimi anlamanı engelledi.

Lütfen şu futbola böyle cümleler katmayın ne olur.

Eğer ki inanıyorum diyorsan futbolun öyle pekte caiz birşey olmadığını az çok biliyorsundur. Neyse konu bu değil bunu da tartışmayalım şimdi.

Din kardeşin olarak ben uyarımı yaptım. Daha da ısrar ediyorsan vebali boynuna.

İyi akşamlar.

Vesselam...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Şu çekişmeyi bırakın da (Bu lafım herkese), iki güzide kulüp final oynacak.Bari bunu tatlı bir şekilde tartışalım ya :)

Birbirimizi nasıl görüyorsak artık bunu bile yapamıyoruz.

Farkında mısınız?

Bence Fener'e 3 atarız :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ben düzeni sağlarken ve ceza verirken yeterince tarafsızım hocam. Müsade edin de takımım hakkındaki düşüncelerimi dile getirebileyim. Ayrıca sizin alınacağınızı tahmin etmemiştim, 2-3 yorumum öncesinde belirtmiştim bazı Fenerbahçelileri tenzih ederim diye..

Buna cevap vermek istemiyorum ama, iki kere üst üste yazmışsınız. Daha müsait bir ortamda tanışmak isterim sizinle. :)

İyi akşamlar.

Vesselam..
Tüm FENERBAHÇELİLERİ tenzih etmeniz gerekirdi.
Özellikle şu Forumdaki FENERBAHÇELİLERİ..
Forumdaki tarafsızlığınıza lafım yok.
Ama madem bu mevkidesiniz.
Bütün takımlara eşit yaklaşmalısınız,Zira Allahın Adaletinden bahsetmişsiniz,Adalet Bunu gerektirir.
Mesajınızdan dolayıda özür dileyebilirsiniz,bu sizi Küçültmez,Aksine Yüceltir.
Önceden bu kadar taraflı mesajlarınızı hiç görmezdik,ne olduda bu hale geldiniz by efsane.
Lütfen şöyle bir bakınız kendinize.
Ettiğiniz laf çok ağır bir laftı.
Bir özür borçlusunuz Bizlere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...