- Konuyu başlatan
XXXTentacion
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 301
kötü hocam. hızı kötü fakat boyutu güzel. kaç tl ye aldınız bu rami@XXXTentacion, al ss atıyorum
kötü hocam. hızı kötü fakat boyutu güzel. kaç tl ye aldınız bu rami@XXXTentacion, al ss atıyorum
Buradaki olay nekötü hocam. hızı kötü fakat boyutu güzel. kaç tl ye aldınız bu rami
evet hocam. benim ki bile 800 mhz ve 4 gb senin hız düşük@XXXTentacion, reis 667 mhz max galiba sen anlarsın ben anlıyamıyorumda
ikinci el mi@XXXTentacion, monitör kasa birlikte eski türk lirası ile 1500 türk lirası hepsini 1500 tl
nasıl o fiyata aldınız şaşırdım@XXXTentacion, sıfır almıştık
800 mhz ile 667 mhz arasında 133 mhz lik bir fark var ve bu aralığa yavaş mı diyorsunuz insanlar kolay anlamaz o mhz aralıklarınıevet hocam. benim ki bile 800 mhz ve 4 gb senin hız düşük
Mesaj otomatik birleştirildi:
ikinci el mi
Kaç dereceler ve ısıyı çözmenin yolları: önce kasanı açıp iyice temizliyorsun sonra termal macunları yeniletiyorsun en son olarak fanlarına bakıyorsun çalışıyor mu çalışmıyor mu diye ve kasan sıkışık bir yerde ise onu ferah rahat geniş bir yere koyuyorsun@XXXTentacion, şu yakınlarda casperın bayisi vardı ordan almıştık
Mesaj otomatik birleştirildi:
@niyazi5859, sen anlıyosun galiba bilgisayardan şu ısıyıda çözmenin yolu yokmu acaba
o anlamda demedim. düşük demek istedim ve kendi şeyimi söyledim800 mhz ile 667 mhz arasında 133 mhz lik bir fark var ve bu aralığa yavaş mı diyorsunuz insanlar kolay anlamaz o mhz aralıklarını
Kendi şeyimio anlamda demedim. düşük demek istedim ve kendi şeyimi söyledim
profil fotonuz neden güzel sohbet edekKendi şeyimiNeyse dediklerimi yapsın ısı varsa düzelir benim ısılar 112 dereceydi ne oldu 2 ay dayandı pc pert