Şamil Oymak Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Rapçi Şamil Oymak Olayı Nedir?

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Sosyal medya fenomeni Şamil Oymak gündemde araştırılan isimler arasında yer aldı. Vatandaşlar Şamil Oymak biyografisine erişmek istiyor. Rap dünyasında Şam ismiyle tanınan Şamil Oymak kimdir merak edildi. Son paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Şamil Oymak sosyal medyada dikkat çekmeye devam ediyor. Peki Şamil Oymak kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

Şamil Oymak kimdir, kaç yaşında, nereli? Rapçi Şamil Oymak olayı nedir?

Paylaşımlarıyla gündemde trend olan isim Şamil Oymak kimdir merak edildi. Magazin gündeminde sıkça konuşulan Şamil Oymak Rap dünyasında Şam lakabıyla tanınıyor. Sosyal medya mecrasında tepki çeken Şamil Oymak hakkında merak edilenleri haberimizde derledik. Çok genç yaşına rağmen yıllardır rap dünyasında yer almaktadır. İstanbul Trip ve Kadıköy Acil isimleri ile müzik dünyasında tanınmıştır. Peki Şamil Oymak kimdir, kaç yaşındadır? İşte merak edilen detaylar…


Şamil Oymak sosyal medya hesabından yaptığı açıklama haberimizin devamında yer alıyor...
OLAY NASIL OLDU?
Şamil Oymak'ın Kadıköy Acil grubu ve grup üyelerinden Selo ile ilgili yaptığı Instagram hikayesi paylaşımları ve canlı yayın videosu sosyal medyada gündem oldu.
Kadıköy Acil ve İstanbul Trip gruplarının eski üyesi Şamil Oymak, dün gece yarısı Instagram hesabından eski grup arkadaşlarını çocuk istismarı ve uyuşturucuya alıştırmakla suçladı. Rapçinin bu iddialarından sonra eski grup arkadaşları tarafından gece yarısı evi basıldı.
443


448

ŞAMİL OYMAK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
Şamil Oymak Rap dünyasında Şam lakabı ile tanınmaktadır. Yaşantısını İstanbul'da sürdüren Şamil Oymak henüz 10 yaşında iken rap ile tanışmıştır. Çok genç yaşına rağmen yıllardır rap dünyasında yer almaktadır. İstanbul Trip ve Kadıköy Acil isimleri ile müzik dünyasında tanınmıştır.

2014 yılında Delusion / Sanrı isimli kısa filmin müziklerin hazırlamıştır. Üniversite 1. sınıfa başladığı sene okuldan ayrılmıştır. Öğrenmeyi öğrendikten sonra eğitim hayatına devam etmenin gereksiz olduğunu, 18 yaşından itibaren kendi ayaklarının üzerinde durmanın gerekli olduğu belirtmiştir.
Seslendirdiği bazı parçalar, Kader ve Oyunlar, Çok Derin, Şüpheli Şahıs, Karanlık Zaman, Paranoya, Efsane, Koma – Gene Ailem İçin, Kararır Akşamlar, Bir Sigara Yak, Sorunlara İnat, Ritmi Yakalayın, Bir Bakirenin Son Gecesi, Acımasız, Saklambaç, Bu Gece Bitmez, Yolunu Seç, Bu Gece Benimsin.
1997 İstanbul doğumlu olan Şamil Oymak baba tarafından aslen Kars'lıdır.

Kaynak: Sabah
 
Üst