SAİ Kayseri Erciyesspor 0-1 Fenerbahçe - Video, Maçın Özeti, Golü | 19 Aralık 2014

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda Emre Belözoğlu'nun penaltı golüyle 1-0 mağlup etti.

Maçın özetini izlemek için tıklayınız...

742362_heroa.jpg

3. dakikada Kuyt'ın pasında ceza sahasında topla buluşan Emre Belözoğlu'nun bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Gökhan Değirmenci'de kaldı.

11. dakikada Emenike ile verkaç yaparak ceza alanına giren Gökhan Gönül topu yerden ön direğe gönderdi. Erciyesspor savunması araya girerek meşin yuvarlağın müsait pozisyondaki Sow'a gelmesine izin vermedi.

16. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe atışında penaltı noktası civarında Egemen Korkmaz topa kafayla vurdu. Savunmaya da çarpan meşin yuvarlağa kale sahası içerisinde Kuyt'ın vurmasına kaleci Gökhan Değirmenci engel oldu.

17. dakikada ani gelişen ev sahibi Erciyesspor atağında orta alandan aldığı topu ceza sahası önüne kadar süren Cenk Ahmet Alkılıç'ın şutunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

GÖKHAN SON ANDA ÇELDİ

23. dakikada Meireles'in sol kanattan kullandığı köşe atışında top savunmadan sekerek, ceza sahası arkasına doğru havalandı. Burada müsait pozisyondaki Alves'in kafa vuruşunu kaleci Gökhan Değirmenci son anda kornere çeldi.

31. dakikada Anıl Karaer'in ceza sahası sağ çaprazından kullandığı serbest vuruşta Volkan Demirel, meşin yuvarlağı elleriyle uzaklaştırdı.

42. dakikada Necati Ateş'in ceza sahası sol çaprazından kaleye gönderdiği topu kaleci Volkan Demirel elleriyle çeldi, defans meşin yuvarlağı uzaklaştırarak, tehlikenin büyümesini önledi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi.

TEMPO YÜKSELMEDİ

Karşılaşmanın düşük temposu ikinci yarıda da devam etti. 50. dakikada Erciyesspor atağında Murat'ın ceza alanı dışından kaleye şutunda top yandan dışarıya gitti.

55. dakikada Erciyesspor'un sağdan kullandığı kornerde Anıl Karaer kafayı vurdu, top bir anda Edinho'nun önünde kaldı ancak Edinho'nun vuruşu üstten auta çıktı.

64. dakikasında Fenerbahçe atağında Emenike, son çizgiye kadar indi ve ortasını yaptı ama top herkesi aştı.

GÖKHAN MÜTHİŞ UZANDI

71. dakikada sol kanattan Caner'in kullandığı serbest vuruş sonrasında yaşanan karambolde arka direkte Mehmet Topal kafayı vurdu. Kaleci Gökhan Değirmenci zor da olsa çelmeyi başardı.

73. dakikada Erciyesspor atağında Anıl Karael kafayı çok sert vurdu ancak top üstten dışarıya gitti. 78. dakikada Alper Potuk topu orta alanda kontrol edip rakiplerinden sıyrıldı. Sağdan bindiren Meireles'i gördü. Meireles'in sağ çaprazdan yerden şutu soldan dışarıya çıktı.

GOL PENALTIDAN GELDİ

Maçın 86. dakikasında Erciyesspor ceza sahası içerisinde elle müdahale sonucunda Fenerbahçe penaltı kazandı. Atışı kullanan Emre Belözoğlu topu ve kaleciyi ters köşelere göndererek golü attı. Bu gol aynı zamanda maçın da skorunu belirledi: 0-1

Emenike cezalı duruma düştü

Fenerbahçe gelecek hafta Mersin İdmanyurdu karşına Emmanuel Emenike'siz çıkacak.

Fenerbahçe'nin Nijeryalı forveti Emenike, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü.

Emenike takımının bir sonraki sınavında arkadaşlarını yalnız bırakacak.

SAİ Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının ikinci 45 dakikasında Emenike, Murat Yıldırım'a sert müdahalede bulundu ve Hüseyin Göçek bu pozisyonda sarı kartına başvurdu.

Emmanuel Emenike görmüş olduğu bu kartla gelecek hafta için cezalı duruma düştü.

Nijeryalı forvet mücadelenin 68. dakikasında İsmail Kartal tarafından oyundan alınırken yerine Alper Potuk dahil oldu. GOAL.COM

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Yine avantadan gelen 3 puan. Fener bu sene kazandığı penaltıların neredeyse hepsini avantadan kazandı. Bu hakemlerde vicdan diye bir şey yok kardeşim.

cagdasc

Asistan
Reaksiyon puanı
13
adamın eli açık top açık seçik eline çarpıyor avantadan penaltı diyorsun! arkadaş adam topu görmeyebilir de futbolda kural denen bişey var.
fenerbahçe iyi mi oynadı? berbattı. pozisyonu mu var? bir tane bile gol olcak pozisyonu yok.
kenarda aynı aykut kocaman gibi psikopat sorunlu bi teknik adamı var. fenerden bu sene hiç bişey olmaz.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
adamın eli açık top açık seçik eline çarpıyor avantadan penaltı diyorsun! arkadaş adam topu görmeyebilir de futbolda kural denen bişey var.
fenerbahçe iyi mi oynadı? berbattı. pozisyonu mu var? bir tane bile gol olcak pozisyonu yok.
kenarda aynı aykut kocaman gibi psikopat sorunlu bi teknik adamı var. fenerden bu sene hiç bişey olmaz.
Arkadaşım sorun topun ele ya da elin topa gitmesi değil. Bariz şekilde Gökhan gönül o pozisyonda adamı itiyor. Bu net bir şekilde görülüyor. Dengesini kaybeden adam topu bile görmeden yere düşerken eli topa çarpıyor. Eğer senin vicdanın bu pozisyonu penaltı olarak yorumluyorsa ben sana başka bir şey demiyorum.

cagdasc

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşım sorun topun ele ya da elin topa gitmesi değil. Bariz şekilde Gökhan gönül o pozisyonda adamı itiyor. Bu net bir şekilde görülüyor. Dengesini kaybeden adam topu bile görmeden yere düşerken eli topa çarpıyor. Eğer senin vicdanın bu pozisyonu penaltı olarak yorumluyorsa ben sana başka bir şey demiyorum.

arkadaşım itmeyi daul olarak değerlendiriyorsan o zaman bi zahmet maçın ilk yarısını izle show un havada nasıl itildiğini gör fenerin de verilmeyen penaltısı varmış yorumunu yap bi zahmet!

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
arkadaşım itmeyi daul olarak değerlendiriyorsan o zaman bi zahmet maçın ilk yarısını izle show un havada nasıl itildiğini gör fenerin de verilmeyen penaltısı varmış yorumunu yap bi zahmet!
O bahsettiğin pozisyon lig tv'nin sitesinde yok. Hatta pozisyon olarak buradaki özetlerde bile bahsedilmiyor. Eğer önemli, verilmeyen bir penaltı olsaydı ilk önce onlar gösterirdi. Ve eğer sen Gökhan Gönül'ün o itmesine faul değil diyorsan, dediğim gibi senin gibi gözleri körelmiş fanatiklerle asla bir şeyi tartışmam.

cagdasc

Asistan
Reaksiyon puanı
13
O bahsettiğin pozisyon lig tv'nin sitesinde yok. Hatta pozisyon olarak buradaki özetlerde bile bahsedilmiyor. Eğer önemli, verilmeyen bir penaltı olsaydı ilk önce onlar gösterirdi. Ve eğer sen Gökhan Gönül'ün o itmesine faul değil diyorsan, dediğim gibi senin gibi gözleri körelmiş fanatiklerle asla bir şeyi tartışmam.

ben de işini gelen pozisyonu görüp(maçı bile izlemeden!) işine gelmeyen pozisyonu değerlendirmeyen kişilerle tartışmaya girmem.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
ben de işini gelen pozisyonu görüp(maçı bile izlemeden!) işine gelmeyen pozisyonu değerlendirmeyen kişilerle tartışmaya girmem.
Arkadaşım işime gelmeseydi pozisyonu görmedim deyip geçerdim. Her yere baktım. Kimse bu pozisyondan bahsetmediği gibi sitelerinde bile göstermemiş. Bunu da burada belirttim.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bir Fenerbahçeli olarak Fenerbahçe'dende Türk Futbolundanda iyice soğudum

rdksr725

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bir fenerbahçeli olarak rıdvan dilmen bile penaltı değil diyorsa hiç tartışmaya gerek yok.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Şimdi bişey yazacam ban yiyecem o yüzden ya sabır çekiyorum ....

Bu ligde Real madrid oynasa Barcelona oynasa onlar bile 2. yada 3. olurlar ....

o kadar ...