Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir süre önce şikayet ettim çalışmıyor diye ancak hiç bir geri dönüş olmadığı gibi alay eder gibi arayıp başka hizmetler öneriyorlar. Fatura 85 tl yi buldu ! İyice çıldırdım artık ! Bu ne yüzsüzlük.
paketleri kontrol edip en karlı yolu seçin hocam onlardan biraz daha uyanık olmaya çalışın.
ben telefon faturası vermiyorum mesela bana verilen bir hak olduğu için tivibu desen 1 tl oda
Bende bir kaç ay önce satın aldım tivibu ev hizmetini, almaz olaydım. Evimde internet ile alakalı hiç bir zaman problem yaşamadım, 8mbit - 15ms ping süresini her zaman sabit olarak kullanıyorum. İster sd, ister hd yayın açın her zaman görüntü bulanık bir türlü net bir görüntü alamıyorsunuz, bunun için bir çok kez ttnet'i aradım bir süre çözüm bulamadıktan sonra sizin bölgenin internet bağlantısından bahanesi söylenip işin içinden çıktılar. Bende kapattırdım ama ettiğim masrafla kaldı.
Birde şöyle problemi var zaten tivibu açıkken kotanızdan yemiyor ama bant genişliğinizden düşme oluyor. Mesela sd yayınları izlerken 2 mbit'e yakın hat kullanıyor, hd yayınlarda ise 4 - 5 mbit hat kullanıyor.
tamam almam :drool: ttnet'ten internet alıyorsan otomatik olarak ilk 3 ay ücretsiz veriyorlar zaten . almama gibi bir şansın yok ss kanunu yani:biggrin: