Samandıra Mahkumu

ahmtzya

Doçent
Reaksiyon puanı
19
Belçika kampı kadrosuna alınmayan tecrübeli futbolcu, İspanya Futbol Federasyonu tarafından davet edildiği Güney Afrika’daki Dünya Kupası finaline de gönderilmedi. Güiza, satılana dek Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde çalışacak.

11096289.jpg

İSMİNİN büyüklüğü ve yeşil sahalardaki performansından çok 15 milyon Euro tutarındaki rekor bonservis ücretiyle olay yaratan Daniel Güiza, ‘Fenerbahçe’nin en çok tartışılan futbolcusu’ olmaya devam ediyor. Kaçırdığı akıl almaz gollerle geçen sezon şampiyonluğun kaybedilmesinin en büyük sorumluları arasında gösterilen ve bu sezona bir sürü problem yaratarak giren İspanyol forvet, hatalarının bedelini pahalıya ödeyecek gibi görünüyor. Sarı lacivertli yönetim, artık taraftarın gözünde de hiçbir kredisi kalmayan Güiza’ya çok önemli yaptırımlar uygulama kararı aldı.
Fenerbahçe’nin yarın başlayacak Belçika kampına götürülmeyecek olan tecrübeli futbolcu, takım arkadaşlarından ayrı olarak Samandıra’daki Can Bartu Tesisleri’nde antrenman yapacak. Bu süreçte Güiza’nın yanında sadece, sakatlıkları nedeniyle kamp kadrosuna alınmayan Özer, Gökhan Gönül ve Uğur Boral olacak.

Yönetim bununla da yetinmedi.
Sarı lacivertli yönetim bununla da yetinmeyip, Güiza’nın İspanya Milli Takımı’nın bugün Hollanda ile oynayacağı Dünya Kupası final karşılaşmasını izlemesi için Güney Afrika’ya gitmesine izin vermedi... İspanya Futbol Federasyonu, milli takımın Dünya Kupası eleme grubu maçlarında forma giyen, ancak Güney Afrika’ya giden kadroya giremeyen, aralarında Güiza’nın da bulunduğu 4 futbolcusunu final maçı için Johannesburg’a davet etti. Güiza, kulüp yetkilileriyle görüşerek bu davet teklifini iletti ve Güney Afrika’ya gitmek istediğini söyledi. Ancak, Fenerbahçe yönetimi talebi anında reddetti. İspanyol basını, konuyla ilgili olarak, “Güiza, tarihinde ilk defa Dünya Kupası finali oynayacak olan İspanya Milli Takımı’ndaki arkadaşlarına destek olmak istedi ancak Fenerbahçe engelledi” ifadesini kullandı.

Kaynak

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Hehe mahkum az kalır adam peşmergeye dönmüş :D

ahmtzya

Doçent
Reaksiyon puanı
19
Konuya bir atasözü ile cevap vermek istiyorum

Kendi düşen ağlamaz

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
ben hala bu adam ıcın ıyı golcu dıyorum ahmet

ahmtzya

Doçent
Reaksiyon puanı
19
Kesinlikle iyi futbolcu, Olmasa İspanya'da bu kadar çok sevilen bir adam olamazdı

Ama Fenerbahçe'de Ayrı bi sisteme geldi uyum sağlayamadı.

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
guiza yapcak bişi yok otur oturduğun yerde

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Guiza' da pek efendi adammış.Adamı itiyorlar - kakıyorlar gıkı bile çıkmıyor :)

Sengineer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kulübümüze acıyorum oyuncuya tazminat vermemek için illa yine bir iş çeviricek yani.Kimse istemiyorsa ver parasını gitsin...