Samet Aybaba ile yollar ayrılıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
samet_aybaba_9955.jpg

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta karşılaşmasında Beşiktaş Akhisar Belediye Gençlik'e 4-1 mağlup olurken karşılaşma sonrası gözler takımın teknik patronu Samet Aybaba'ya çevirildi.

Lig TV'de yayınlanan Maraton programında Şansal Büyüka ise maç sonrası yaptığı yorumda Beşiktaş kulübünün içinden aldığı bilgilere göre Aybaba'nın gelecek yıl düşünülmediğini ve siyah-beyazlı takımın başına yabancı bir teknik direktörün geçeceğini söyledi.

Büyüka "Yönetimden çok yakın biriyle görüştüm. Aybaba yok, seneye yabancı hoca olacak" ifadelerini kullandı.

Sporx

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Galibiyetlerde alkışlanır, 1-2 mağlubiyette hemen gönderilmesi konuşulur. Bizdeki futbol anlayışı bu.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
adam zaten futboldan fazla anlamayan biri parayla geldi bu noktalara

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
ben bu maçın konusunda demiştim maç sonu istifa gelir diye gelmedi henüz :D

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
adamın arkasında durun bir kerede be.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
adamın arkasında durun bir kerede be.
arkadaşım belki sen haklısın ama beşiktaş sezon boyunca hiçbirşey kazanmadı oyun anlamında.anadolu takımı gibiyiz.
yenilsek bile takım bişeyler yapmaya çalışsa bir nebze anlaşılır.ama boşa geçen sezonlardan birisi.hatta en boş sezon.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Yönetici ile konuşuyor ve bunu paylaşıyor.

Beşiktaş'ı çok sevdiğinden mi bunu açıklıyor Büyüka?

Daha da karıştırmak için açıklıyor.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
içimden geçen okadar çok şey var ki onları yazsam buraya süresiz banlanırım !

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bizim türkiyede yönetim anlayışı ancak bu kadar olur takım 1-2 maç kaybetti diye hemen ipini mi çekmek lazım beşiktaşın gırtlağa kadar borcu var yıldırım demirören beşiktaşa adeta bir enkaz bırakmıştır yeni yönetim takıma fazla takviye yapamamıştır samet aybabanın hiç bir suçu yok bir suçlu varsa o da yıldırım demirörendir

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Yönetici ile konuşuyor ve bunu paylaşıyor.

Beşiktaş'ı çok sevdiğinden mi bunu açıklıyor Büyüka?

Daha da karıştırmak için açıklıyor.

Çok yanlış yapıyor. Bunu sadece Beşiktaş için değil başka kulüplere de yapıyor. Yönetim arasında fikir olarak konuşulan bir şey basına sızınca uygulanmak zorunda kalınabiliyor yada tam tersi. Nedense Show TV'den beri sevmedim Şansal Büyüka'yı

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Galibiyetlerde alkışlanır, 1-2 mağlubiyette hemen gönderilmesi konuşulur. Bizdeki futbol anlayışı bu.

Beşiktaş 30 maç oynamış!

30 maç 3 puandan 90 puan yapar...
Beşiktaş'ın puanı 49...

Beşiktaş'ın kaybettiği 41 puan!

Daha lig bitmeden 41 Puan kaybeden bir hoca Beşiktaş'ın başında kalmalı diyenin aklına şaşarım!

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
arkadaşım belki sen haklısın ama beşiktaş sezon boyunca hiçbirşey kazanmadı oyun anlamında.anadolu takımı gibiyiz.
yenilsek bile takım bişeyler yapmaya çalışsa bir nebze anlaşılır.ama boşa geçen sezonlardan birisi.hatta en boş sezon.

ben bi ara çok beğeniyordum oynadığı futbolu bjk!nın. son dönemde bi düşüş var doğru ama ne bileyim iyi bi kadro ile daha işler yapabilir bu adam gibi geliyor bana.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben bi ara çok beğeniyordum oynadığı futbolu bjk!nın. son dönemde bi düşüş var doğru ama ne bileyim iyi bi kadro ile daha işler yapabilir bu adam gibi geliyor bana.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
bizim türkiyede yönetim anlayışı ancak bu kadar olur takım 1-2 maç kaybetti diye hemen ipini mi çekmek lazım beşiktaşın gırtlağa kadar borcu var yıldırım demirören beşiktaşa adeta bir enkaz bırakmıştır yeni yönetim takıma fazla takviye yapamamıştır samet aybabanın hiç bir suçu yok bir suçlu varsa o da yıldırım demirörendir

Beşiktaş'ın kadrosu gayet kaliteli. Ama adam büyük takımın teknik direktörü değil açıkçası.

Oğuzhan şımarmasın, ama Fernandes antrenmana gelmese de olur, Messi mi Olcay mı derseniz, Olcay derim. Ama Oğuzhan şımarmasın.

Adam Fernandes'ten daha yetenekli, ama şımarmasın..

Yönetici adil olur, istersen takım içinde Olcay'ı başında taşı ama medya önünde hepsi aynı olmalı.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Beşiktaş'ın kadrosu gayet kaliteli. Ama adam büyük takımın teknik direktörü değil açıkçası.

Oğuzhan şımarmasın, ama Fernandes antrenmana gelmese de olur, Messi mi Olcay mı derseniz, Olcay derim. Ama Oğuzhan şımarmasın.

Adam Fernandes'ten daha yetenekli, ama şımarmasın..

Yönetici adil olur, istersen takım içinde Olcay'ı başında taşı ama medya önünde hepsi aynı olmalı.

