Şampiyon kim olacak ?

Şampiyon kim olur ?

• Kullanılan toplam oy
    143
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[h=1]İşte o tarihi soru...[/h]
[h=2]Süper Final'in son haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray şampiyonluk için karşı karşıya gelecek. Peki sizce zafere kim ulaşacak?[/h]
Spor Toto Süper Final'de cuma günü başlayacak son hafta serüveni, cumartesi günü saat 20:45'te son bulacak. Süper Lig'de oynanan 34 haftanın ardından büyük heyecana sahne olan ve hayatımızda ilk kez yer alan Süper Final, Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda noktalanacak.İki ezeli rakip Fenerbahçe ile Galatasaray oynayacağı bu dakikada 90 dakikada sezonu kupayla taçlandırmış olacak. Lider Galatasaray'a deplasmanda oynayacağı bu tarihi maçta beraberlik ve her türlü galibiyet yetecek. Fenerbahçe'nin ise kupaya ulaşması için mutlak kazanması gerekecek.Süper Final'in bu süper maçına sayılı zaman kalan ankete katılarak tahmininizi yapın arkadaşlar .

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
@deatmania

Bu olan olaylardan sonra takımımızın psikolojisi o kadar bozuldu ki , fenerbahçenin olmasına ihtimal dahi vermezken gelen durum canımı sıkıyor , ama sırf kadıköyde şampiyonluğumuzu ilan edelim senelerce unutamasınlar diye şampiyon olalım istiyorum

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Doğrusunu söylemek gerekirse,

Takımımı bu lig de şampiyon görmek istemiyorum.

Umarım Fenerbahçe olur.

Galatasaray, yaptıkları ile, benim için şampiyon zaten.

Kupa almasına gerek yok.

Hep dediğim gibi;

Dünde en büyük Galatasaraydı, pazar günü de en büyük olacak.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Terim başı dik dolaşabilsin diye. Bu kadar onurlu bir takımımız olduğu için gurur duyduğumuzu dile getirebilelim diye. Allahın adaletinin her zaman doğru olduğunu herkes görsün diye; Galatasaray şampiyon olsun.

Ketumm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Fenerliler utansın diye, Terim başı dik dolaşabilsin diye. Bu kadar onurlu bir takımımız olduğu için gurur duyduğumuzu dile getirebilelim diye. Allahın adaletinin her zaman doğru olduğunu herkes görsün diye; Galatasaray şampiyon olsun.

benim anlamadığım Fenerliler niye utanıyor

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Madem öyle, Başkanımızın başı dik olsun diye vesaire vesaire FENERBAHÇEM şampiyon olsun inşallah :)

can_dostum1979

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yani fenerbahçe şampiyon olursa ALLAH'ın adaleti değil mi diyeceksiniz?
hak eden kazanacak.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Yani fenerbahçe şampiyon olursa ALLAH'ın adaleti değil mi diyeceksiniz?
hak eden kazanacak.

Allahın adaleti değil demeyeceğim. Ama rabbim adaletini ne zaman tecelli ettireceğiniz benden de tüm yarattıklarından da daha iyi bilir diyeceğim.

Tebrik edip geçeceğim..

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
son 12 senedir galatasaray'ın Şükrü Saracoğlu'nda kazandığı maç sayısı = 0

tek ümitleri beraberlik diyorum, eğer bir beraberlik yakalarlarsa Fener saldırır en kötü ihtimal kontradan yer.

En az %55 Fener diyorum.

Ama bir Fenerbahçeli olarak benim takımım şu kadar çilenin ortasında çoktan şampiyon. Buraya kadar direnmek, kafamıza atılanlara, soruşturmalar, çete suçlamaları falan derken bu saatten sonra biz Şükrü Saracoğlu'na çıktığımızda çoktan şampiyonuz.

Herkesin fedakarlığıyla duruyoruz aynı yerimizde..

İnsan gibi bir ortamda(!), centilmence bir mücadele olsun, iyi oynayan, hak eden kazansın..

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=82386]ridone66[/MENTION]

Ben galibiyet ve mağlubiyet gözüyle baktım olaya :P

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
son 12 senedir galatasaray'ın Şükrü Saracoğlu'nda kazandığı maç sayısı = 0

tek ümitleri beraberlik diyorum, eğer bir beraberlik yakalarlarsa Fener saldırır en kötü ihtimal kontradan yer.

En az %55 Fener diyorum.

Ama bir Fenerbahçeli olarak benim takımım şu kadar çilenin ortasında çoktan şampiyon. Buraya kadar direnmek, kafamıza atılanlara, soruşturmalar, çete suçlamaları falan derken bu saatten sonra biz Şükrü Saracoğlu'na çıktığımızda çoktan şampiyonuz.

Herkesin fedakarlığıyla duruyoruz aynı yerimizde..

İnsan gibi bir ortamda(!), centilmence bir mücadele olsun, iyi oynayan, hak eden kazansın..

eklicek pek bişey kalmamış. gerisi boş....

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
oy verdim lakin sonuçlara bakınca yanlışlıkla fenerbahçeye oy vermişim, silme durumumuz var mı :huh:

ilk 20 dakika gol yemedik mi maç bizimdir

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
oluşacak baskıdan hem seyirci hemde şu 12 yıllık meseleden dolayı fb önde.Ama Galatasarayın şampiyon olması mı yoksa Fenerbahçenin yaşanan olumsuzluklara rağmen işi buraya kadar getirmesi mi başarı dersek ? bence Fenerbahçeninki büyük başarı...

şimdi play-off felan diyeceksiniz play-off kararı bu lig başlarken alındı lig biterken değil !!!

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
@deatmania

Bu olan olaylardan sonra takımımızın psikolojisi o kadar bozuldu ki , fenerbahçenin olmasına ihtimal dahi vermezken gelen durum canımı sıkıyor , ama sırf kadıköyde şampiyonluğumuzu ilan edelim senelerce unutamasınlar diye şampiyon olalım istiyorum

Valla çok şey istiyorsun. İmkansızı istiyorsun :)

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
GS kaybederse bahane hazır, Terim takımın başında yoktu....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...