Saints Row The Third Kasma sorunu yardım..

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar öncelikle

Saints Row The Third oyununda oyun ağır işliyor güzelim oyunun keyfi gidiyor arkadaşlar oyunu çok beğendim ama kasıyor..Herneyse sistemim ;

İntel Core i5 2.53 Ghz İŞLEMCİ
6 GB RAM
Nvidia GeForce GT 320M 1 GB EKRAN KARTI

Medium ayarda oynarken 16 fps alıyorum.Şimdi low yaptım ayarı yine aynı fpsyi alıyorum 16 17 değişiyor.Yardımcı olurmusunuz..

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bende de beyazları pempe gösteriyor oyun toz pempe oldu =) sıkıntı bir oyun galiba

i7 920 - 8gb ram - gtx 260^2 X 2 (SLI sistemi)

şuana kadar hiç bir oyun kasmadı ve hep full de oynarım enteresan

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Oyunu çok beğendim ben oynadıkça oynayasım geliyo çok eğlenceli bir oyun olmuş ağır işliyor onun için oynamıyorum bende şuanlık yardım bekliyorum..

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Oyunu çok beğendim ben oynadıkça oynayasım geliyo çok eğlenceli bir oyun olmuş ağır işliyor onun için oynamıyorum bende şuanlık yardım bekliyorum..
bende oynuyorum ama hiçbir sıkıntı yaşamadım ne kasıyor ne toz pembe oluyor gayet rahat oynuyorum acaba indirdiğim sürümle ilgili sıkıntı olabilir mi ???

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende pembelik falan yok oyunda hiçbir sorun yok sadece oyun kasıyor dediğim gibi 16 17 fps alıyorum. kat.ph'Den indirdim direk sürüm adı yazmıyordu...

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ben laptopta 25-30 arası fps alıyorum dx11 ile.. dx9 denemedim oyunu çıktıgı hafta bitirmiştim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
saints rowun ayarlarını düşürdüm ama yine kasıyor pc özelliklerim 2gb RAM 2gb ekran kartı 2.60 ghz yardım

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bendede Var Oyun Full Çözürlünk Hiçç Kasma Yok :O
Dirext Kaç Kullanıyorsunuz ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ekran kartı Güncelleyin Birde