Fernandes hakkında yanlış bilgi vermeyelim...
Quaresma'yı medya bu şekilde yedi bitirdi!

Beşiktaş'ta idmanlara 3 saat erken geliyor Fernandes... İdman bittikten sonra ayrı olarak ek antrenman yapıyor...

Gece hayatını sevdiği doğru ancak gece hayatını idmanlara yansıtmıyor!... Beşiktaş'ta hiç bir futbolcu Fernandes kadar ek antrenman yapmıyor!

Bazı arkadaşlar özellikle Beşiktaş'a uzak olan arkadaşlar SAMET'e olan tepkinin nedenini bilmiyorlar!
Samet Aybaba yetersiz bir hoca... Puan kayıplarından sonra tüm açıklamalarında suçu futbolculara atmış bir hoca. Başarıları kendisinden bilirken, puan kayıplarında futbolcuları İSİM VEREREK medyanın önüne atan bir hoca...
Böyle hocalık olmaz, hoca futbolcusunu medyaya malzeme yapmaz!
İşte en son Oğuzhan örneği... Oğuzhan'ı medyaya öyle bir malzeme yaptı ki, medya zaten fırsat arıyor yazmadığı kalmadı, Oğuzhan'ın yurt dışında yaşayan ailesi,Türkiye'ye taşındı...

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
1-2 mağlubiyette hemen gönderiliyor diyen adamlar uzun süreli teknik direktörler bizde isteriz ama gerçekten bu işten anlayan adamlarla.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
kriz ortamında geldi...işi kolay değildi...ama samet aybabanın işi değil bu...Sezon sonunda gidecektir.yerine gelecek kişi umarım onu aratmaz...

boxer39585

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ama biraz da Samet Aybaba' nın gözünden bakın olaylara. Adam zaten kriz döneminde gelmiş, doğru düzgün oyuncu yok, adam n'apsın

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Ama biraz da Samet Aybaba' nın gözünden bakın olaylara. Adam zaten kriz döneminde gelmiş, doğru düzgün oyuncu yok, adam n'apsın

Hazır takımı dağıttı adam!

Gönderdiği oyunculardan Ernst gitmese belki 2 maç kaybetmezdik!

Gönderdiği oyunculardan Quaresma gitmese adam hiç bir şey yapmasa 3 maç alırdı 9 puan demek şu an ikinciliğe garanti gözüyle bakardık!

Kimse para mara demesin, gelen oyunculara verilen para Quaresma'ya verilecek paradan az değil!

Daha bitmedi!

Adam sırf tanıdığı diye AMATÖR LİGDEN KONDİSYONER GETİRDİ! Beşiktaş tarihinde hiç görmediği kadar sakatlık yaşadı!

Elinde kadro yokmuş!

Çok rahat gol krallığına oynayacak Almeida bu adam yüzünden 2 kez uzun sakatlık yaşadı oynayamadı!

Bu adamın elinde kadro olsa ne olacaktı?

Hepsi sakatlanacaktı! Eşini dostunu gidip antrenör, kondisyoner diye takıma doldurursan olacağı bu!

Adamda PROFESYONELLİK SIFIR!...

Adam hiç bir şey yapmasa sadece bu sakatlıklar nedeniyle takımdan uzaklaştırılmalı!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Başkan Orman ve futbol komitenin özellikle yabancı bir teknik adamla anlaşmak istedikleri öğrenilirken, adaylar arasında Arthur Zico, Christoph Daum ve Slaven Bilic isimleri öne çıkıyor. Düşük de olsa yeniden takımı yerli teknik adama emanet etme durumunda Ertuğrul Sağlam ve Mehmet Özdilek komitenin aklındaki isimler olarak göze çarpıyorlar.

http://sporaktif.dha.com.tr/besktas...yislari-basladi-son-dakika-haberi_459667.html

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Yerli olacaksa sadece Şenol Güneş ve Mustafa Denizli (F.Orman yüzünden gelmez) başkasına itimadım yok!
Diğer Yerli hocalar henüz Beşiktaş'ı sırtlayabilecek kapasiteye ve vizyona sahip değiller...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Şahsen ben de takımın başında Şenol Güneş'i görmek isterim.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Gene Daum gelecekse vay halimize... Zaten futbol piyasasında Daum, Zico, Lucescu bi ölseler Türk futbolu yetim kalacak adeta kitlenecek.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
aybaba_ile_yollar_ayriliyor_1366819388.jpg

Beşiktaş Kulübü'nde alınan kötü sonuçların ardından Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba ile yolların ayrılacağına kesin gözü ile bakılıyor.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre;
Spor Toto Süper Lig'de kalan 4 maçın ardından Samet Aybaba ile yolların ayrılacağı ve adaylar içerisinde Zico, Felix Magath yer alırken, Kayserispor'u çalıştıran Robert Prosinecki'nin de Beşiktaş Kulübü Yöneticilerine önerildiği öğrenildi.

Kaynak

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Yabancı hoca alınacaksa, Bayern Münih' in hocası boşa çıkacak sezon sonunda, o alınsın. Adam 3 sezonda bayern münih'i nerelere getirdi hepimiz görüyoruz.

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yıldız oyunculara verecekleri paraları lucescuya versinler gelsin takım nasıl yönetilir görsünler abi ne gerek var zırtla pırtla uğraşmaya del bosque'yide gördük

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
aybaba gidip skibbe gelecekse ben yonetım takımı daha ıyı....

bu nasıl bı anlayıs skibbe kım yaaa...