Yardım Şair Radyo haksız bir şekilde kalıcı ban yemiştir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan basit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Selamünaleyküm arkadaşlar.
@Şair Radyo adlı arkadaş, gereksiz ban yediğini düşünüyorum.

@EFI Shell, @Developer, @bud

Bu arkadaşımız arada bir YouTube'da seslendirdiği şiirleri burada paylaşırdı, dinlerdim ne güzel.
Reklam yapmak yüzünden kalıcı ban yemesi anlamsızdır. Toplasanız 20 kişi bile bir videosunu izlemiyordur.

Reklamlı link paylaşmıyor. Şiir söylediği YouTube videolarını atardı bizlere. Bundan bir kazancı yok zaten. Bizlere bir şeyler dinletmek ve sevdiği işi yapmak için yani.

YouTube'da da dinlerim ama burada olması, içerik üretmesi daha güzel olur.

Ayrıca aktif bir kullanıcıydı zaten.

Lütfen banını açın.

Son düzenleme:

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Kurallar gereği YouTube reklam (29. madde) kuralı düzenine uyduğu sürece kendi YouTube kanalından videolar paylaşması uzaklaştırma almasına neden olmaz. Uyarı yanlış verilmiş doğrusu ile değiştirldi yine de kısa bir süre banlı kalacak. Çünkü daha önce 28 ocakta aynı şekilde sadece 1 puan ile uyarılmasına rağmen dikkatsiz bir şekilde paylaşım yapmış.

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Kurallar gereği YouTube reklam (29. madde) kuralı düzenine uyduğu sürece kendi YouTube kanalından videolar paylaşması uzaklaştırma almasına neden olmaz. Uyarı yanlış verilmiş doğrusu ile değiştirldi yine de kısa bir süre banlı kalacak. Çünkü daha önce 28 ocakta aynı şekilde sadece 1 puan ile uyarılmasına rağmen dikkatsiz bir şekilde paylaşım yapmış.
Tamamdır, sağ olun hocam.

• Beğen
Reactions: bud