Sahte Mail Göndermek

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
buyrun

http://www.mail.buraksworld.net

LİNK GÜNCELDİR: 08.03.2011

yukarıdaki adresten istediğniiz kişiye istediğiniz mail adresi ile mail gönderebilirsiniz...

ben şaka amacı iile kullanılmasını(haddi aşmayarak) tavsiye ederim.

iletişim için

burak_ozturk@live.com

Facebook.com/burakozturk

scripti isterseniz herkese açıktır...

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Tehlikeli Olabilir... Kimin Ne Yaptığı Belli Olmaz... Denemeyin Bence

CebraiL STARK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
scripti isterseniz herkese açıktır..
ne scripti :D smtp ile en kolay mail gönderme olayı isteyen zaten iki aramayla bulur xD

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
scripti isterseniz herkese açıktır..
ne scripti :D smtp ile en kolay mail gönderme olayı isteyen zaten iki aramayla bulur xD

başkasının adına gönderebiğlrsimisin?? ben bunu kendi değil başkalarının kullanımı için yayınlıyorum. forumların amacı reklam ya da bilgin ile hava atmak değil bilgini paylaşmaktır.

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
xss olmasın hocam bunda ?

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
xss filan yok.. script açık dedim vereyim inceleyin. zaten bu dosyanın izinleri de kısıtlı. sıkıntı yok... cookiler aktif fakat kaydetmiyor bir şey.. sizin hızınız için:))

CebraiL STARK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
başkasının adına gönderebiğlrsimisin?? ben bunu kendi değil başkalarının kullanımı için yayınlıyorum. forumların amacı reklam ya da bilgin ile hava atmak değil bilgini paylaşmaktır.

evet gönderebilirim dedimya çok basit diye php ile (: zaten etrafımdaki çoğu kişi kullanıyor tabi siz ilk defa görmüş olabilirsiniz o ayrı karamail fakemail gibi buna benzer biçok şey vardı bikaç yıl önceden ;) gerçi sende haklısın daha yazılımda yenisin sanırım , öğrenip paylaşman güzel aferim

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Başkalarının adına mail göndermek ahlak dışı bir davranıştır:thumbdown:. Benim adımdan da gönderiyorlardı ve bu yüzden serverim bile kapanmıştı. Yapanları Allah'a havale ediyorum

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ilginç, bakalım, ama sınırı aşmadan

kromozom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet gönderebilirim dedimya çok basit diye php ile (: zaten etrafımdaki çoğu kişi kullanıyor tabi siz ilk defa görmüş olabilirsiniz o ayrı karamail fakemail gibi buna benzer biçok şey vardı bikaç yıl önceden ;) gerçi sende haklısın daha yazılımda yenisin sanırım , öğrenip paylaşman güzel aferim

Fake Mail Dediğin Olayın Konuyla Hiçbir Alakası Yok
Burda Maksat Senin Kadar Bilgili Olmayan İnsanlarla Bildiklerini Paylaşmaktır.
Paylaşımlarını Aşağılayarak Egomuzu Tatmin Etmek Değildir

ve: ''Php ile Çok Basit ''Gibi Bir Cümle Nasıl Bir Mantığa Dayarak Yazılmıştır Anlamaya Çalışıyorum Gerçekten

CebraiL STARK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bak şöyle bi mantığa dayanarakcanım php nedir personal home page php2 ise iletişim kısmıdır yani biz 5. sürümdeyiz okadar çok geliştiki bu kodlar dah akolaylaştı ;) biraz araştır anlamaya çok çalışmazsın :D agomu tatmin etmiyorum ben sadece illegal şeylere dokunduruyorum biraz + fakemaille alakası yokmu bidaha bak istersen ;)

kromozom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bak şöyle bi mantığa dayanarakcanım php nedir personal home page php2 ise iletişim kısmıdır yani biz 5. sürümdeyiz okadar çok geliştiki bu kodlar dah akolaylaştı ;)
Bununla Mail Göndermeye Sadece Gönderen Mail Kısmını Ekleyerek Basitlik Karşılaştırması Yapmanı Öneririm
Ve Herhangi Bi Sitanin Login Sayfası İle Aynı Görünümlü Bi Sayfaya Girdiğin Bilgilerin 3. Kişiye Aktarılması İle Bunun Bağlantısını Ben Anlayamadım Lütfen Biraz Daha Açıklarmısın

Ramintwes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aman Boşverin Bunları, Başınıza Bela Felan Gelmesin Sonra Ben Kullanmam.

CebraiL STARK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
fake bi sayfa yaparsın login kısmında örneğin
<input type="text" name="isim">
<input type="password" name="parola">
burdaki isim i falan gönderen diye yaparsın o mail scriptinde parolayıda aynı şekilde
Alıcı Mail yerine ise inputta hidden yapıp saklarsın alıcıyı kendine yollatırsın

kromozom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güzel Açıklamışsın Cebrail Hangisi Daha Kolay Sence

CebraiL STARK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
3. kişiye aktarılmasını bi sayfa tasarımıyla yparsın kolaymı dersen bu mail kodlamasından tabiki daha kolay php bilmene gerek yok bikaç html koduyla yaparsın sayfanı sadece php de post metodu ile sayfadaki inputdaki bilgileri alıp mail olarak kendine attırırsın yapılş videosunu çekerimde sorun olurmu bilmem illegal olduğu için :/

javascript:??

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bunu yapmakta ne var ayrıca denedim zararsız ama yinede şüphelerim yok değil.PHP yi biraz bilen bir insan böyle bir script rahatlıkla yazabilir hatta zamanım olursa yazacarım buraya....

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Konu günceldir arkadaşlar sahte mail sayfası tekrardan aktif haldedir

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2 yıldır aktif bir şey olacağını sanmıyorum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sahte isim yuzunden face calismiyor ne yapmak lazim nufus kagidini soruyorlar nasil cozerim tesekkur