Sammobile galaxy s3 jelly bean test firmware

SU2542DU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sammobile sitesinde s3 icin test sürümü haberini gördüm doğru mudur acaba

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Doğrudur bu gün yanılmıyorsam 6. test sürümü yayınlandı. Yüklemenizi pek önermem şimdilik pek stabil değiller.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bugün yayınlanan DLI1'in 7.sızıntı olması lazım. Yok teli kullandırmayacak bana bu adamlar. Nandroid backup aldım, her şeyimi yedekledim DLH9 tabanlı ne kadar rom varsa indirip harici karta attım, 2.yi deneyemeden yeni firmware çıktı. :) Bu arada henüz bu sürümü ben de denemedim ama şimdiye kadarki en iyisi olduğu söyleniyor.

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Hala kesin bir açıklama yok değil mi ne zaman çıkacağına dair ?

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bugün yayınlanan DLI1'in 7.sızıntı olması lazım. Yok teli kullandırmayacak bana bu adamlar. Nandroid backup aldım, her şeyimi yedekledim DLH9 tabanlı ne kadar rom varsa indirip harici karta attım, 2.yi deneyemeden yeni firmware çıktı. :) Bu arada henüz bu sürümü ben de denemedim ama şimdiye kadarki en iyisi olduğu söyleniyor.

Diğerlerine göre daha başarılı fakat çok iyi değil. Evet 7. sızıntıymış sayarken aklıma dlg4 gelmedi.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Hala kesin bir açıklama yok değil mi ne zaman çıkacağına dair ?

Net bir bilgim yok ama bu ayın sonlarına doğru gelecek diyorlardı.

Diğerlerine göre daha başarılı fakat çok iyi değil. Evet 7. sızıntıymış sayarken aklıma dlg4 gelmedi.

Hangisi çok başarılı ki? :) ICS serisi de dahil söylüyorum bunu. TW'yi adam edecem diye boş yere uğraşıp duruyor Samsung.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Net bir bilgim yok ama bu ayın sonlarına doğru gelecek diyorlardı.

Hangisi çok başarılı ki? :) ICS serisi de dahil söylüyorum bunu. TW'yi adam edecem diye boş yere uğraşıp duruyor Samsung.

Evet tw den oldum olalı nefret ederim. Vanilla android olsa keşke arayüz, güncelleme sorunu da olmaz o zaman.

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet katılıyorum bende yükledim gayet başarılı şuana kadar herhangi bir hata almadım